Zakład Karny Nowogard ogłasza przetarg
- Adres: 72-200 Nowogard, ul. Zamkowa 7
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 091 4326600 , fax. 091 4326604
- Data zamieszczenia: 2010-11-04
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Nowogard
ul. Zamkowa 7 7
72-200 Nowogard, woj. zachodniopomorskie
tel. 091 4326600, fax. 091 4326604
REGON: 00032041400000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
18/żyw/10/11 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1) Mięso wołowe (gulaszowe) PN-A-82011 (mięso wołowe bez kości, ze sztuk dorosłych dobrze umięśnionych, pakowane próżniowo w woreczki foliowe, typu Vacum, wielkości od 1 kg, do 5 kg.) w ilości - 4000 kg. 2) Mięso mielone wieprzowo-wołowe, garmażeryjne - PN-1996/A-82011, (produkt otrzymany z surowego mięsa wieprzowego i wołowego, rozdrobniony w wilku przez siatkę o średnicy oczka od 2 mm do 5 mm, równomiernie wymieszany, porcjowany, pakowany próżniowo w opakowaniach foliowych, typu Vacum, wielkości od 0,5 kg., do 5 kg.,) w ilości - 4500 kg. 3) Mięso wieprzowe (gulaszowe) PN-A-82002;1986 (mięso wieprzowe bez kości, chude, dopuszczalna nieznaczna ilość tkanki łącznej, pakowane próżniowo w woreczki foliowe, typu Vacum w opakowaniach wielkości od 1 kg. do5 kg.) w ilości - 6000 kg. 4) Słonina PN-A-85800;1985(odcięta z półtuszy bez skóry, lub ze skórą pakowana próżniowo w woreczki foliowe, typu Vacum, wielkości od 0,5 kg., do 5 kg), w ilości - 2000 kg. 5) Podgardle wędzone PN-A-82007, (surowcem do produkcji podgardla jest podgardle świeże, stanowiące część tłuszczowo mięśniową szyi, pakowane próżniowo w woreczki foliowe, typu Vacum, wielkości od 1 kg. do 5 kg.) w ilości - 2200 kg. 6) Kurczak świeży (tuszka patroszona, bez podrobów PN-A-86520), w ilości - 5000 kg. 7) Wątroba wieprzowa (świeża) PN-A-82004:1986, pakowana próżniowo w woreczki foliowe, typu Vacum, wielkości od 1 kg., do 5 kg.) w ilości - 4000 kg. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa mięsa, podrobów i wędlin wieprzowych
Dodano: 2016-07-14 - 5/ŻYW/16/17
Dodano: 2016-07-07 - Dostawa mięsa i wędlin sprawa 19/15
Dodano: 2015-12-15 - Dostawa mięsa i tłuszczy zwierzęcych
Dodano: 2015-09-30 - Sukcesywna dostawa mięsa, podrobów i wędlin wieprzowych
Dodano: 2015-06-24 - dostawa mięsa oraz wędlin - sprawa 25/14
Dodano: 2014-12-12 - Dostawy mięsa i tłuszczy zwierzących.
Dodano: 2014-09-12 - 13/ŻYW/14/15
Dodano: 2014-07-16 - Sukcesywna dostawa mięsa, podrobów i wędlin wieprzowych
Dodano: 2014-06-30 - Przetarg nieograniczony na bieżące dostawy artykułów spożywczych- mięsa i wędliny.
Dodano: 2013-12-12