Państwowa Jednostka Budżetowa - Centrum Projektów Europejskich ogłasza przetarg
- Adres: 02-672 Warszawa, ul. Domaniewska 39a
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 22 378 31 00 , fax. 22 201 97 25
- Data zamieszczenia: 2010-08-24
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Państwowa Jednostka Budżetowa - Centrum Projektów Europejskich
ul. Domaniewska 39a 39a
02-672 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 22 378 31 00, fax. 22 201 97 25
REGON: 14168145600000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi hotelarskiej, gastronomicznej i wynajmu sali z wyposażeniem w dniach 19-21 września 2010 r. w Gdyni dla 46 uczestników spotkania Informacyjnej Grupy Roboczej ds. Informacji i Promocji Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, współfinansowanej ze środków EFS. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Świadczenie usługi hotelarskiej, gastronomicznej i wynajmu sali z wyposażeniem w dniach 19-21 września 2010 r. w Gdyni dla 46 uczestników spotkania Informacyjnej Grupy Roboczej ds. Informacji i Promocji Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, w obiekcie, w którym pokoje spełniają wymogi hotelu, co najmniej 3 gwiazdkowego, w rozumieniu przepisów § 2 ust. 2 pkt. 1 rozporządzenia Ministra Gospodarki i Pracy z dnia 19 sierpnia 2004 r. w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów, w których są świadczone usługi hotelarskie (Dz. U. Nr 188 z 2004 r., poz. 1945). W obiekcie jest możliwość, w ramach prowadzonej działalności: serwować gościom całodzienne wyżywienie. Ponadto Wykonawca jest w stanie zapewnić w obiekcie sale konferencyjne z pełnym wyposażeniem: projektor multimedialny, ekran, nagłośnienie (w tym multifony na stołach ok. 23 szt. lub 7 mikrofonów bezprzewodowych). - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 551000001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 3 dni
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.cpe.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 60 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług hotelowych na terenie Warszawy
Dodano: 2016-07-19 - Świadczenie usług hotelarsko-gastronomicznych dla uczestników spotkań organizowanych w ramach projektu CVP
Dodano: 2016-07-13 - Organizacja konferencji szkoleniowej dla pracowników Sieci PIFE
Dodano: 2016-07-08 - Świadczenie usług hotelowych na terenie Warszawy
Dodano: 2016-07-01 - Organizacja i obsługa wydarzenia pod nazwą: Mazowieckie Dni Partnerstwa
Dodano: 2016-06-30 - świadczenie usług hotelarskich dla gości i wykonawców 59. Międzynarodowego Festiwalu Muzyki Współczesnej Warszawska Jesień 2016
Dodano: 2016-06-23 - Kompleksowa organizacja i przeprowadzenie 4 konferencji promujących program Owoce i warzywa w szkole
Dodano: 2016-06-07 - Świadczenie usług hotelarskich na terenie Warszawy dla Biura Polskiej Komisji Akredytacyjnej
Dodano: 2016-06-07 - świadczenie usług hotelowych na terenie Polski.
Dodano: 2016-06-07 - Kompleksowa organizacja i przeprowadzenie 4 konferencji promujących program Owoce i warzywa w szkole
Dodano: 2016-05-18