Przetargi.pl
Zamówienie na dostawy do Aresztu Śledczego w Krakowie artykułów spożywczych (kasze, makaron, mąka i.in.)

Areszt Śledczy ogłasza przetarg

  • Adres: 31155 Kraków, ul. Montelupich
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 126 345 077 , fax. 126 335 354
  • Data zamieszczenia: 2016-10-28
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
    ul. Montelupich 7
    31155 Kraków, woj. małopolskie
    tel. 126 345 077, fax. 126 335 354
    REGON: 35114186900000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: inny:

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zamówienie na dostawy do Aresztu Śledczego w Krakowie artykułów spożywczych (kasze, makaron, mąka i.in.)
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiot zamówienia obejmuje artykuły: CPV 15800000 - 6 różne produkty spożywcze; CPV 15300000 - 1 owoce, warzywa i podobne produkty; CPV 15600000 - 4 produkty przemiału ziarna; CPV 15000000 - 8 artykuły spożywcze; CPV 15400000 - 2 oleje i tłuszcze zwierzęce i roślinne; CPV 03142500 - 3 jaja kurze; Część I - makaron Makaron 2-jajeczny a la świderki – 7 300 kg Część II - produkty zbożowe Kasza jęczmienna średnia – 5 000 kg Kasza manna – 400 kg Mąka pszenna typ 500 – 4 500 kg Mąka ziemniaczana – 550 kg Płatki kukurydziane – 500 kg Ryż – 5 500 kg Część III – produkty sojowe Granulat sojowy – 250 kg Kostka sojowa – 700 kg Kotlet z soi a la schabowy – 600 kg Część IV – artykułów spożywczych Dżem w opakowaniu do 400 g – 800 kg Marmolada w opakowaniu do 400 g – 800 kg Miód sztuczny płynny w opakowaniu do 400 g – 700 kg Powidło w opakowaniu do 400 g – 700 kg Część V – oleje i tłuszcze zwierzęce i roślinne Margaryna do smarowania pieczywa w kostce 200 lub 250 g – 10 000 kg Olej uniwersalny w opakowaniu jednostkowym do 5 l – 2 600 l Smalec wieprzowy w kostkach do 250 g – 600 kg Część VI – jaja kurze Jaja kurze, świeże o gramaturze 53g ÷ 63g– 77 000 szt. Część VII kawa, herbata, przyprawy, dodatki itp. Bulion drobiowy – 800 kg Chrzan tarty w opakowaniu do 900 g – 350 kg Cukier – 7 000 kg Cynamon – 100 kg Czosnek granulowany – 60 kg Herbata czarna (luz) – 600 kg Kawa zbożowa – 1 500 kg Kminek – 40 kg Koper suszony – 150 kg Kwasek cytrynowy – 30 kg Liść laurowy – 30 kg Majeranek – 40 kg Majonez – 400 kg Musztarda – 400 kg Natka pietruszki suszona – 150 kg Ocet – 800 l Papryka mielona – 50 kg Pieprz mielony – 140 kg Przyprawa do zupy w płynie – 1 400 l Przyprawa typu Vegeta – 900 kg Sól czosnkowa – 150 kg Sól jodowana warzona – 2 400 kg Syrop owocowy (opakowanie od 3 do 5 l) – 1 000 l Ziele angielskie całe – 50 kg Zupa pieczarkowa w proszku – 1 000 kg Żurek w płynie 1 litrowy – 800 l Część VIII– przetwory warzywne Groszek konserwowy – 700 kg Koncentrat pomidorowy 30 % - 3 000 kg Kukurydza w puszce – 800 kg Papryka konserwowa – 700 kg Szczaw konserwowy – 900 kg 1. Ww. artykuły muszą odpowiadać Polskiej Normie lub normom zawartym w klasyfikacjach ujętych w ustawie z dnia 29.06.1995 r. o statystyce publicznej (tj.: Dz. U. z 2012 r. poz. 591 ze zmianami). 2. Ilości szacunkowe mogą ulec zmianie w trakcie trwania umowy w zależności od stanu zaludnienia w jednostce. 3. W sytuacji odmiennego nazewnictwa poszczególnych artykułów dopuszcza się możliwość zastosowania nazw własnych (firmowych) producenta, ale pod warunkiem że produkowany przez niego produkt jest tożsamy w procesie produkcji, składu i grupy technologicznej z artykułem podanym w przedmiocie zamówienia. 4. Dostarczane jaja powinny posiadać odpowiednie oznakowanie na skorupie (kod producenta). 5. Opakowania zbiorcze jaj kurzych muszą posiadać na zewnętrznej powierzchni dobrze widoczne i czytelne oznaczenia, w szczególności: - kod zakładu pakowania jaj, - klasa jakości, - klasa wagowa, - data minimalnej trwałości, - zalecenia przechowywania jaj po zakupie w warunkach chłodniczych.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15800000-6

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach