Przetargi.pl
III. Dostawy warzyw i owoców znak sprawy: 7/2015/BIGB O/POTULICE

Bałtycka Instytucja Gospodarki Budżetowej BALTICA ogłasza przetarg

  • Adres: 80-803 Gdańsk, ul. Kurkowa 12
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 58 3231102 , fax. 58 3231101
  • Data zamieszczenia: 2015-08-12
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Bałtycka Instytucja Gospodarki Budżetowej BALTICA
    ul. Kurkowa 12 12
    80-803 Gdańsk, woj. pomorskie
    tel. 58 3231102, fax. 58 3231101
    REGON: 22115068800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.igbbaltica.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: IGB

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    III. Dostawy warzyw i owoców znak sprawy: 7/2015/BIGB O/POTULICE
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    III. Przedmiot zamówienia: Dostawy warzyw i owoców: Lp. Przedmiot zamówienia Grupa 1 ZK Włocławek Grupa 2 (ZK Nr 1 Grudziądz, ZK Nr 2 Grudziądz) Grupa 3 (AŚ Inowrocław, AŚ Toruń) 1 Cebula - średniej wielkości, CPV: 03221112-1. ilość szacunkowa:1500 kg ilość szacunkowa:1000 kg ilość szacunkowa:300 kg 1. Ogórek zielony - twardy, średniej wielkości, w całości, polny, jednostka miary kg. CPV: 03221270-9. ilość szacunkowa: 500 kg ilość szacunkowa: 800 kg ilość szacunkowa: 500 kg 2. Papryka surowa - czerwona, cała, jednostka miary kg. CPV: 03221230-7. ilość szacunkowa: 200 kg ilość szacunkowa: 200 kg ilość szacunkowa: 200 kg 3. Pomidor - czerwony, cały, średniej wielkości, polny, jednostka miary kg. CPV: 03221240-0. ilość szacunkowa: 800 kg ilość szacunkowa: 1000 kg ilość szacunkowa: 600 kg 4. Sałata głowiasta kl. I, jednostka miary szt. CPV: 03221310-2. ilość szacunkowa: 50 szt. ilość szacunkowa: 50 szt. ilość szacunkowa: 50 szt. 5. Sałata lodowa główka jednostka miary szt. CPV: 03221310-2. ilość szacunkowa: 50 szt. - - 6. Sałata karbowana czerwona główka, jednostka miary szt. CPV: 03221310-2. ilość szacunkowa: 50 szt. - - 7. Kalafior, jednostka miary szt. CPV: 03221420-6. - ilość szacunkowa: 50 szt. ilość szacunkowa: 50 szt. 8. Brokuły, jednostka miary szt. CPV: 03221430-9. - ilość szacunkowa: 50 szt. ilość szacunkowa: 50szt. 9. Pomidor koktajlowy tacka 500 g, jednostka miary szt. CPV: 03221240-0. ilość szacunkowa: 250 szt. ilość szacunkowa: 150 szt. ilość szacunkowa: 150 szt. 10. Rzodkiewka jednostka miary szt. CPV: 03221100-7. ilość szacunkowa: 500 szt. ilość szacunkowa: 500 szt. ilość szacunkowa: 500 szt. 11. Czosnek - w główkach, średniej wielkości, o przeciętnej wadze główki od 35g do 50g jednostka miary kg. CPV: 03221100-7. ilość szacunkowa: 300 kg ilość szacunkowa: 300 kg ilość szacunkowa: 400 kg 12. Banany jednostka miary kg. CPV: 03222111-4. ilość szacunkowa: 800 kg ilość szacunkowa: 1500 kg ilość szacunkowa: 1000 kg 13. Grejpfruty jednostka miary kg. CPV: 03222230-4. ilość szacunkowa: 800 kg ilość szacunkowa: 500 kg ilość szacunkowa: 300 kg 14. Winogrona zielone jednostka miary kg. CPV: 032222340-8. ilość szacunkowa: 400 kg ilość szacunkowa: 800 kg ilość szacunkowa: 400 kg 15. Winogrona fioletowe - jednostka miary kg. CPV: 032222340-8. ilość szacunkowa: 400 kg ilość szacunkowa: 500 kg ilość szacunkowa: 400 kg 16. Gruszki jednostka miary kg. CPV: 03222322-6. ilość szacunkowa: 400 kg ilość szacunkowa: 500 kg ilość szacunkowa: 400 kg 17. Kiwi jednostka miary kg. CPV: 03222118-3. ilość szacunkowa: 300 kg ilość szacunkowa: 400 kg ilość szacunkowa: 350 kg 18. Cytryny, jednostka miary kg. CPV: 03222210-8. ilość szacunkowa: 500 kg ilość szacunkowa: 800 kg ilość szacunkowa: 700 kg 19. Jabłka - całe, średniej wielkości, jednostka miary kg. CPV: 03222321-9. ilość szacunkowa: 2000 kg ilość szacunkowa: 2500 kg ilość szacunkowa: 2000 kg 20. Pomarańcze jednostka miary kg. CPV: 03222220-1 ilość szacunkowa: 300 kg ilość szacunkowa: 300 kg ilość szacunkowa: 300 kg 21. Mandarynki jednostka miary kg. CPV: 03222240-7 ilość szacunkowa: 500 kg ilość szacunkowa: 300 kg ilość szacunkowa: 300 kg 1. Zamówienie zostało podzielone na 3 grupy (części): 1) Grupa 1 - dostawy do Zakładu Karnego we Włocławku, ul. Bartnicka 10. 2) Grupa 2 - dostawy do: - Zakładu Karnego Nr 1 w Grudziądzu, ul. Wybickiego 10/22, - Zakładu Karnego Nr 2 w Grudziądzu, ul. Sikorskiego 13/17. 3) Grupa 3 - dostawy do: - Aresztu Śledczego w Inowrocławiu, ul. Gabriela Narutowicza 46, - Aresztu Śledczego w Toruniu, ul. Piekary 53. 2. Ilości szacunkowe dostarczanych artykułów mogą ulec zmianie w trakcie trwania umowy. Ostateczna ilość zamawianych artykułów będzie wynikała z faktycznych potrzeb zamawiającego w okresie obowiązywania umowy. Zamawiający zastrzega sobie prawo do nieodebrania całości zamówienia, z zastrzeżeniem, że ilość dostarczonego asortymentu nie będzie mniejsza niż 70 % wielkości całego zamówienia i z tego tytułu wykonawcy nie przysługuje żadne roszczenie finansowe lub prawne. 3. Dostarczane warzywa i owoce mają być dojrzałe, świeże, czyste, bez oznak: zepsucia, zgnilizny oraz choroby. 4. Miejsce, sposób, terminy dostaw oraz forma i termin płatności. 1) Wykonawca dostarczać będzie ww. artykuły na swój koszt, w sposób zapobiegający utracie walorów smakowych i użytkowych do magazynów Zamawiającego zlokalizowanych na terenie: a) Zakładu Karnego we Włocławku, ul. Bartnicka 10 - (grupa 1); b) Zakładu Karnego Nr 1 w Grudziądzu, ul. Wybickiego 10/22 - (grupa 2); c) Zakładu Karnego Nr 2 w Grudziądzu, ul. Sikorskiego 13/17 - (grupa 2); d) Aresztu Śledczego w Inowrocławiu, ul. Gabriela Narutowicza 46 - (grupa 3); e) Aresztu Śledczego w Toruniu, ul. Piekary 53 - (grupa 3). 2) Realizacja dostaw do magazynu w uzgodnionych terminach, w godz. 8:00-12:00. 3) Termin płatności: 30 dni, forma płatności: przelew.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 032211006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: NIE DOTYCZY

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termin realizacji reklamacji
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.igbbaltica.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach