Przetargi.pl
Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych, mięsa i wędlin drobiowych, konserw mięsnych oraz tłuszczy zwierzęcych

Areszt Śledczy w Białymstoku ogłasza przetarg

  • Adres: 15-377 Białystok, ul. Kopernika 21
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 085 7427021 - 23 , fax. 085 7427024
  • Data zamieszczenia: 2015-11-12
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Białymstoku
    ul. Kopernika 21 21
    15-377 Białystok, woj. podlaskie
    tel. 085 7427021 - 23, fax. 085 7427024
    REGON: 00031958100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych, mięsa i wędlin drobiowych, konserw mięsnych oraz tłuszczy zwierzęcych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa 1500 kg wątroby wieprzowej, 2000 kg kaszanki, 1500 kg kości wieprzowych schabowych, 2600 kg mięsa garmażeryjnego wieprzowo-wołowego, 1500 kg mięsa wołowego b/k z łopatki, 1400 kg salcesonu czarnego, 1200 kg łopatki wieprzowej bez kości,1600 kg boczku faszerowanego,1600 kg tyrolskiej wieprzowej-blok, 2100 kg smalcu wieprzowego,1600 kg głowizny prasowanej, 1600 kg boczek surowy bez żeber, 1800 kg kiełbasy toruńskiej, 2400 kg kiełbasy mortadela,1500 kg kiełbasy szynkowej wołowej, 2000 kg kiełbasy zwyczajnej,1800 kg mielonki kanapkowej -lanchmit, 2500 kg parówek cienkich wieprzowych,2000 kg pasztetowej wieprzowej, 2000 kg pieczeni wieprzowej,1600 kg pasztetu wieprzowego pieczonego, 1800 kg salcesonu włoskiego, 2600 kg serdelek wieprzowych,1000 kg serdelek drobiowych o zawartości min. 50% mięsa drobiowego,1200 kg podudzia drobiowe,1000 kg szynki drobiowej mielonej (wędlina) o zawartości min. 50% mięsa drobiowego, 1200 kg skrzydełek drobiowych,2000 kg udek drobiowych ćwiartek, 900 kg żołądków drobiowych,450 kg piersi drobiowych z kurczaka, 650 kg kiełbasy drobiowej (wędlina gruba) o zawartości min. 50% mięsa drobiowego, 1000 kg parówek cienkich drobiowych o zawartości min. 50% mięsa drobiowego, 700 kg serc drobiowych, 1200 kg baleronu drobiowego, 1200 kg konserwy turystycznej o pojemności do 300 g.,1400 kg pasztetu drobiowego w konserwie o pojemności do 300 g.,1400 kg pasztetu mazowieckiego w konserwie o pojemności do 300 g., 1200 kg konserwy smalec z mięsem od 280 g. do 300 g.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach