Przetargi.pl
Sukcesywna dostawa wędlin wieprzowo-wołowych do Oddziału Zewnętrznego Przywary w Sierakowie Śląskim.

Zakład Karny Nr 1 ogłasza przetarg

  • Adres: 47-100 Strzelce Opolskie, ul. Karola Miarki 1
  • Województwo: opolskie
  • Telefon/fax: tel. 077 4400420-25
  • Data zamieszczenia: 2011-09-13
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Nr 1
    ul. Karola Miarki 1 1
    47-100 Strzelce Opolskie, woj. opolskie
    tel. 077 4400420-25
    REGON: 00032023600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa terenowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywna dostawa wędlin wieprzowo-wołowych do Oddziału Zewnętrznego Przywary w Sierakowie Śląskim.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Kiełbasa litewska średniorozdrobniona, parzona, wędzona, w jelicie naturalnym o średnicy ok. 25-30 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy. Dostawy sukcesywne od 7 kg do 45 kg. Jakość art. żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm. W ilości 2030kg. 2. Kiełbasa zwyczajna średniorozdrobniona, parzona, wędzona, w jelicie naturalnym o średnicy ok. 25-30 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy. Dostawy dostawy sukcesywne po około 45 kg. Jakość art. żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm. W ilości 1200kg. 3. Kiełbasa grilowa średniorozdrobniona, parzona, wędzona, w jelicie naturalnym o średnicy ok. 25-30 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy. Dostawy sukcesywne po około 45 kg. Jakość art. żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm. W ilości 1400kg. 4. Kiełbasa wiejska średniorozdrobniona, parzona, wędzona, w jelicie naturalnym o średnicy ok. 25-30 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy. Dostawy sukcesywne po około 45 kg. Jakość art. żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm. W ilości 700kg. 5. Kiełbasa krakowska parzona gruborozdrobniona, parzona, wędzona, w osłonie barierowej o średnicy ok. 70-90 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy. Dostawy sukcesywne po około 45 kg. Jakość art. żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm. W ilości 700kg. 6. Kiełbasa mozaikowa średniorozdrobniona, parzona, w osłonie barierowej o średnicy ok. 70-90 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy. Dostawy sukcesywne po około 45 kg. Jakość art. żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm. W ilości 700kg. 7. Kiełbasa kminkowa średniorozdrobniona, parzona, wędzona, w osłonie barierowej o średnicy ok. 70-90 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy. Dostawy sukcesywne po około 45 kg. Jakość art. żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm. W ilości 700kg. 8. Kiełbasa bełska, parzona, wędzona, w osłonie barierowej o średnicy ok. 70-90 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy. Dostawy sukcesywne po około 45 kg. Jakość art. żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm. W ilości 700kg. 9. Salceson włoski średniorozdrobniony, parzony, w osłonie barierowej o średnicy ok. 70-90 mm, skład głowy wieprzowe, mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy. Dostawy sukcesywne po około 45 kg. Jakość art. żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm. W ilości 2800kg. 10. Kiełbasa mielonka drobnorozdrobniona, parzona, w osłonie barierowej o średnicy ok. 70-90 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy. Dostawy sukcesywne po około 45 kg. Jakość art. żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm. W ilości 700kg. 11. Kiełbasa parówkowa homogenizowana, parzona, wędzona, w jelicie naturalnym o średnicy ok. 25-30 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy. Dostawy sukcesywne po około 45 kg. Jakość art. żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm. W ilości 2800kg. 12. Kiełbasa mortadela homogenizowana, parzona, w osłonie barierowej o średnicy ok. 70-90 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy. Dostawy sukcesywne po około 45 kg. Jakość art. żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm. W ilości 2800kg. 13. Pieczeń rzymska, pieczona w formach, konsystencja ścisła. Skład: ok. 68 % wieprzowiny, ok. 28 % wołowiny, ok. 4 % mąki pszennej. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy. Dostawy sukcesywne po około 45 kg. Jakość art. żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm. W ilości 700kg. 14. Kiełbasa śląska średniorozdrobniona, parzona, wędzona, w jelicie naturalnym o średnicy ok. 25-30 mm, skład mięso wieprzowo-wołowe, przyprawy. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy. Dostawy sukcesywne po około 45 kg. Jakość art. żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm. W ilości 700kg. 15. Kiełbasa golonkowa gruborozdrobniona, parzona, w osłonie barierowej o średnicy ok. 70-90 mm. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty dostawy. Dostawy sukcesywne po około 45 kg. Jakość art. żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm. W ilości 700kg.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach