Przetargi.pl
ZP3/11/2022 Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola nr 4 Biały konik w Koninie od 2 stycznia do 30 czerwca 2023 r.

Przedszkole nr 4 Biały konik w Koninie ogłasza przetarg

  • Adres: 62-500 Konin, ul. Kryształowa 5
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2023-01-23
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Przedszkole nr 4 Biały konik w Koninie
    ul. Kryształowa 5
    62-500 Konin, woj. wielkopolskie
    REGON: 301508346
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    ZP3/11/2022 Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola nr 4 Biały konik w Koninie od 2 stycznia do 30 czerwca 2023 r.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część NR 1 PRZETWORZONE WARZYWA i OWOCE, SER TWARDYCPV15330000-0, 15544000-3Część NR 1 PRZETWORZONE WARZYWA i OWOCE - owoce, warzywa odpowiedniomrożone, owoce i warzywa niepokruszone, z niewielką ilością loduCzęść NR 2 RYBY MROŻONE i WĘDZONE CPV15220000-6, 15234000-7Część NR 2 RYBY mrożone odpowiednio całe, zapach smak świeży, po odmrożeniu nierozpadają się, bez glazury SHP. maksymalny ubytek masy nie może przekroczyć 20% ,filet ok. 120 gCzęść NR 3 PIECZYWO 15810000-9 pieczywo świeże niegumiaste,Część NR 4 MIĘSO i PRODUKTY MIĘSNE CPV 15100000-9Część NR 4 MIĘSO przetwory mięsne . Barwa mięsa świeżego powinna być bladoróżowa doczerwonej, soczyste, barwa, zapach, konsystencja, powierzchnia i przekrój mają świadczyćo świeżości produktu, wędliny konsystencja ścisła, barwa na przekroju jasno różowa, smaki zapach charakterystyczny dla mięsa peklowanego, parzonego i użytych przypraw,dopuszczalne pojedyncze skupiska galarety. Wyklucza się dostarczanie plastrów wędlin,szynki, polędwicy, kiełbas,pasztetów itp. w gotowych jednostkowych opakowaniachnp.100 g. Wędlina musi być pokrojona bezpośrednio u dostawcy na krajalnicy ze sztukiwędliny czy bloku pasztetu w ok. 1,5 g plasterki.CPV15500000-3Część NR 5 PRODUKTY MLECZARSKIE świeżość, dobry smak po otwarciu produktów,niezbrylone sery naturalne, gęste jogurty.Część NR 6 PRODUKTY SPOŻYWCZE CPV15800000-6 , 15131310-1, 15240000-2,Część NR 6 PRODUKTY SPOŻYWCZE – przyprawy zapach świeży po otwarciuproduktów, bez oznak spleśnienia, grudek, produkty gotowane sypkie, bez sklejania się twardesprężyste, produkty z puszek bez pleśni , mętnej konsystencji15421000-5Część NR 7 WARZYWA i OWOCE ŚWIEŻE CPV03220000-9Część NR 7 OWOCE I WARZYWA owoce, warzywa, powinny być nie zwiędnięte, skorupkatwarda, bez uszkodzeń zewnętrznych, owoce kulisto-stożkowate, dopuszcza się nieregularnyintensywnie kolor, skóra gładka, lśniąca, miąższ soczysty. Warzywa korzenne- korzeniepowinny być jędrne, nie popękane, nie sparciałe, bez uszkodzeń przez szkodniki, bez plam.Warzywa - klasy pierwszej, nie powinny być zaparzone, zamarznięte, zapleśniałe, Owoce, warzywa liściaste – bez plam, zdrowe, bez uszkodzeń.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15330000-0
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach