Przetargi.pl
„Zakup wraz z dostawą artykułów mleczarskich do Domu Pomocy Społecznej Nr 1 im. Marie Juchacz w Gorzowie Wlkp.”

DOM POMOCY SPOŁECZNEJ NR 1 IM. MARIE JUCHACZ ogłasza przetarg

  • Adres: 66-400 Gorzów Wielkopolski, ul. Podmiejska Boczna 10
  • Województwo: lubuskie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2023-11-30
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: DOM POMOCY SPOŁECZNEJ NR 1 IM. MARIE JUCHACZ
    ul. Podmiejska Boczna 10
    66-400 Gorzów Wielkopolski, woj. lubuskie
    REGON: 000811632
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    „Zakup wraz z dostawą artykułów mleczarskich do Domu Pomocy Społecznej Nr 1 im. Marie Juchacz w Gorzowie Wlkp.”
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część I – zakup wraz z dostawą artykułów mleczarskich1. Zamawiający wymaga, aby dostarczony przedmiot zamówienia był fabrycznie nowy (wyprodukowany nie wcześniej niż w 2023 r.), zapakowany w sposób gwarantujący ochronę przed uszkodzeniem, a opakowanie nie będzie nosić znamion jego otwierania. Asortyment winien posiadać wszystkie wymagane, aktualne certyfikaty i normy bezpieczeństwa stosowane do obowiązujących przepisów, nazwę producenta, nazwę wyrobu i wzoru, skład surowcowy, rozmiar, jak również dokumentację producenta (atesty, instrukcje, karty użytkowania). Dostarczone opakowanie nie będzie podlegało zwrotowi.2. Produkty mleczarskie cechować ma świeżość, dobry smak po otwarciu produktów.Termin przydatności produktów do spożycia ma być nie krótszy niż 14 dni od dnia dostawy do Zamawiającego dla produktów: twarogi, kefir maślanka, nie krótszy niż 21 dni od daty dostawy dla następujących produktów: jogurty, śmietany, produkt posiadający właściwości ukwaszonej śmietany, powstający przy udziale tłuszczu roślinnego i czystych kultur bakterii fermentacji mlekowej o zawartości 12% tłuszczu, sery żółte, serki twarogowe do smarowania, pozostałe sery, serek homogenizowany, maślanka, kefir, deser mleczny pudding oraz nie krótszy niż 4 miesiące od daty dostawy dla następujących produktów: mleko, ser topiony, masło, margaryna drożdże.Część II - zakup wraz z dostawą jaj1. Zamawiający wymaga, aby dostarczony przedmiot zamówienia był fabrycznie nowy (wyprodukowany nie wcześniej niż w 2023 r.), zapakowany w sposób gwarantujący ochronę przed uszkodzeniem, a opakowanie nie będzie nosić znamion jego otwierania. Asortyment winien posiadać wszystkie wymagane, aktualne certyfikaty i normy bezpieczeństwa stosowane do obowiązujących przepisów, nazwę producenta, nazwę wyrobu i wzoru, skład surowcowy, rozmiar, jak również dokumentację producenta (atesty, instrukcje, karty użytkowania). Dostarczone opakowanie nie będzie podlegało zwrotowi.2. Jaja świeże, czyste, które nie mają uszkodzonej skorupki.Jaja konsumpcyjne muszą być oznakowane weterynaryjnym numerem zakładu produkcyjnego.Jaja w dniu dostawy do Zamawiającego nie będą starsze niż 7 dni od daty pakowania.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15500000-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach