Zespół Szkół Rolniczych Centrum Kształcenia Praktycznego ogłasza przetarg
- Adres: 15-566 Białystok, ul. ks. Stanisława Suchowolca 26
- Województwo: podlaskie
- Telefon/fax: tel. 0-85 741 10 75 , fax. 0-85 741 15 96
- Data zamieszczenia: 2015-08-11
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Rolniczych Centrum Kształcenia Praktycznego
ul. ks. Stanisława Suchowolca 26 26
15-566 Białystok, woj. podlaskie
tel. 0-85 741 10 75, fax. 0-85 741 15 96
REGON: 00009494600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zsrckp.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zespół Szkół Rolniczych Centrum Kształcenia Praktycznego w Białymstoku ul. Ks. St. Suchowolca 26, 15-566 Białystok - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa różnych produktów spożywczych wg następujących pakietów zamkniętych: a. Nr 1 - Mięso i przetwory mięsne (Zał. Nr 1 do SIWZ), b. Nr 2 - Drób i przetwory drobiowe (Zał. Nr 2 do SIWZ), c. Nr 3 - Pieczywo (Zał. Nr 3 do SIWZ), d. Nr 4 - Nabiał i produkty mleczarskie (Zał. Nr 4 do SIWZ), e. Nr 5 - Jaja (Zał. Nr 5 do SIWZ), f. Nr 6 - Różne produkty spożywcze (Zał. Nr 6 do SIWZ), g. Nr 7 - Ziemniaki (Zał. Nr 7 do SIWZ), h. Nr 8 - Ryby i przetwory rybne (Zał. Nr 8 do SIWZ), i. Nr 9 - Warzywa i owoce (Zał. Nr 9 do SIWZ), j. Nr 10 - Warzywa kiszone (Zał. Nr 10 do SIWZ), k. Nr 11 - Mrożonki (Zał. Nr 11 do SIWZ) - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zsrckp.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- SP21.270-04/16 Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej Nr 21 im. Marszałka Józefa Piłsudskiego w Białymstoku
Dodano: 2016-07-18 - Dostawa mięsa wieprzowego, wędlin wieprzowych oraz drobiowych
Dodano: 2016-07-07 - SP28/ZP-02/2016 Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Szkoły Podstawowej Nr 28 w Białymstoku.
Dodano: 2016-06-17 - Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa, wędlin i podrobów, wg kodu CPV grupa 151 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
Dodano: 2016-06-07 - Dostawa mięsa, wędlin i drobiu
Dodano: 2016-04-26 - Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Internatu ZSHE im. Mikołaja Kopernika w Białymstoku
Dodano: 2016-03-08 - Dostawa artykułów spożywczych na rok 2016 dla potrzeb stołówki szkolnej.
Dodano: 2015-12-07 - Sukcesywne dostawy produktów spożywczych w roku szkolnym 2015/2016 dla stołówki szkolnej w Zespole Szkół i Przedszkole w Tykocinie ul.Kochanowskiego 1, 16-080 Tykocin
Dodano: 2015-12-02 - Sprzedaż i dostawa mięs i wędlin do Dziennego Domu Pomocy Społecznej w 2016r.
Dodano: 2015-11-26 - Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych, mięsa i wędlin drobiowych, konserw mięsnych oraz tłuszczy zwierzęcych
Dodano: 2015-11-12