Przetargi.pl
Zakwaterowanie z wyżywieniem i wynajem Sal szkoleniowych dla studentów Politechniki Warszawskiej podczas wyjazdu szkoleniowo-integracyjnego w dniach 9-13 października 2015.Nr postępowania: ZP/U/KK/46/2015

Politechnika Warszawska ogłasza przetarg

  • Adres: 00-661 Warszawa, Pl. Politechniki 1
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 022 2346206, 2346630 , fax. 022 2346217, 6286075
  • Data zamieszczenia: 2015-09-14
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Politechnika Warszawska
    Pl. Politechniki 1 1
    00-661 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 022 2346206, 2346630, fax. 022 2346217, 6286075
    REGON: 00000155400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.pw.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zakwaterowanie z wyżywieniem i wynajem Sal szkoleniowych dla studentów Politechniki Warszawskiej podczas wyjazdu szkoleniowo-integracyjnego w dniach 9-13 października 2015.Nr postępowania: ZP/U/KK/46/2015
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest: Zakwaterowanie z wyżywieniem i wynajem Sal szkoleniowych dla studentów Politechniki Warszawskiej podczas wyjazdu szkoleniowo-integracyjnego w dniach 9-13 października 2015. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia: 2.1. Położenie ośrodka w odległości do 70 km (w linii prostej) od Gmachu Głównego Politechniki Warszawskiej, pl. Politechniki 1 w Warszawie. 2.2. Ośrodek winien znajdować się poza terenem Warszawy. 2.3. Terminy zakwaterowania: 2.3.1. zakwaterowanie: 09.10.2015r. około godz.: 18:00; 2.3.2. wykwaterowanie : 13.10.2015r. około godz.: 13:00 2.4. Zakwaterowanie grupy 17 osób. 2.4.1. pokoje max. trzyosobowych (1-2-3 osobowych); 2.4.2. wszystkie pokoje na terenie jednego ośrodka; 2.4.3. wszystkie łóżka jednoosobowe; 2.4.4. łazienka w każdym pokoju/segmencie (dopuszczalne segmenty złożone z trzech pokoi); 2.4.5. WiFi na terenie całego ośrodka. 2.5. Ośrodek musi być wyposażony w sale szkoleniowe. 2.5.1. udostępnienie Sal w dniach 10-12.10.2015 r.; (przez cały czas) 2.5.2. dwie sale szkoleniowe na około 15 osób każda; 2.5.3. sale z możliwością użycia rzutnika i flipcharta; 2.5.4. rzutnik i flipchart zapewnia Zamawiający; 2.5.5. wszystkie sale muszą znajdować się w jednym budynku; 2.5.6. udostępnienie w nocy z 12-13.10.2015 r. sali na imprezę integracyjną ze sprzętem nagłaśniającym, która pomieści 30 osób. 2.5.7. udostępnienie wszystkich Sal szkoleniowych jest wliczone w cenę zamówienia. 2.6. Bezpłatne miejsca parkingowe na osiem samochodów osobowych w terminie 09-13.10.2015 r. 2.7. Wyżywienie zapewnione przez Ośrodek: 2.7.1. PIĄTEK 09.10.2015 r. Kolacja godz.20:00 MENU: Dania: leczo z ryżem (osobno podane), ryż z jabłkiem prażonym + śmietana, masło, wędlina, minimum dwa rodzaje sałatek, ser żółty, pikle warzywne, pomidor, ogórek, dżem, pieczywo mieszane Napoje: herbata, kawa, sok pomarańczowy i jabłkowy. 2.7.2. SOBOTA 10.10.2015 r. Śniadanie godz.09:00 MENU: Dania: mleko, płatki (kukurydziane, musli, itp.), jogurty, wędlina, ser żółty, jajecznica z szynką, parówki na ciepło, ketchup, musztarda, twarożek z rzodkiewką, twarożek z brzoskwinią, sałatka, pikle warzywne, pomidor, ogórek, dżem, pieczywo mieszane, masło. Napoje: herbata, kawa, sok pomarańczowy i jabłkowy; Obiad godz.14:00 MENU: Dania: zupa żurek z jajkiem i białą kiełbasą, kluski śląskie, schab duszony z sosem, bukiet surówek (2 gatunki), Napoje: kompot. Deser na każdym stole (na około 10 osób) postawiony talerz z owocami (jabłka, banany, mandarynki, winogrona); Kolacja godz.19:00 MENU: Dania: pierogi trzy rodzaje (z mięsem, kapustą i na słodko), masło, wędlina, ser żółty, minimum dwa rodzaje sałatek (jedna z brokułem), pikle warzywne, pomidor, ogórek, pieczywo mieszane. Napoje: herbata, kawa, sok pomarańczowy i jabłkowy. 2.7.3. NIEDZIELA 11.10.2015 r. Śniadanie godz.09:00 MENU: Dania: mleko, płatki (kukurydziane, musli, itp.), jogurt, masło, wędlina, ser żółty, naleśniki z serem, twarożek z ananasem, twarożek ze szczypiorkiem sałatka, pikle warzywne, pomidor, ogórek, dżem, pieczywo mieszane. Napoje: herbata, kawa, sok pomarańczowy i jabłkowy; Obiad godz.15:00 MENU: Dania: rosół z makaronem, ziemniaki z natką pietruszki, kotlet drobiowy panierowany, warzywa gotowane. Napoje: kompot. Deser na każdym stole (na około 10 osób) postawiony talerz z owocami (jabłka, banany, mandarynki, winogrona); Kolacja godz.19:00 MENU: Dania: krokiety z mięsem i pieczarkami, masło, wędlina, ser żółty, minimum dwa rodzaje sałatek (jedna z brokułem), pikle warzywne, pomidor, ogórek, pieczywo mieszane. Napoje: herbata, kawa, sok pomarańczowy i jabłkowy. 2.7.4. PONIEDZIAŁEK 12.10.2015 r. Śniadanie godz.09:00 MENU: Dania: mleko, płatki (kukurydziane, musli, itp.), jogurt, masło, wędlina, ser żółty, parówki na ciepło, ketchup, musztarda, twarożek z ananasem, twarożek ze szczypiorkiem, sałatka, pikle warzywne, pomidor, ogórek, dżem, pieczywo mieszane. Napoje: herbata, kawa, sok pomarańczowy i jabłkowy; Obiad godz.15:00 MENU: Dania: zupa pomidorowa z makaronem, ziemniaki z natką pietruszki, kotlet mielony, bukiet surówek (2 gatunki). Napoje: kompot. Deser na każdym stole (na około 10 osób) postawiony talerz z owocami (jabłka, banany, mandarynki, winogrona); Kolacja godz.19:00 MENU: Dania: krokiety z mięsem i pieczarkami, masło, wędlina, ser żółty, minimum dwa rodzaje sałatek (jedna z brokułem), pikle warzywne, pomidor, ogórek, pieczywo mieszane. Napoje: herbata, kawa, sok pomarańczowy i jabłkowy. 2.7.5. WTOREK 13.10.2015 r. Śniadanie godz.10:00 MENU: Dania: mleko, płatki (kukurydziane, musli, itp.), jogurt, masło, wędlina, ser żółty, naleśniki z serem, twarożek z ananasem, twarożek ze szczypiorkiem, sałatka, pikle warzywne, pomidor, ogórek, dżem, pieczywo mieszane. Napoje: herbata, kawa, sok pomarańczowy i jabłkowy. 3. Śniadania oraz kolacje podawane w formie szwedzkiego stołu. Obiad serwowany lub wydawany z okienka 4. Możliwość zamówienia wyżywienia wegetariańskiego zamiast mięsnego w cenie pobytu. 5. Wykonawca zobowiązuje się do zapewnienia posiłków zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz.U. z 2010r. Nr 136 poz. 914 ze zm.) oraz ustawą z dnia 11 maja 2001r. o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia (Dz.U. z 2001r. Nr 63 poz. 634 ze zm.); 6. Wykonawca zapewnia, że dostarczone posiłki, sposób ich wykonania oraz podania odpowiadają i są zgodne z wymaganiami sanitarnymi dotyczącymi żywności oraz żywienia zbiorowego; 7. Wykonawca odpowiada przed Zamawiającym za jakość wszystkich podanych posiłków oraz przekąsek; 8. Pozostałe warunki, jakim ma odpowiadać wykonany przedmiot zamówienia, zawarte są w Polskich Normach lub PN przenoszących normy europejskie, bądź normach innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 552410001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda zabezpieczenia oferty wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termin płatności faktury
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zamowienia.pw.edu.pl; http://www.zamowienia.pw.edu.pl/wykaz
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach