Przetargi.pl
Zakup wraz z dostawą mięsa i produktów mięsnych, zakup artykułów mleczarskich oraz rybnych

Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Psychiatryczny w Radecznicy ogłasza przetarg

  • Adres: 22-463 Radecznica, ul. Klasztorna 4
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 0...84 6818002 , fax. 0...84 6818792
  • Data zamieszczenia: 2010-10-07
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Psychiatryczny w Radecznicy
    ul. Klasztorna 4 4
    22-463 Radecznica, woj. lubelskie
    tel. 0...84 6818002, fax. 0...84 6818792
    REGON: 00029104900015
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.radecznica.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zakup wraz z dostawą mięsa i produktów mięsnych, zakup artykułów mleczarskich oraz rybnych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest zakup wraz z dostawą mięsa i produktów mięsnych, zakup artykułów mleczarskich oraz rybnych dla potrzeb kuchni szpitalnej Samodzielnego Publicznego Wojewódzkiego Szpitala Psychiatrycznego w Radecznicy, 22-463 Radecznica, ul. Klasztorna 4 w asortymencie i ilości podanych w Załączniku Nr 1. 2. Przedmiot zamówienia wg Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 15100000-9; 15500000-3; 15200000-0. 3. Jakość produktów zgodna z PN. 4. Warunki dostaw. 1) Mięso i produkty mięsne (Zadania od Nr I do Nr VII) - dostawa przedmiotu zamówienia na koszt i ryzyko Wykonawcy - w ilości i asortymencie zamówionym przez Zamawiającego z jednodniowym wyprzedzeniem, a na półtusze wieprzowe z pięciodniowym wyprzedzeniem na drodze telefonicznej lub faxu. 2) Artykuły mleczarskie (Zadanie Nr VIII) oraz artykuły rybne (Zadania od Nr IX do Nr X) a) w przypadku gdy siedziba Wykonawcy (oddział terenowy zarządzany przez Wykonawcę lub punkt handlowy zajmujący się dystrybucją przedmiotu zamówienia) jest oddalona nie więcej niż 40 (czterdzieści) kilometrów od siedziby Zamawiającego- wydawanie Zamawiającemu przedmiotu zamówienia w siedzibie Wykonawcy w godzinach od 700 do 1200 każdorazowo w ilości i asortymencie zamówionym przez Zamawiającego na jeden dzień wcześniej na drodze telefonicznej lub faxu, b) w przypadku gdy siedziba Wykonawcy (oddział terenowy zarządzany przez Wykonawcę lub punkt handlowy zajmujący się dystrybucją przedmiotu zamówienia) jest oddalona więcej niż 40 (czterdzieści) kilometrów od siedziby Zamawiającego- dostawa przedmiotu zamówienia odbywać się będzie na koszt i ryzyko Wykonawcy w ilości i asortymencie zamówionym przez Zamawiającego na jeden dzień wcześniej na drodze telefonicznej lub faxu. 5. Dopuszcza się możliwość składania ofert częściowych. Części zamówienia stanowią: 1/ Zadanie Nr I - Mięso 2/ Zadanie Nr II - Wędliny 3/ Zadanie Nr III - Wyroby garmażeryjne 4/ Zadanie Nr IV - Drób 5/ Zadanie Nr V - Konserwy mięsne 6/ Zadanie Nr VI - Pasztet 7/ Zadanie Nr VII - Smalec 8/ Zadanie Nr VIII - Artykuły mleczarskie 9/ Zadanie Nr IX - Ryby 10/ Zadanie Nr X - Konserwy rybne
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Wykonawca przystępujący do przetargu jest zobowiązany wnieść wadium w wysokości 8 000 zł (osiem tysięcy złotych zero groszy) za całość przedmiotu zamówienia. Wadium dla poszczególnych części zamówienia wynosi: 1. Zadanie Nr I - Mięso - 1 500,00 zł 2. Zadanie Nr II - Wędliny - 1 300,00 zł 3. Zadanie Nr III - Wyroby garmażeryjne - 700,00 zł 4. Zadanie Nr IV - Drób - 450,00 zł 5. Zadanie Nr V - Konserwy mięsne - 250,00 zł 6. Zadanie Nr VI - Pasztet - 160,00 zł 7. Zadanie Nr VII - Smalec - 40,00 zł 8. Zadanie Nr VIII - Artykuły mleczarskie - 2 500,00 zł 9. Zadanie Nr IX - Ryby - 750,00 zł 10. Zadanie Nr X - Konserwy rybne - 350,00 zł

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.radecznica.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach