Przetargi.pl
znak sprawy: 9/2015/BIGB O/POTULICE Dostawy warzyw i owoców

Bałtycka Instytucja Gospodarki Budżetowej BALTICA ogłasza przetarg

  • Adres: 80-803 Gdańsk, ul. Kurkowa 12
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 58 728 70 00 , fax. 58 728 70 01
  • Data zamieszczenia: 2015-09-28
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Bałtycka Instytucja Gospodarki Budżetowej BALTICA
    ul. Kurkowa 12 12
    80-803 Gdańsk, woj. pomorskie
    tel. 58 728 70 00, fax. 58 728 70 01
    REGON: 22115068800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: igbbaltica.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: IGB

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    znak sprawy: 9/2015/BIGB O/POTULICE Dostawy warzyw i owoców
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Lp. Przedmiot zamówienia Grupa 1 ZK Włocławek Grupa 2 (ZK Nr 1 Grudziądz, ZK Nr 2 Grudziądz) 1. Cebula - średniej wielkości, jednostka miary kg. CPV: 03221112-1. Ilość szacunkowa 1500 kg ilość szacunkowa: 1000 kg 2. Ogórek zielony - twardy, średniej wielkości, w całości, polny, jednostka miary kg. CPV: 03221270-9. ilość szacunkowa: 500 kg ilość szacunkowa: 800 kg 3. Papryka surowa - czerwona, cała, jednostka miary kg. CPV: 03221230-7. ilość szacunkowa: 200 kg ilość szacunkowa: 200 kg 4. Pomidor - czerwony, cały, średniej wielkości, polny, jednostka miary kg. CPV: 03221240-0. ilość szacunkowa: 800 kg ilość szacunkowa: 1000 kg 5. Sałata głowiasta kl. I, jednostka miary szt. CPV: 03221310-2. ilość szacunkowa: 50 szt. ilość szacunkowa: 50 szt. 6. Sałata lodowa główka, jednostka miary szt. CPV: 03221310-2. ilość szacunkowa: 50 szt. - 7. Sałata karbowana, czerwona główka, jednostka miary szt. CPV: 03221310-2. ilość szacunkowa: 50 szt. - 8. Kalafior, jednostka miary szt. CPV: 03221420-6. - ilość szacunkowa: 50 szt. 9. Brokuły, jednostka miary szt. CPV: 03221430-9. - ilość szacunkowa: 50 szt. 10. Pomidor koktajlowy tacka 500 g, jednostka miary szt. CPV: 03221240-0. ilość szacunkowa: 250 szt. ilość szacunkowa: 150 szt. 11. Rzodkiewka, jednostka miary szt. CPV: 03221100-7. ilość szacunkowa: 500 szt. ilość szacunkowa: 500 szt. 12. Czosnek - w główkach, średniej wielkości, o przeciętnej wadze główki od 35g do 50g jednostka miary kg. CPV: 03221100-7. ilość szacunkowa: 300 kg ilość szacunkowa: 300 kg 13. Banany, jednostka miary kg. CPV: 03222111-4. ilość szacunkowa: 800 kg ilość szacunkowa: 1500 kg 14. Grejpfruty, jednostka miary kg. CPV: 03222230-4. ilość szacunkowa: 800 kg ilość szacunkowa: 500 kg 15. Winogrona zielone jednostka miary kg. CPV: 032222340-8. ilość szacunkowa: 400 kg ilość szacunkowa: 800 kg 16. Winogrona fioletowe - jednostka miary kg. CPV: 032222340-8. ilość szacunkowa: 400 kg ilość szacunkowa: 500 kg 17. Gruszki, jednostka miary kg. CPV: 03222322-6. ilość szacunkowa: 400 kg ilość szacunkowa: 500 kg 18. Kiwi, jednostka miary kg. CPV: 03222118-3. ilość szacunkowa: 300 kg ilość szacunkowa: 400 kg 19. Cytryny, jednostka miary kg. CPV: 03222210-8. ilość szacunkowa: 500 kg ilość szacunkowa: 800 kg 20. Jabłka - całe, średniej wielkości, jednostka miary kg. CPV: 03222321-9. ilość szacunkowa: 2000 kg ilość szacunkowa: 2500 kg 21. Pomarańcze jednostka miary kg. CPV: 03222220-1 ilość szacunkowa: 300 kg ilość szacunkowa: 300 kg 22. Mandarynki, jednostka miary kg. CPV: 03222240-7 ilość szacunkowa: 500 kg ilość szacunkowa: 300 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 032211006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: NIE DOTYCZY

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: TERMIN REALIZACJI REKLAMACJI
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.igbbaltica.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach