Regionalne Centrum Kultury Fabryka Emocji ogłasza przetarg
- Adres: 64-920 Piła, pl. Staszica
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 672 105 004 , fax. 672 105 002
- Data zamieszczenia: 2019-05-17
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Regionalne Centrum Kultury Fabryka Emocji
pl. Staszica 1
64-920 Piła, woj. wielkopolskie
tel. 672 105 004, fax. 672 105 002
REGON: 30211748700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.bip.rck.pila.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zapewnienie noclegu i wyżywienia dla uczestników XXX Międzynarodowego Festiwalu Folklorystycznego Bukowieńskie Spotkania - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest: Zapewnienie noclegu i wyżywienia (śniadanie, obiad, kolacja) dla uczestników XXX Międzynarodowego Festiwalu Folklorystycznego Bukowińskie Spotkania – Jastrowie, Piła w terminie od dnia 18.06.2019 do 24.06.2019 r. 2. Kod i nazwa zamówienia według Wspólnego Słownika Zamówień (CPV) Główny przedmiot: 55270000-3 – Usługi świadczone przez placówki oferujące wyżywienie i miejsca noclegowe 3. Przewidywana maksymalna ilość uczestników Festiwalu zgodnie z załącznikiem nr 5 do SIWZ – Druk zapotrzebowania. 4. Wyżywienie: 18.06.2019 Kolacja - 225 osób 19.06.2019 Śniadanie - 225 osób, Obiad - 225 osób, Kolacja - 400 osób 20.06.2019 Śniadanie - 400 osób, Obiad - 400 osób, Kolacja - 400 osób 21.06.2019 Śniadanie - 400 osób, Obiad - 400 osób, Kolacja - 400 osób 22.06.2019 Śniadanie - 400 osób, Obiad - 400 osób, Kolacja - 400 osób 23.06.2019 Śniadanie - 400 osób, Obiad - 400 osób, Kolacja - 400 osób 24.06.2019 Śniadanie - 225 osób 5. Zakwaterowanie: 18/19.06.2019 - 225 osób 19/20.06.2019 - 400 osób 20/21.06.2019 - 400 osób 21/22.06.2019 - 400 osób 22/23.06.2019 - 400 osób 23/24.06.2018 - 225 osób 6. Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników Festiwalu powinno znajdować się w odległości maksymalnie do 30 km od Jastrowia. Zamawiający dopuszcza zakwaterowanie w ośrodku, pensjonacie, motelu, hotelu minimum 100 osób jednocześnie. 7. Wykonawca powinien dysponować obiektem w którym świadczona będzie usługa. Obiekt musi posiadać jadalnię lub może ona znajdować się w innym budynku na tej samej posesji. Sala jadalna powinna być wyposażona w odpowiednią ilość miejsc siedzących, aby można było wydać i umożliwić konsumpcję poszczególnych posiłków przez wszystkich zakwaterowanych uczestników w krótkim okresie czasu. 8. Zamawiający dopuszcza zakwaterowanie uczestników w pokojach maksymalnie 6 osobowych, z jednym oknem, wyposażonych w pojedyncze lub piętrowe łóżka z czystą pościelą- poduszka, kołdra, poszwa i poszewka. 9. Wykonawca zapewni dostęp do łazienek z pełnym węzłem sanitarnym z ciepłą i zimną wodą. Pomieszczenia sanitarne powinny być wyposażone w urządzenia natryskowe, miskę ustępową, umywalkę, mydło i papier toaletowy. Obiekt musi spełniać wymogi prawa związane z higieną, sanitarne i p.poż. 10. Wykonawca zapewni wyżywienie w postaci trzech posiłków dziennie: Śniadanie – w formie porcji – zimny lub ciepły posiłek, napój ciepły lub zimny, Obiad – w formie porcji – zupa, drugie danie, dodatki, napój ciepły lub zimny, Kolacja – w formie porcji – zimny lub ciepły posiłek, dodatki, napój ciepły lub zimny. Posiłki powinny być różnorodne i wydawane w takich godzinach, by nie kolidowały z programem występów dla danego zespołu. 11. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamiany danego posiłku w formę tzw. suchego prowiantu. Zamawiający zgłosi ten fakt Wykonawcy najpóźniej do godziny 16 dnia poprzedzającego. 12. Zamawiający zapłaci Wykonawcy za nocleg i wyżywienie w przeliczeniu na ilość osób faktycznie zakwaterowanych. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55270000-3
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie żadnych wymagań, których spełnianie Wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Na ofertę składają się następujące dokumenty: 1. Wypełniony formularz ofertowy przygotowany wg wzoru stanowiącego załącznik nr1 do SIWZ, 2. Oświadczenie potwierdzające spełnianie warunków udziału w postępowaniu oraz braku podstaw wykluczenia, o których mowa w rozdziale VIII SIWZ (załącznik nr 2 do SIWZ) 3. Pełnomocnictwo do reprezentowania wszystkich Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia, ewentualnie umowa o współdziałaniu, z której będzie wynikać przedmiotowe pełnomocnictwo. Pełnomocnik może być ustanowiony do reprezentowania Wykonawców w postępowaniu albo do reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy, 4. Dokumenty, z których wynika prawo do podpisania oferty( oryginał lub kopia potwierdzona za zgodność z oryginałem przez notariusza) względnie do podpisania innych dokumentów składanych wraz z ofertą, chyba, że Zamawiający może je uzyskać w szczególności za pomocą bezpłatnych i ogólnodostępnych baz danych, w szczególności rejestrów publicznych w rozumieniu ustawy z dnia 17 lutego 2015 r. o informatyzacji działalności podmiotów realizujących zadania publiczne (t.j. Dz.U. z 2017 r. poz. 570 ze zm.) a Wykonawca wskazał to wraz ze złożeniem oferty 5.oryginał zobowiązania podmiotu trzeciego (jeżeli dotyczy).
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup obiadów dla personelu zabezpieczającego funkcjonowanie Punktu Szczepień Powszechnych w Kaliszu
Dodano: 2021-05-12 - Kompleksowa usługa hotelowa i gastronomiczna dla uczestników szkolenia obronnego i zarządzania kryzysowego organizowanego dla starostów, prezydentów, burmistrzów i wójtów z obszaru województwa wielkopolskiego
Dodano: 2019-02-06 - Kompleksowa usługa hotelowa i gastronomiczna dla uczestników szkolenia obronnego i zarządzania kryzysowego organizowanego dla przedstawicieli jednostek samorządu terytorialnego z województwa wielkopolskiego
Dodano: 2018-08-31 - Zapewnienie noclegu i wyżywienia dla uczestników XXIX Międzynarodowego Festiwalu Folklorystycznego Bukowińskie Spotkania
Dodano: 2018-05-09 - Zapewnienie noclegu i wyżywienia dla uczestników XXVIII Międzynarodowego Festiwalu Folklorystycznego Bukowińskie Spotkania
Dodano: 2017-06-07 - Zapewnienie noclegu i wyżywienia dla uczestników XXVIII Międzynarodowego Festiwalu Folklorystycznego Bukowińskie Spotkania
Dodano: 2017-04-27