Przetargi.pl
Zakup wraz z dostawą artykułów żywnościowych na potrzeby organizacji kolonii/wczasów w Ośrodku w Lubinie

Zakład Ubezpieczeń Społecznych w Warszawie, Oddział w Szczecinie ogłasza przetarg

  • Adres: 70-530 Szczecin, ul. Matejki 22
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 91 459 65 77, 91 459 65 78 , fax. 91 459 65 76
  • Data zamieszczenia: 2016-03-17
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Ubezpieczeń Społecznych w Warszawie, Oddział w Szczecinie
    ul. Matejki 22 22
    70-530 Szczecin, woj. zachodniopomorskie
    tel. 91 459 65 77, 91 459 65 78, fax. 91 459 65 76
    REGON: 00001775600000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Instytucja ubezpieczenia społecznego i zdrowotnego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zakup wraz z dostawą artykułów żywnościowych na potrzeby organizacji kolonii/wczasów w Ośrodku w Lubinie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest zakup wraz z dostawą, poniższych grup artykułów żywnościowych, do Ośrodka w Lubinie Oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych w Szczecinie, określonych asortymentowo wraz z szacunkowymi ilościami w pkt 3.6 SIWZ: część I pieczywo, wyroby ciastkarskie i ciasta - zał. nr 2A do SIWZ, część II mięso, drób oraz wędliny - zał. nr 2B do SIWZ, część III warzywa, owoce, owoce i warzywa przetworzone - zał. nr 2C do SIWZ, część IV różne artykuły spożywcze - zał. nr 2D do SIWZ. Warunki realizacji: a) dostawa artykułów żywnościowych musi być wykonywana w dni wskazane w zał. od 2A do 2D do SIWZ, sukcesywnie, w partiach, wg określonych w zamówieniu potrzeb, na koszt Wykonawcy i transportem zapewnionym przez Wykonawcę, zgodnie z przepisami sanitarno - epidemiologicznymi wraz z rozładunkiem w miejscu wskazanym przez Zamawiającego, (loco: Ośrodek w Lubinie koło Międzyzdrojów ul. Główna 7), b) Wykonawca będzie dostarczał artykuły żywnościowe, na podstawie zamówienia telefonicznego dokonanego przez Zamawiającego, w ciągu 2 dni od daty zamówienia złożonego przez Zamawiającego, c) rodzaj i ilość artykułów żywnościowych będzie określana każdorazowo na podstawie zamówienia telefonicznego dokonanego przez Zamawiającego, w zależności od potrzeb, d) okres przydatności do spożycia dostarczanych artykułów żywnościowych musi być zgodny z okresem przydatności do spożycia wykazanym w załącznikach od 2A do 2D do SIWZ, e) ilości wykazane w formularzach cenowych (zał. od 2A do 2D do SIWZ) są orientacyjne i podane w celu wyliczenia orientacyjnej wartości przedmiotu zamówienia, f) ceny jednostkowe za dostarczane artykuły żywnościowe w okresie realizacji umowy nie mogą przekraczać cen wyszczególnionych w formularzach cenowych (zał. 2A, 2B, 2D do SIWZ) - z zastrzeżeniem zał. nr 2C do SIWZ dot. warzyw, owoców, owoców i warzyw przetworzonych (§ 4 wzoru umowy). g) Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany ilości zamawianych w danej partii artykułów żywnościowych i z tego powodu Wykonawcy nie przysługują żadne roszczenia w stosunku do Zamawiającego. Szczegółowe warunki realizacji i obowiązki Wykonawcy, w każdej z czterech części, określają wzory umów.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158100009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zus.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach