Szkoła Podstawowa im. Marii Konopnickiej w Zebrzydowicach ogłasza przetarg
- Adres: 34-130 Kalwaria Zebrzydowska, Zebrzydowice
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel.
- Data zamieszczenia: 2023-02-01
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podstawowa im. Marii Konopnickiej w Zebrzydowicach
Zebrzydowice
34-130 Kalwaria Zebrzydowska, woj. małopolskie
REGON: 070666003 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
ZP2/12/2022 Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej im. Marii Konopnickiej w Zebrzydowicach od stycznia do sierpnia 2023 roku” - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Część NR 1 ARTYKUŁY SPOZYWCZE – przyprawy zapach świeży po otwarciu produktów, bez oznak spleśnienia, grudek, produkty gotowane sypkie, bez sklejania się twarde sprężyste, produkty z puszek bez pleśni , mętnej konsystencjiCzęść 2, 4 MIĘSO, WĘDLINY , DRÓB . Barwa mięsa świeżego powinna być bladoróżowa do czerwonej, soczyste, barwa, zapach, konsystencja, powierzchnia i przekrój mają świadczyć o świeżości produktu, wędliny konsystencja ścisła, barwa na przekroju jasno różowa, smak i zapach charakterystyczny dla mięsa peklowanego, parzonego i użytych przypraw, dopuszczalne pojedyncze skupiska galarety.Część NR 3 OWOCE I WARZYWA owoce, warzywa, powinny być nie zwiędnięte, skorupka twarda, bez uszkodzeń zewnętrznych, owoce kulisto-stożkowate, dopuszcza nieregularne, intensywnie kolor, skóra gładka ,tłustawa, lśniąca, miąższ mają zielonkawobiały, soczysty. Warzywa korzenne- korzenie powinny być jędrne, nie popękane, nie sparciałe, bez uszkodzeń przez szkodniki, bez plam. Warzywa- klasy pierwszej, nie powinny być zaparzone, zamarznięte, zapleśniałe, Fasola- nasiona nie powinny być zbutwiałe, spleśniałe; Owoce, warzywa liściaste – bez plam, zdrowe, bez uszkodzeń. Ziemniaki-powinny być zdrowe, kształtne, suche, czyste bez ziemi, piasku, nieuszkodzone, jednolitej odmiany, kształt owalny, bez oznak zgniliznyCzęść 2, 4 MIĘSO, WĘDLINY , DRÓB . Barwa mięsa świeżego powinna być bladoróżowa do czerwonej, soczyste, barwa, zapach, konsystencja, powierzchnia i przekrój mają świadczyć o świeżości produktu, wędliny konsystencja ścisła, barwa na przekroju jasno różowa, smak i zapach charakterystyczny dla mięsa peklowanego, parzonego i użytych przypraw, dopuszczalne pojedyncze skupiska galarety.Część NR 5 JAJA świeże, czyste, które nie mają uszkodzonej skorupki.Część NR 6 NAPOJE soki bez dodatku cukrów, zdrowe owocowe różne smakiCzęść NR 7 Produkty przemiału ziarna MAKARONY Sporządzony z najwyższej jakości mąki, zawiera pszenice durum, po ugotowaniu nie skleja się, jest twardy i sprężysty, zachowuje naturalny ,zapach i kolor, mąka sypka konsystencja, drobna granulacja, czystaCzęść NR 8 RYBY świeże, mrożone odpowiednio całe , zapach smak świeży, po odmrożeniu nie rozpadają się , bez glazury SHPCzęść NR 9 PIECZYWO chrupkie, świeże, niegumiaste Drożdżówki i ciasta drożdżowe nie mogą być z ciasta głęboko mrożonego i muszą zawierać mniej niż 10g cukru/100g produktu oraz 10g tłuszczu/100g produktu. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15800000-6
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dodano: 2023-05-10Dostawa mleka i produktów mlecznych
- Dodano: 2023-05-01Sukcesywne dostawy produktów spożywczych do Centralnego Ośrodka Sportu-Ośrodka Przygotowań Olimpijskich w Zakopanem
- Dodano: 2023-04-27Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Zakopanem
- Dodano: 2023-03-29Dostawa artykułów ogólnospożywczych do budynku Centrum Rehabilitacji Społecznej i Zawodowej – Zakład Aktywności Zawodowej „Słoneczne Wzgórze” przy ul. Sanguszków 28A w Tarnowie
- Dodano: 2023-02-28Dostawa artykułów spożywczych dla Szkoły Aspirantów Państwowej Straży Pożarnej w Krakowie.
- Dodano: 2023-02-13"Dostawy artykułów ogólnospożywczych do Zakładu Karnego w Nowym Wiśniczu"
- Dodano: 2023-02-09Dostawy artykułów spożywczych, pieczywa i wody mineralnej
- Dodano: 2023-02-01Dostawa różnych produktów spożywczych do Centrum Kultury w Korzennej
- Dodano: 2023-02-01Dostawa pieczywa do Centrum Kultury w Korzennej
- Dodano: 2023-01-31Dostawa produktów żywnościowych do stołówki przy Szkole Podstawowej im. św. Jana Kantego w Wojniczu, Przedszkola Publicznego w Wojniczu oraz Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Wielkiej Wsi (...)