Ochotnicze Hufce Pracy - Małopolska Wojewódzka Komenda w Krakowie ogłasza przetarg
- Adres: 30-018 Kraków, al. J. Słowackiego 44
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 012 6330706 , fax. 012 6330706
- Data zamieszczenia: 2010-06-29
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Ochotnicze Hufce Pracy - Małopolska Wojewódzka Komenda w Krakowie
al. J. Słowackiego 44 44
30-018 Kraków, woj. małopolskie
tel. 012 6330706, fax. 012 6330706
REGON: 00103682700000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: PAŃSTWOWA JEDNOSTKA ORGANIZACYJNA
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Żywienie beneficjentów - w ramach projektu Szkolenie-Praktyka-Zatrudnienie-Rozwój III edycja współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet I, Działanie 1.3, Poddziałanie 1.3.3 zgodnie z umową nr UDA-POKL.01.03.03-00-048/10-00 z dnia 9 czerwca 2010r. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Żywienie uczestników w trakcie zajęć dydaktycznych: Przygotowanie i wydanie w swoim zakładzie (lub dowiezienie do miejsc realizacji projektu wymienionych w pkt. 1-8) określonej w zleceniu ilości posiłków obiadowych dwudaniowych o wadze nie mniejszej niż 900-1100 gram i wartości odżywczej około 1000-1100 kilokalorii + napój (kompot, sok lub woda mineralna) na jednego beneficjenta. 1. Kraków - HP 6-5, os. Szkolne 19 - orientacyjna ilość posiłków - 700 2. Wadowice, - HP 6-11, ul. Kochanowskiego 3 - orientacyjna ilość posiłków- 1400 3. Nowy Sącz - ŚHP 6-33, ul. Rejtana 18 - orientacyjna ilość posiłków - 700 4. Stary Sącz - ŚHP 6-34, ul. Krakowska 26 - orientacyjna ilość posiłków - 1400 5. Gorlice - ŚHP 6-38, ul. Rzeźnicza 10 - orientacyjna ilość posiłków - 1400 6. Bochnia - HP 6-25, ul. Wojska Polskiego 1 - orientacyjna ilość posiłków - 1400 7. Myślenice - ŚHP 6-10, ul. Średniawskiego 32 - orientacyjna ilość posiłków-1400 8. Skomielna Biała ŚHP 6-36, Skomielna Biała 13 - orientacyjna ilość posiłków-1400 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 6 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda od Wykonawcy wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.malopolska.ohp.pl
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- zapewnienie sali konferencyjnej, miejsc noclegowych, miejsc parkingowych oraz realizacja usług gastronomicznych na potrzeby przeprowadzenia szkolenia w dniach 2-3 września 2016 r. w Warszawie, w ramach projektu Wsparcie podmiotów podstawowej opieki zdrowotnej we wdrażaniu standardów jakości i bezpieczeństwa opieki współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego
Dodano: 2016-07-22 - Organizacja kolacji zasiadanej w ramach konferencji Digital Infrastructures for Research 2016 (II)
Dodano: 2016-06-29 - Usługi gastronomiczne świadczone na potrzeby uczestników letnich kursów Szkoły Języka i Kultury Polskiej UJ oraz Obozu dla Młodzieży, w dniach 1-22 lipca 2016 r. oraz 2-16 sierpnia 2016 r
Dodano: 2016-06-07 - Organizacja kolacji zasiadanej w ramach konferencji Digital Infrastructures for Research 2016
Dodano: 2016-05-30 - Organizacja konferencji pod nazwą Europejski Uniwersytet Regionów na rzecz uczenia się przez całe życie poprzez zapewnienie usługi restauracyjnej, cateringowej i noclegowej
Dodano: 2016-05-25 - Zapewnienie miejsc noclegowych, sali konferencyjnej, miejsca na realizację usług gastronomicznych oraz realizacja usług gastronomicznych na potrzeby dwóch realizowanych projektów:Wsparcie szpitali we wdrażaniu standardów jakości i bezpieczeństwa opieki część Program Akredytacji Szpitali współfin. ze środków UE w ramach EFS; Wsparcie podmiotów podstawowej opieki zdrowotnej we wdrażaniu standardów jakości i bezpieczeństwa opieki współfin. ze środków UE w ramach EFS
Dodano: 2016-05-17 - Organizacja 2 wyjazdów studyjnych
Dodano: 2016-03-02 - Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie miejsc noclegowych, sali konferencyjnej, miejsca na realizację usług gastronomicznych oraz realizacja usług gastronomicznych na potrzeby przeprowadzenia Ogólnopolskiej Konferencji Jakość w Opiece Zdrowotnej w dniach 23-24 maja 2016 r. w Krakowie, której uczestnikami będą przedstawiciele instytucji opieki zdrowotnej w Polsce.
Dodano: 2016-01-28 - Świadczenie usług w zakresie całodziennego żywienia osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych i żywienia uprawnionych pracowników Komend Miejskich i Powiatowych Policji woj. małopolskiego
Dodano: 2016-01-11 - Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków klientom MOPS w Oświęcimiu w roku 2016
Dodano: 2015-12-16