Fundacja Rozwoju Systemu Edukacji ogłasza przetarg
- Adres: 00-551 Warszawa, ul. Mokotowska 43
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 22 46 31 000 , fax. 22 46 31 025
- Data zamieszczenia: 2016-03-10
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Fundacja Rozwoju Systemu Edukacji
ul. Mokotowska 43 43
00-551 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 22 46 31 000, fax. 22 46 31 025
REGON: 01039303200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.frse.org.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Fundacja korzystająca ze środków publicznych
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
ZP-10/FRSE/2016 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług restauracyjnych w Warszawie dla programów funkcjonujących w ramach Fundacji Rozwoju Systemu Edukacji, w podziale na części: Część 1 - świadczenie usługi restauracyjnej i dotyczącej podawania posiłków na rzecz FRSE w restauracji w Centrum Warszawy znajdującej się w odległości (liczonej w linii prostej) nie większej niż 500 m od siedziby zamawiającego. Część 2 - świadczenie usługi restauracyjnej i dotyczącej podawania posiłków na rzecz FRSE w restauracji w Centrum Warszawy znajdującej się w odległości (liczonej w linii prostej) nie większej niż 2 km od siedziby zamawiającego. Część 3 - świadczenie usługi restauracyjnej w restauracji mieszczącej się w centrum Warszawy znajdującej się na Trakcie Królewskim w odległości (liczonej w linii prostej) nie większej niż 2,5 km od siedziby zamawiającego - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Zarządzanie restauracją
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.frse.org.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług cateringowych na potrzeby organizowanych posiedzeń, szkoleń i konferencji w siedzibie CPS Dialog
Dodano: 2016-06-28 - świadczenie usług cateringowych wraz z niezbedną infrastrukturą na terenie Warszawy w ramach posiedzeń zespołów organizowanych przez Narodowe Centrum Kultury w roku 2016
Dodano: 2016-06-15 - Świadczenie usług cateringowych podczas szkoleń i spotkań organizowanych dla klientów i pracowników Urzędu Dozoru Technicznego - znak sprawy ZP-AL-17/16
Dodano: 2016-06-07 - ZP-20/FRSE/2016
Dodano: 2016-06-01 - Świadczenie usług gastronomicznych na rzecz Krajowej Szkoły Administracji Publicznej.
Dodano: 2016-05-31 - Zorganizowanie cateringu dla uczestników kursów specjalizacyjnych - sprawa nr P/145/2016/SMat/WIM - 71/ZP/16
Dodano: 2016-05-30 - Świadczenie usług gastronomicznych podczas wydarzeń organizowanych na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-05-11 - Świadczenie usługi gastronomicznej podczas Dnia Fizyka na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-04-15 - Catering na konferencję REVOLVE IPS 2016
Dodano: 2016-04-14 - Świadczenie usług gastronomicznych podczas wydarzeń organizowanych na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-03-24