Przetargi.pl
Zamawiajacy zaprasza do składania ofert na :,, Świadczenie usług żywieniowych polegających na przygotowaniu, dostarczeniu i wydaniu posiłków dla uczniów uczęszczajacych do Zespołu Szkół i Placówek Oświatowych w Skale".

Zespół Szkół i Placówek Oświatowych w Skale ogłasza przetarg

  • Adres: 32-043 Skała, Księdza Stanisława Połetka
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 123890311 , fax. 123890311
  • Data zamieszczenia: 2019-07-22
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół i Placówek Oświatowych w Skale
    Księdza Stanisława Połetka 30
    32-043 Skała, woj. małopolskie
    tel. 123890311, fax. 123890311
    REGON: 35672001700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.lo-skala.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamówienie publiczne jest w trybie przetargu nieograniczonego na podstawie art. 11 ust.8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 roku -Prawo zamówień publicznych Dz.U. z 2018 r. poz. 1986 z późn. zm.) zwanej dalej ,,ustawą"

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zamawiajacy zaprasza do składania ofert na :,, Świadczenie usług żywieniowych polegających na przygotowaniu, dostarczeniu i wydaniu posiłków dla uczniów uczęszczajacych do Zespołu Szkół i Placówek Oświatowych w Skale".
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Termin wykonania przedmiotu zamówienia od 02.09.2019 r. do 25.06.2021 r. Przedmiotem zamówienia jest: ,, Świadczenia usług żywieniowych polegających na przygotowaniu , dostarczeniu i wydaniu posiłków dla uczniów Zespołu Szkół i Placówek Oświatowych w Skale". Zastrzega się możliwość zwiększenia lub zmniejszenia żywionych uczniów około 30 osób. Żywienie będzie odbywać się od poniedziałku do niedzieli z wyłączeniem okresu przerw świątecznych,wakacji , ferii szkolnych i dni ustawowo wolnych od nauki. Wykonawcy są zobowiązani do starannego zapoznania się z przedmiotem zamówienia oraz warunkami wykonania zawarte w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55523100-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Doświadczenie zawodowe i kwalifikacje niezbędne do wykonania zamówienia ( szef kuchni, dietetyk, pomoc kuchenna oraz kierowca -spełniające wymogi sanitarno -higieniczne załącznik nr 5 do SIWZ załącznik nr 6 do SIWZ

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach