Przetargi.pl
Zamówienie publiczne udzielane jest w trybie przetargu nieograniczonego na podstawie art. 39 i nast.ustawy

Zespół Szkół i Placówek Oświatowych w Skale ogłasza przetarg

  • Adres: 32-043 Skała, Księdza Stanisława Połetka
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 123890311 , fax. 123890311
  • Data zamieszczenia: 2018-07-25
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół i Placówek Oświatowych w Skale
    Księdza Stanisława Połetka 30
    32-043 Skała, woj. małopolskie
    tel. 123890311, fax. 123890311
    REGON: 35672001700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.lo-skala.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Przetarg nieograniczony na świadczenie usług cateringowych polegających na przygotowaniu, dostarczeniu i wydaniu posiłków dla uczniów uczęszczających do Zespołu Szkół i Placówek Oświatowych w Skale.

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zamówienie publiczne udzielane jest w trybie przetargu nieograniczonego na podstawie art. 39 i nast.ustawy
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Termin wykonania przedmiotu zamówienia od 03 września 2018 do 26 czerwca 2020 r. Cena jednego posiłku 17,00 zł. brutto (wsad do kotła 13,00 zł. i koszt przygotowania posiłku 4,00) x 20 miesięcy Ofertę wraz z załącznikami należy złożyć w zaklejonej kopercie w Sekretariacie Zespołu Szkół i Placówek Oświatowych w Skale ul. ks. St. Połetka 30,, Przetarg nieograniczony na świadczenia usług cateringowych polegających na przygotowaniu, dostarczeniu i wydaniu posiłków dla uczniów. Otwarcie ofert upływa w dniu 02.08.2018 r.( czwartek) o godz. 10.30
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55523100-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Doświadczenie zawodowe i kwalifikacyjne niezbędne do wykonania zamówienia, (szef kuchni, dietetyk, kucharka, pomoc kuchenna oraz kierowca- spełniające wymogi sanitarne) Wykaz usług Załącznik nr 5 do SIWZ Wykaz osób Załącznik nr 6 do SIWZ

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach