Wojewódzki Szpital Neuropsychiatryczny im. Oskara Bielawskiego ogłasza przetarg
- Adres: 64-000 Kościan, pl. Paderewskiego 1a
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 065 5115100 , fax. 065 5122296
- Data zamieszczenia: 2013-05-14
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Szpital Neuropsychiatryczny im. Oskara Bielawskiego
pl. Paderewskiego 1a 1a
64-000 Kościan, woj. wielkopolskie
tel. 065 5115100, fax. 065 5122296
REGON: 41104932400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.wsn.koscian.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
ZP/8/2013 Dostawa artykułów spożywczych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych do magazynu żywnościowego Szpitala podzielonych na trzy zadania, tj.: a) zadanie 1 - mięso świeże b) zadanie 2 - świeży drób c) zadanie 3 - świeże wędliny zgodnie z opisem stanowiącym załącznik nr 1 a-c formularz asortymentowo-cenowy do specyfikacji istotnych warunków zamówienia. 2. Dostarczany towar musi być świeży, niemrożony. 3. Powierzchnia towaru musi być czysta, gładka, niezakrwawiona, niepostrzępiona, posiadać zapach charakterystyczny dla towaru świeżego, bez oznak rozpoczynającego się psucia. 4. Dostarczony towar musi być przebadany weterynaryjnie zgodnie z obowiązującymi przepisami. 5. Zamówienie obejmuje dostawy wg asortymentu, specjalistycznym transportem wykonawcy przystosowanym do przewozu żywności, spełniających wymagania sanitarno-epidemiologiczne, zgodnie z obowiązującymi przepisami. 6. Dostawa towaru dwa razy w tygodniu (wtorek, czwartek) od 8.00 do 10.00. 7. Dostawa przedmiotu zamówienia musi odbywać się w czystych, zabezpieczających towar przed uszkodzeniami i zanieczyszczeniami opakowaniach posiadających dopuszczenie do kontaktu z żywnością. 8. Każda partia dostarczonego towaru musi posiadać Handlowy Dokument Identyfikacyjny (HDI) oraz świadectwo jakości. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 4 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: 1. Oferta musi być zabezpieczona wadium w wysokości: 1.1 Zadanie 1 2000,00 zł 1.2 Zadanie 2 650,00 zł 1.3 Zadanie 3 2300,00 zł Łączna kwota wadium wynosi: 4.950,00 zł (słownie złotych: czterytysiącedziewięćsetpięćdziesiąt 00/100). 2. Wadium musi obejmować okres związania ofertą. Termin wniesienia wadium upływa dnia 04.06.2013r. o godz. 10:00.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.wsn.koscian.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup i dostawa mięsa wołowego, wieprzowego, drobiu, wędlin wieprzowych, drobiowych i smalcu.
Dodano: 2016-07-14 - Dostawy żywności do Państwowej Bursy Szkół Artystycznych w Poznaniu na rok szkolny 2016/2017
Dodano: 2016-07-07 - Dostawa artykułów żywnościowych: mięso wołowe i wieprzowe, kurczaki oraz wędliny drobiowe
Dodano: 2016-06-22 - SUKCESYWNE DOSTAWY MIĘSA I PRZETWORÓW MIĘSNYCH DO ZAKŁADU KARNEGO W GĘBARZEWIE
Dodano: 2016-06-17 - Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych im. Karola Libelta w Gołańczy ul. Walki Młodych 35, 62-130 Gołańcz,woj. wielkopolskie, tel 67-2683156
Dodano: 2016-06-16 - DOSTAWA WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO PAKOWANYCH PORCJOWYCH
Dodano: 2016-04-28 - Dostawy produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych dla CRR KRUS w Jedlcu
Dodano: 2016-04-20 - Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin do siedziby Zamawiającego.
Dodano: 2016-04-12 - Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2016-03-30 - Dostawa żywności - produkty mięsne
Dodano: 2016-03-24