Wojewódzka Stacja Pogotowia Ratunkowego ogłasza przetarg
- Adres: 10-602 Olsztyn, ul. Pstrowskiego 28B
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 089 5392727 , fax. 089 5392710
- Data zamieszczenia: 2012-12-06
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Wojewódzka Stacja Pogotowia Ratunkowego
ul. Pstrowskiego 28B 28B
10-602 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 089 5392727, fax. 089 5392710
REGON: 51133293300000 - Adres strony internetowej zamawiającego: pogotowie.olsztyn.sisco.info/
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
ZP69/2012 Świadczenie usługi cateringowej - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
3.1. Świadczenie usługi cateringowej w dniu 18.12.2012 od godz. 14.00 dla maksymalnie 100 osób w formie szwedzkiego stołu (ostateczna liczba osób zostanie przekazana Wykonawcy do 17.12.2012 r.). Wymagane menu (porcja dla 1 osoby): Dania na gorąco: min. 250 g/osobę: Karp smażony na słodko z rodzynkami Kaczka pieczona z gorącymi wiśniami Pierogi z kapustą i grzybami Kutia Kopytka zasmażane, pieczone ziemniaki Dania na zimno: min. 300 g/osobę: Karp królewski w galarecie Śledzie na pierzynie z cebulki i śmietany Ryba w sosie greckim Tatar z łososia z limonką podany na tostach Sałatka ze śledzi i ziemniaków Sałatka jarzynowa Chleb Ciasta łącznie min. 200 g/osobę (ciasta), napoje: makowiec piernik z polewą czekoladową kompot z suszu min.300 ml/osobę Serwis kawowy: herbata czarna, cytryna, cukier, kawa, mleczko. Min. 250 ml/osobę herbaty (gorąca woda w zaproponowanych przez Wykonawcę pojemnikach np. termosach) Minimum 250 ml/osobę przygotowanej, gorącej kawy w pojemnikach np. termosach. 3.1.4) ZOBOWIĄZANIA WYKONAWCY: a) w trakcie trwania imprezy, Wykonawca zapewni obsługę min. 2 osób, b) przygotowaniem stołu szwedzkiego z aranżacją nawiązującą do Świąt Bożego Narodzenia. c) Wykonawca musi zapewnić: stoły z białymi obrusami (obrusy materiałowe) w ilości pozwalającej ustawienie wszystkich potraw, oraz min. 3 dodatkowe stoły (min. 1 na czyste naczynia - szklane, oraz sztućce i min. 2 stoły na brudne naczynia) d) Wykonawca zobowiązuje się do wskazania osoby koordynującej realizację zamówienia i do kontaktu z osobą wskazaną przez zamawiającego odpowiedzialną za catering, e) przestrzegania przepisów prawnych oraz sanitarnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych, f) dostarczania posiłków oraz przygotowania ich serwisu oraz ustawienie stołów wraz z zastawą na miejsce wskazane przez Zamawiającego najpóźniej na 60 min. przed rozpoczęciem g) Wykonawca zapewni zastawę stołową: naczynia ceramiczne lub porcelanowe, sztućce metalowe, szklanki do kompotu, filiżanki do kawy i herbaty - szklane bądź porcelanowe; serwetki papierowe i materiałowe h) świadczenia usług cateringowych wyłącznie przy użyciu produktów, spełniających normy jakości produktów spożywczych o ważnym okresie przydatności do spożycia, w opakowaniach posiadających stosowne atesty. i) W wypadku konieczności zastosowania prądu do podgrzania napoi, posiłków lub do ozdób świątecznych Wykonawca musi zapewnić przedłużacze we własnym zakresie. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://pogotowie.olsztyn.sisco.info/
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- SPORZĄDZANIE, DOWÓZ I WYDAWANIE GORĄCYCH POSIŁKÓW DLA DZIECI I MŁODZIEŻY SZKOLNEJ NA TERENIE GMINY BARTOSZYCE
Dodano: 2016-07-05 - świadczenie usługi restauracyjnej i hotelarskiej w ramach szkolenia pracowników podmiotów leczniczych z zakresu funkcjonowania podmiotów leczniczych w stanie gotowości obronnej państwa czasu kryzysu
Dodano: 2016-04-03 - Świadczenie usługi konferencyjno-gastronomicznej
Dodano: 2016-03-17 - Kompleksowe, całodzienne, całodobowe żywienie pacjentów hospitalizowanych w Wojewódzkim Specjalistycznym Szpitalu Dziecięcym w Olsztynie
Dodano: 2016-02-26 - SAP.221-2.2016 Zapewnienie bazy noclegowo-szkoleniowej wraz z wyżywieniem na terenie miasta Olsztyn celem organizacji przez Wojewódzką Stację Pogotowia Ratunkowego w Olsztynie: Seminarium oraz XIV Mistrzostw Warmii i Mazur w Ratownictwie Medycznym
Dodano: 2016-02-16 - SAP.221-37.2015 Świadczenie usługi cateringowej.
Dodano: 2015-12-21 - świadczenie usługi restauracyjnej i hotelarskiej w ramach corocznej odprawy szkoleniowo-planistycznej z zakresu spraw obronnych, obrony cywilnej i zarządzania kryzysowego
Dodano: 2015-11-10 - świadczenie usługi restauracyjnej i hotelarskiej w ramach ćwiczenia instruktażowo-metodycznego w zakresie nakładania zadań obronnych, obrony cywilnej i zarządzania kryzysowego przez organy administracji samorządowej
Dodano: 2015-07-23 - świadczenie usługi restauracyjnej i hotelarskiej w ramach szkolenia obronnego dla dyrektorów placówek ochrony zdrowia
Dodano: 2015-06-29 - SPORZĄDZANIE, DOWÓZ I WYDAWANIE GORĄCYCH POSIŁKÓW DLA DZIECI I MŁODZIEŻY SZKOLNEJ NA TERENIE GMINY BARTOSZYCE.
Dodano: 2015-06-16