Zespół Jednostek Edukacyjnych Województwa Małopolskiego w Krakowie ogłasza przetarg
- Adres: 31-945 Kraków, os. Teatralne 4a
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 12 6442872, 501642173 , fax. 12 6449997
- Data zamieszczenia: 2011-09-26
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Jednostek Edukacyjnych Województwa Małopolskiego w Krakowie
os. Teatralne 4a 4a
31-945 Kraków, woj. małopolskie
tel. 12 6442872, 501642173, fax. 12 6449997
REGON: 12146431000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sppsmis3.edu.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka organizacyjna województwa małopolskiego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zapewnienie bazy noclegowej oraz wyżywienia dla uczestników kursu pn. Działania ratownicze w Lotniczym Pogotowiu Ratunkowym, w ramach realizacji projektu Modernizacja kształcenia zawodowego w Małopolsce, współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1/. Przedmiotem niniejszego postępowania jest zapewnienie wyżywienia i noclegów dla uczestników kursu Działania ratownicze w Lotniczym Pogotowiu Ratunkowym w ramach realizacji projektu pn. Modernizacja kształcenia zawodowego w Małopolsce, współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego. 2/. Przedmiot zamówienia będzie realizowany według następującego harmonogramu: 14-15-16. 10.2011 r. - ilość osób: 15, 29-30.10.2011 r. - ilość osób: 15, 19-20.11.2011 r. - ilość osób: 15, 10-11.12.2011 - ilość osób: 15. 3/. Szczegółowe wymagania związane z wyżywieniem a/. do obowiązków Wykonawcy należy zapewnienie uczestnikom kursu wyżywienia, w tym łącznie w trakcie trwania zamówienia: 135 śniadań, 135 II śniadań, 135 obiadów i 75 kolacji . Przyjazd grupy planowany jest ok. 7.45 w porze śniadania, natomiast wyjazd następuje po obiedzie. b/. Wyżywienie: śniadanie - pieczywo różnorodne, danie na ciepło: jajecznica lub kiełbaski na gorąco lub wędliny, ser żółty, dżem, świeże warzywa: pomidor, ogórek zielony, napoje: kawa, herbata, dodatki: cytryna, mleko, masło, margaryna II śniadanie - kanapki z wędliną i/lub serem żółtym, ciastko drożdżowe, owoce (jabłko), woda mineralna (0,6 l), herbata obiad - zupa, danie główne (mięsne z dodatkiem ziemniaków lub ryżu i zestawu surówek), napoje: kompot kolacja - pieczywo różnorodne, wędliny, ser, świeże warzywa: pomidor, ogórek zielony, napoje: kawa, herbata, dodatki: cytryna, mleko, masło, margaryna, 4/. Szczegółowe wymagania związane z zakwaterowaniem a/. przedmiotem zamówienia jest organizacja łącznie 75 noclegów dla grupy 15 osób, które będą zakwaterowane w Zakopanem, w terminie od 14.10.2011r. do 11.12.2011r., zgodnie z harmonogramem opisanym w pkt. 3.2. Każdy uczestnik skorzysta z 5 noclegów. b/. Zakwaterowanie: Wykonawca zapewni zakwaterowanie grupy w jednym obiekcie położonym w Zakopanem, w budynku stacjonarnym, spełniającym min. wymagania: - stołówka mieszcząca się w budynku zakwaterowania, bądź nie dalej niż 100 m od niego, - pokoje 2,3,4 lub 5 osobowe z samodzielnym węzłem higieniczno-sanitarnym. Wyposażenie łazienki: wanna z baterią i natryskiem lub kabina natryskowa, umywalka z blatem lub półka, wc, lustro, gniazdko elektryczne, pojemnik na śmieci, brak ograniczeń w korzystaniu z ciepłej wody, Minimalne wyposażenie pokoi: łóżko/łóżka (w ilości odpowiadającej nazwie pokoju), pościel, nocny stolik lub półka przy każdym miejscu do spania, szafa lub zabudowana wnęka garderobiana, stół/biurko, krzesło lub inny mebel do siedzenia, wieszak, telewizor, oświetlenie. Obiekt nowoczesny, czysty, wyposażony w sprawne urządzenia sanitarne i techniczne. Standard typowy obiektom dwugwiazdkowym. Wykonawca otrzyma imienną listę uczestników kursu po podpisaniu umowy. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 551000001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sppsmis3.edu.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługi hotelarskie w III i IV kwartale 2016, niezbędne dla realizacji zadań statutowych Zamawiającego
Dodano: 2016-07-07 - Świadczenie usług zakwaterowania
Dodano: 2016-06-08 - Zakup usług hotelarskich i restauracyjnych
Dodano: 2016-03-29 - Usługi hotelarskie w okresie kwiecień - lipiec 2016, niezbędne dla realizacji zadań statutowych Zamawiającego
Dodano: 2016-03-11 - Świadczenie usług niezbędnych do prawidłowego przygotowania i przeprowadzenia zaplanowanej w dniach 18-21 września 2016 r. ogólnopolskiej konferencji naukowej - Zjazd Katedr Prawa i Postępowania Administracyjnego - organizowanej pod patronatem Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu Jagiellońskiego w Krakowie
Dodano: 2015-12-22 - Usługi hotelarskie w I kwartale 2016, niezbędne dla realizacji zadań statutowych Zamawiającego
Dodano: 2015-12-09 - Świadczenie usług hotelarskich w zakresie zapewnienia zakwaterowania osób na terenie miasta Krakowa
Dodano: 2015-10-15 - Zapewnienie transportu, zakwaterowania i wyżywienia podczas krajowej wizyty studyjnej w ramach projektu Pomocna dłoń pod bezpiecznym dachem
Dodano: 2015-10-02 - Usługi hotelowe oraz inne wchodzące w zakres działalności hotelu (tj. usługi restauracyjne) na potrzeby organizowanych w Krakowie, w dniach 28-30 września 2015 r., regionalnych spotkań informacyjno-konsultacyjnych dla dyrektorów szkół, pracowników placówek doskonalenia nauczycieli oraz usługi cateringowe w ramach projektu pn.: Przywództwo i zarządzanie w oświacie - opracowanie i wdrożenie systemu kształcenia i doskonalenia dyrektorów szkół/placówek
Dodano: 2015-09-08 - Świadczenie usług hotelarskich w zakresie zapewnienia zakwaterowania osób na terenie miasta Krakowa
Dodano: 2015-08-05