Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa FAPA ogłasza przetarg
- Adres: 00-930 Warszawa, ul. Wspólna 30
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 22 623 19 23 , fax. 22 623 19 09
- Data zamieszczenia: 2013-02-26
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa FAPA
ul. Wspólna 30 30
00-930 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 22 623 19 23, fax. 22 623 19 09
REGON: 01156286700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.fapa.com.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Fundacja
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zapewnienie obsługi cateringowej oraz zakwaterowania uczestników konferencji pt.: Energetyczne wykorzystanie biomasy pochodzenia rolniczego w dniach 07.03.2013 - 08.03.2013 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie obsługi cateringowej oraz zakwaterowania uczestników konferencji pt. Energetyczne wykorzystanie biomasy pochodzenia rolniczego w dniach 07.03.2013 r. - 08.03.2013 r. W konferencji weźmie udział maksymalnie 180 osób. A.W ramach usługi zakwaterowania Wykonawca zapewni: 1) zapewnienie zakwaterowania, wraz ze śniadaniem, dla 6 osób w hotelu o standardzie co najmniej 3 - gwiazdkowym, lub innym równoważnym obiekcie, w pokojach jednoosobowych z osobnym węzłem sanitarnym, 2) w przypadku, gdy usługa, o której mowa w pkt. III.1 SIWZ będzie wykonana w odległości większej niż 1 km od miejsca: ul. Zakładowa 1, 25-672 Kielce, wykonawca zapewni transport osób zakwaterowanych, w dniu 08 marca 2013 r. na trasach: miejsce zakwaterowania, o którym mowa w pkt. III.1 SIWZ - ul. Zakładowa 1, 25-672 Kielce, ul. Zakładowa 1, 25-672 Kielce - miejsce zakwaterowania, o którym mowa w pkt. III.1 SIWZ. B. W ramach obsługi cateringowej Wykonawca zapewni: 1) w dniu 08 marca 2013 r. o godzinie 13:15: kawa - bez ograniczeń, herbata gatunkowa - bez ograniczeń, dodatki: cukier, mleko, cytryna - bez ograniczeń, woda mineralna gazowana i niegazowana - 200 ml na osobę, sok owocowy - 200 ml na osobę, mix ciasteczek kruchych, 2) w dniu 08 marca 2013 r. o godzinie 16:00: bouf Strogonof - 1 porcja na osobę, karczek claser - 1 porcja na osobę, ziemniaki opiekane - 1 porcja na osobę, ryż - 1 porcja na osobę, zestaw surówek - 1 porcja na osobę, jajko na szynce w sałatce jarzynowej, ryba po grecku, mięsa pieczone, dip żurawinowy i chrzanowy, pieczywo, kawa - bez ograniczeń, herbata gatunkowa - bez ograniczeń, dodatki: cukier, mleko, cytryna, woda mineralna gazowana i niegazowana - 100 ml na osobę, sok owocowy - 100 ml na osobę, mix ciasteczek kruchych Pozostałe warunki dotyczące realizacji przedmiotu zamówienia zawiera wzór umowy, stanowiący załącznik nr 5 do SIWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.fapa.com.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług cateringowych na potrzeby organizowanych posiedzeń, szkoleń i konferencji w siedzibie CPS Dialog
Dodano: 2016-06-28 - świadczenie usług cateringowych wraz z niezbedną infrastrukturą na terenie Warszawy w ramach posiedzeń zespołów organizowanych przez Narodowe Centrum Kultury w roku 2016
Dodano: 2016-06-15 - Świadczenie usług cateringowych podczas szkoleń i spotkań organizowanych dla klientów i pracowników Urzędu Dozoru Technicznego - znak sprawy ZP-AL-17/16
Dodano: 2016-06-07 - ZP-20/FRSE/2016
Dodano: 2016-06-01 - Świadczenie usług gastronomicznych na rzecz Krajowej Szkoły Administracji Publicznej.
Dodano: 2016-05-31 - Zorganizowanie cateringu dla uczestników kursów specjalizacyjnych - sprawa nr P/145/2016/SMat/WIM - 71/ZP/16
Dodano: 2016-05-30 - Świadczenie usług gastronomicznych podczas wydarzeń organizowanych na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-05-11 - Świadczenie usługi gastronomicznej podczas Dnia Fizyka na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-04-15 - Catering na konferencję REVOLVE IPS 2016
Dodano: 2016-04-14 - Świadczenie usług gastronomicznych podczas wydarzeń organizowanych na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-03-24