Wojewódzka Stacja Pogotowia Ratunkowego ogłasza przetarg
- Adres: 10-602 Olsztyn, ul. Pstrowskiego 28B
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 089 5392727 , fax. 089 5392710
- Data zamieszczenia: 2013-05-09
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Wojewódzka Stacja Pogotowia Ratunkowego
ul. Pstrowskiego 28B 28B
10-602 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 089 5392727, fax. 089 5392710
REGON: 51133293300000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://pogotowie.olsztyn.sisco.info/
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
ZP24/2013 Usługa cateringowa - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Zapewnienie usługi cateringowej w 2 turach: I tura dla maksymalnie 77 osób wraz z wydawaniem posiłków na świeżym powietrzu; II tura dla maksymalnie 80 osób wraz ze stołem szwedzkim. Usługa będzie realizowana w ramach projektu LT-PL139 pt. Kształtowanie LT-PL współpracy transgranicznej w obszarze działań związanych z zarządzaniem w sytuacjach kryzysowych realizowanego w ramach Celu: 3 Europejskiej Współpracy Terytorialnej Programu Współpracy Transgranicznej Litwa-Polska. 1.1. Usługa cateringowa świadczona będzie w dniu 05.06.2013 r., w 2 turach: I tura dla maksymalnie 77 osób, wydawanie posiłku na świeżym powietrzu; II tura dla maksymalnie 80 osób, szwedzki stół, w pomieszczeniu WSPR w Olsztynie. Miejsce świadczenia usługi: Wojewódzka Stacja Pogotowia Ratunkowego w Olsztynie, ul. Pstrowskiego 28 B. Godziny podania posiłków oraz ilość osób dla poszczególnych tur Zamawiający przekaże wykonawcy min. 3 dni przed realizacją usługi. I tura menu: (posiłki wydawane będą na świeżym powietrzu); ilości podane dla 1 osoby Strogonoff - 500 gram/os Strogonoff musi być podawany z pojemnika zbiorczego utrzymującego ciepło Pieczywo - 2 bułki o gramaturze minimum 50 g każda Herbata (0,5 l na os), cukier w saszetkach 5 g/os Herbata musi być podawana z pojemnika zbiorczego utrzymującym ciepło 2 wody mineralnej o pojemności 0,5 l (niegazowana) Wykonawca zapewni obsługę, naczynia jednorazowe, sztućce, kubki do gorących napoi (Zamawiający wymaga zapewnienia większej ilości naczyń niezbędnych do podania posiłku tj. min. 110), stoły z białymi obrusami, worki na śmieci i ich wywóz. Zamawiający udostępni Wykonawcy namiot o wymiarach około 3 / 4 m. II tura menu: (posiłki wydawane w pomieszczeniu WSPR); ilości podane dla 1 osoby: Dania na gorąco: a) Pieczona kaczka z sosem wiśniowym b) Grillowane filety z kurczaka z pomidorem i bakłażanem c) Łosoś zapiekany z warzywami i mozzarellą Łącznie dania z pkt a), b) oraz c) gramatura minimum 210 g/os d) Ziemniaki opiekane w ziołach e) Kopytka zasmażane Łącznie dania z pkt d) oraz e) gramatura minimum 150 g/os g) Surówka z marchwi i ananasa h) Surówka z białej kapusty z pestkami dyni Łącznie dania z pkt g) oraz h) gramatura minimum 150 g/os Ciasta łącznie min.200 g/osobę (ciasta), napoje: a) Rogaliki z marmoladą, b) Szarlotka, Łącznie dania z pkt a) oraz b) muszą być o gramaturze minimum 200 g Napoje Kompot minimum 150 ml/osobę, Serwis kawowy: herbata czarna, cytryna w plastrach, kawa, cukier w saszetkach 5 g/os, mleczko; min. 250 ml/osobę herbaty i 250 ml/osobę kawy Zamawiający wymaga zapewnienia: a) pełnego serwisu kelnerskiego wraz z obsługą, przygotowania stołu szwedzkiego na dania gorące, napoje gorące w pojemnikach zbiorczych zapewniających utrzymanie ciepła. Wykonawca musi zapewnić także: stoły z białymi obrusami (obrusy materiałowe) w ilości pozwalającej ustawienie wszystkich potraw, naczyń szklanych, przedłużacze, worki na śmieci i ich wywóz. b) przestrzegania przepisów prawnych oraz sanitarnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych, c) dostarczania posiłków oraz przygotowania ich serwisu oraz ustawienie stołów wraz z zastawą na miejsce wskazane przez Zamawiającego najpóźniej na 60 min. przed rozpoczęciem d) Wykonawca zapewni zastawę stołową: naczynia ceramiczne lub porcelanowe, sztućce metalowe, szklanki do kompotu, filiżanki do kawy i herbaty - szklane bądź porcelanowe; serwetki papierowe i materiałowe e) świadczenia usług cateringowych wyłącznie przy użyciu produktów, spełniających normy jakości produktów spożywczych o ważnym okresie przydatności do spożycia, w opakowaniach posiadających stosowne atesty. 1.2. Szczegółowy sposób realizacji przedmiotu zamówienia znajduje się we wzorze umowy (według wzoru zawartego w Załączniku nr 5 do SIWZ). - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://pogotowie.olsztyn.sisco.info/
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- SPORZĄDZANIE, DOWÓZ I WYDAWANIE GORĄCYCH POSIŁKÓW DLA DZIECI I MŁODZIEŻY SZKOLNEJ NA TERENIE GMINY BARTOSZYCE
Dodano: 2016-07-05 - świadczenie usługi restauracyjnej i hotelarskiej w ramach szkolenia pracowników podmiotów leczniczych z zakresu funkcjonowania podmiotów leczniczych w stanie gotowości obronnej państwa czasu kryzysu
Dodano: 2016-04-03 - Świadczenie usługi konferencyjno-gastronomicznej
Dodano: 2016-03-17 - Kompleksowe, całodzienne, całodobowe żywienie pacjentów hospitalizowanych w Wojewódzkim Specjalistycznym Szpitalu Dziecięcym w Olsztynie
Dodano: 2016-02-26 - SAP.221-2.2016 Zapewnienie bazy noclegowo-szkoleniowej wraz z wyżywieniem na terenie miasta Olsztyn celem organizacji przez Wojewódzką Stację Pogotowia Ratunkowego w Olsztynie: Seminarium oraz XIV Mistrzostw Warmii i Mazur w Ratownictwie Medycznym
Dodano: 2016-02-16 - SAP.221-37.2015 Świadczenie usługi cateringowej.
Dodano: 2015-12-21 - świadczenie usługi restauracyjnej i hotelarskiej w ramach corocznej odprawy szkoleniowo-planistycznej z zakresu spraw obronnych, obrony cywilnej i zarządzania kryzysowego
Dodano: 2015-11-10 - świadczenie usługi restauracyjnej i hotelarskiej w ramach ćwiczenia instruktażowo-metodycznego w zakresie nakładania zadań obronnych, obrony cywilnej i zarządzania kryzysowego przez organy administracji samorządowej
Dodano: 2015-07-23 - świadczenie usługi restauracyjnej i hotelarskiej w ramach szkolenia obronnego dla dyrektorów placówek ochrony zdrowia
Dodano: 2015-06-29 - SPORZĄDZANIE, DOWÓZ I WYDAWANIE GORĄCYCH POSIŁKÓW DLA DZIECI I MŁODZIEŻY SZKOLNEJ NA TERENIE GMINY BARTOSZYCE.
Dodano: 2015-06-16