Zespół Jednostek Edukacyjnych Województwa Małopolskiego w Krakowie ogłasza przetarg
- Adres: 31-945 Kraków, os. Teatralne 4a
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 12 6442872, 501642173 , fax. 12 6449997
- Data zamieszczenia: 2011-09-19
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Jednostek Edukacyjnych Województwa Małopolskiego w Krakowie
os. Teatralne 4a 4a
31-945 Kraków, woj. małopolskie
tel. 12 6442872, 501642173, fax. 12 6449997
REGON: 12146431000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sppsmis3.edu.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka organizacyjna województwa małopolskiego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zapewnienie bazy noclegowej oraz wyżywienia dla uczestników praktyki zawodowej w Zawierciu, w ramach realizacji projektu Modernizacja kształcenia zawodowego w Małopolsce - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1/. Przedmiotem niniejszego postępowania jest zapewnienie wyżywienia i noclegów dla uczestników praktyki zawodowej w Zawierciu, w ramach realizacji projektu pn. Modernizacja kształcenia zawodowego w Małopolsce. Przedmiot zamówienia będzie realizowany grupami według następującego harmonogramu 25-29.09.2011 r. - ilość osób: 3, 02-05.10.2011 r. - ilość osób: 4,11-13.10.2011 r. - ilość osób: 3, 18-21.10.2011 - ilość osób: 4 2/. Szczegółowe wymagania związane z wyżywieniem a/. Do obowiązków Wykonawcy należy zapewnienie uczestnikom praktyki zawodowej wyżywienia w tym łącznie w trakcie trwania zamówienia: 42 śniadania, 56 obiadów i 42 kolacji. Dnia 02,11,18.10.2011r. uczestnicy rozpoczynają wyżywienie od obiadu (11 osób), natomiast 29.09,05,13,21.10.2011 r. uczestnicy wyjeżdżają po obiedzie (14 osób). b/. Wyżywienie: aa.śniadanie - pieczywo różnorodne, danie na ciepło: jajecznica lub kiełbaski na gorąco lub wędliny, ser żółty, dżem, mleko, płatki śniadaniowe, przetwory jogurtowe, świeże warzywa: pomidor, ogórek zielony, napoje: kawa, herbata, soki owocowe (0,33 l/os), woda mineralna gazowana i niegazowana (0,33 l/os), dodatki: cytryna, mleko, masło, margaryna ab.obiad - zupa, danie główne (mięsne z dodatkiem ziemniaków lub ryżu i zestawu surówek), napoje: kompot, woda mineralna gazowana i niegazowana (0,33l/os) lub soki owocowe (0,33l/os) ac.kolacja - pieczywo różnorodne, wędliny, ser, świeże warzywa: pomidor, ogórek zielony, napoje: kawa, herbata, soki owocowe (0,33 l/os), woda mineralna gazowana i niegazowana (0,33 l/os), dodatki: cytryna, mleko, masło, margaryna, 3/. Szczegółowe wymagania związane z zakwaterowaniem a.Przedmiotem zamówienia jest organizacja łącznie 42 noclegów dla grupy 14 osób, które będą zakwaterowane w Zawierciu, w terminie od 25.09.2011r. do 21.10.2011r., w grupach 3-4 osobowych. b.Zakwaterowanie: Wykonawca zapewni zakwaterowanie grupy w jednym obiekcie położonym w Zawierciu, w budynku stacjonarnym, spełniającym m.in. wymagania: - stołówka mieszcząca się w budynku zakwaterowania, bądź nie dalej niż 100 m od niego, - pokoje 1,2,3 lub 4 osobowe z samodzielnym węzłem higieniczno-sanitarnym. Wyposażenie łazienki: wanna z baterią i natryskiem lub kabina natryskowa, umywalka z blatem lub półka, wc, lustro, gniazdko elektryczne, pojemnik na śmieci, brak ograniczeń w korzystaniu z ciepłej wody, Minimalne wyposażenie pokoi: łóżko/łóżka (w ilości odpowiadającej nazwie pokoju), pościel, nocny stolik lub półka przy każdym miejscu do spania, szafa lub zabudowana wnęka garderobiana, stół/biurko, krzesło lub inny mebel do siedzenia, wieszak, telewizor, oświetlenie Standard typowy obiektom trzygwiazdkowym. Obiekt nowoczesny, czysty, wyposażony w sprawne urządzenia sanitarne i techniczne. Wykonawca otrzyma imienną listę uczestników praktyk po podpisaniu umowy. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 551000000
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sppsmis3.edu.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługi wynajmu miejsc noclegowych wraz z usługą restauracyjną (śniadanie, kolacja) w trakcie szkoleń organizowanych w Lublinie przez Ośrodek Szkolenia Ustawicznego i Współpracy Międzynarodowej Krajowej Szkoły Sadownictwa i Prokuratury
Dodano: 2016-03-18 - Usługi wynajmu miejsc noclegowych wraz z usługą restauracyjną w trakcie szkoleń organizowanych w Lublinie przez Ośrodek Szkolenia Ustawicznego i Współpracy Międzynarodowej Krajowej Szkoły Sadownictwa i Prokuratury
Dodano: 2015-10-06 - Usługi wynajmu miejsc noclegowych wraz z usługą restauracyjną w trakcie szkoleń organizowanych w Lublinie przez Ośrodek Szkolenia Ustawicznego i Współpracy Międzynarodowej Krajowej Szkoły Sadownictwa i Prokuratury
Dodano: 2015-09-14 - Świadczenie usług hotelowych i restauracyjnych na potrzeby Krajowej Szkoły Sądownictwa i Prokuratury ramach Projektu: PWP Edukacja w dziedzinie zarządzania czasem i kosztami postępowań sądowych - case management w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego
Dodano: 2011-10-24 - Usługi hotelowe i restauracyjne w ramach Projektu: Doskonalenie zawodowe pracowników wymiaru sprawiedliwości w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego
Dodano: 2010-08-09