Zakład Karny ogłasza przetarg
- Adres: 48-100 Głubczyce, ul. Kochanowskiego 3
- Województwo: opolskie
- Telefon/fax: tel. 077 4852016 , fax. 077 4859771
- Data zamieszczenia: 2009-06-04
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
ul. Kochanowskiego 3 3
48-100 Głubczyce, woj. opolskie
tel. 077 4852016, fax. 077 4859771
REGON: 00032083900000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zaopatrzenie Zakładu Karnego w Głubczycach w mięso i wyrobu wędliniarskie z gr.151 wg CPV - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Karczek z kością / 15111100-0 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 300,00 kg Wątroba wieprzowa / 15114000-0 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 350,00 kg Boczek wędzony / 15131220-3 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 300,00 kg Salceson biały / 15131400-9 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 600,00 kg Pasztetowa / 15131310-1 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 800,00 kg Parówki wieprzowe / 15131130-5 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 300,00 kg Parówki cielęce - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 400,00 kg Kiełbasa mortadela / 15131130-5 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1000,00 kg Mielonka (szynka mielona) / 15131133-6 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1100,00 kg Kiełbasa zwyczajna / 15131130-5 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1250,00 kg Kiełbasa żywiecka / 15131130-5 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 500,00 kg Kiełbasa krakowska / 15131130-5 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 700,00 kg Kiełbasa szynkowa / 15131130-5 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 300,00 kg Kiełbasa swojska / 15131130-5 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 900,00 kg Mięso wołowe bez kości / 15111000-3 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 250,00 kg Mięso wieprzowe (gulaszowe ) gat.II / 15113000-3 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1800,00 kg Szynka gotowana / 15131410-2 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 50,00 kg Polędwica drobiowa / 15131135-0 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 100,00 kg Kiełbaski drobiowe / 15131135-0 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 500,00kg Parówki drobiowe / 15131135-0 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 450,00 kg Kiełbasa toruńska / 15131130-5 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 900,00 kg Pieczeń rzymska / 15131130-5 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 600,00 kg Smalec / 15412100-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 250,00kg Mielonka drobiowa / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 200,00 kg Pieczeń drobiowa / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 100,00 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 6 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. Zgodnie z art. 22 Ustawy, o udzielenie Zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy: a. nie podlegają wykluczeniu z Postępowania zgodnie art. 24 Ustawy, b. znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia c. posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, d. posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz potencjał techniczny, a także dysponują osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; 2.Stwierdzenie spełnienia w/w warunków odbędzie się poprzez analizę i ocenę dokumentów żądanych przez Zamawiającego od oferenta przez powołaną przez zamawiającego komisję przetargową.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. W celu wykazania spełnienia warunków udziału w Postępowaniu, każdy z Wykonawców powinien przedłożyć wraz z ofertą następujące oświadczenia i dokumenty: a.wypełniona i podpisana przez Wykonawcę oferta (załącznik nr 1), b.parafowany przez Wykonawcę projekt umowy (załącznik nr 2) c.oświadczenie że Wykonawca nie podlega wykluczeniu z Postępowania na podstawie art. 24 Ustawy i spełniania warunki określone w art.. 22 ust. 1 Ustawy (załącznik 3).
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną