Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa FAPA ogłasza przetarg
- Adres: 00-930 Warszawa, ul. Wspólna 30
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 22 623 19 01 , fax. 22 623 19 09
- Data zamieszczenia: 2012-09-28
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa FAPA
ul. Wspólna 30 30
00-930 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 22 623 19 01, fax. 22 623 19 09
REGON: 01156286700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.fapa.com.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Fundacja
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zakup usług polegających na zapewnieniu nagród rzeczowych i cateringu podczas Gali Finałowej II edycji konkursu Nakręć się na zdrowie na najlepszy spot filmowy promujący żywność ekologiczną i zdrowe odżywianie oraz zamieszczeniu czterech ogłoszeń prasowych dotyczących żywności ekologicznej oraz ogłoszeń o konkursie - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest zakup usług polegających na zapewnieniu nagród rzeczowych i cateringu podczas Gali Finałowej II edycji konkursu Nakręć się na zdrowie na najlepszy spot filmowy promujący żywność ekologiczną i zdrowe odżywianie oraz zamieszczeniu czterech ogłoszeń prasowych dotyczących żywności ekologicznej oraz ogłoszeń o konkursie. Wykonawca będzie ściśle współpracować z Zamawiającym i na bieżąco dostarczać wszelkich informacji nt. wykonywania przedmiotu zamówienia. W ramach wykonania przedmiotu zamówienia Wykonawca zapewni: Nagrody rzeczowe dla laureatów Konkursu. W ramach zadania Wykonawca zapewni: trzy kamery cyfrowe jako nagrody dla szkół, z których pochodzą zespoły, które zajęły trzy pierwsze miejsca w pierwszym etapie Konkursu, spełniające co najmniej poniższe wymagania: - I miejsce (jedna kamera): rozdzielczość matrycy: 15,3 Mpix, zoom optyczny: 21x, ekran dotykowy, wbudowany aparat fotograficzny, wbudowana lampa błyskowa, rozdzielczość obrazu HD 1920x1080, karta pamięci 32 GB; - II miejsce (jedna kamera): rozdzielczość matrycy: 1,5 Mpix, zoom optyczny: 25x, ekran dotykowy, wbudowany aparat fotograficzny, rozdzielczość obrazu HD 1920x1080; - III miejsce (jedna kamera): rozdzielczość matrycy: 1,5 Mpix, zoom optyczny: 20x, ekran dotykowy, wbudowany aparat fotograficzny, rozdzielczość obrazu HD 1920x1080; trzy aparaty cyfrowe jako nagrody dla szkół, z których pochodzą zespoły, które otrzymały wyróżnienia w pierwszym etapie Konkursu, spełniające co najmniej poniższe wymagania: - rozdzielczość: 16,1 Mpix, - zoom optyczny: 12x, - możliwość kręcenia filmów, - możliwość robienia zdjęć w formacie HD, - wbudowana lampa błyskowa; sześć kamer cyfrowych jako nagrody dla szkół, z których pochodzą zespoły, które zajęły trzy pierwsze miejsca w drugim etapie Konkursu (w kategoriach na najlepszy spot i reportaż), spełniające co najmniej poniższe wymagania: - I miejsca (dwie kamery): rozdzielczość matrycy: 5,3 Mpix, zoom optyczny: 12x, ekran dotykowy, wbudowany aparat fotograficzny, wbudowana lampa błyskowa, rozdzielczość obrazu HD 1920x1080, statyw o wysokości min. 120 cm; - II miejsca (dwie kamery): rozdzielczość matrycy: 5,0 Mpix, zoom optyczny: 10x, ekran dotykowy, wbudowany aparat fotograficzny, rozdzielczość obrazu HD 1920x1080, statyw o wysokości min. 120 cm; - III miejsca (dwie kamery): rozdzielczość matrycy: 1,5 Mpix, zoom optyczny: 10x, ekran dotykowy, wbudowany aparat fotograficzny, rozdzielczość obrazu HD 1920x1080, statyw o wysokości min. 120 cm; sześć aparatów cyfrowych jako nagrody dla opiekunów (nauczycieli) zespołów, które zajęły trzy pierwsze miejsca w drugim etapie Konkursu (w kategoriach na najlepszy spot i reportaż), spełniające co najmniej poniższe wymagania: - rozdzielczość: 16,1 Mpix, - zoom optyczny: 20x, - możliwość kręcenia filmów, - wbudowana lampa błyskowa; 60 odtwarzaczy MP4, po jednym dla każdego z członków zespołów które zajęły trzy pierwsze miejsca w drugim etapie Konkursu (10 osób w każdym zespole) w kategoriach na najlepszy spot i reportaż), spełniające co najmniej poniższe wymagania: - I miejsce (20 odtwarzaczy): wewnętrzna pamięć 8 GB, wbudowane radio FM, - II miejsce (20 odtwarzaczy): wewnętrzna pamięć 4 GB, wbudowane radio FM, - III miejsce (20 odtwarzaczy): wewnętrzna pamięć 4 GB;wbudowane radio FM; 10 odtwarzaczy MP3, po jednym dla każdego z członków zespołu (10 osób w zespole), który zwyciężył w głosowaniu internetowym, spełniające co najmniej poniższe wymagania: - wewnętrzna pamięć 4 GB, - wbudowane radio FM, - wyświetlacz; dysk zewnętrzny dla opiekuna (nauczyciela) zespołu, który zwyciężył w głosowaniu internetowym, spełniający co najmniej poniższe wymagania: - pojemność 750 GB; komputer przenośny typu laptop dla zespołu, który zwyciężył w głosowaniu internetowym, spełniający co najmniej poniższe wymagania: - procesor: dwurdzeniowy, o częstotliwości taktowania 1,6 GHz - zainstalowana pamięć RAM: 2 GB - dysk twardy: 500 GB - przekątna ekranu: 15,6 cala - karta graficzna: dedykowana, 512 MB pamięci Godziny wręczania nagród zawiera Harmonogram Gali, stanowiący Załącznik nr 6 do SIWZ. Wszystkie nagrody muszą być oznaczone logotypami i sloganami określonymi w Załączniku nr 7 do SIWZ zgodnie z Księgą Wizualizacji Znaku PROW, dostępną na stronie www.minrol.gov.pl Zamawiający dopuszcza oznaczenie nagród logotypami i sloganami w formie naklejki. Wykonawca dostarczy nagrody rzeczowe do siedziby Zamawiającego do dnia 18 października 2012 roku do godziny 14:00. Ta część zamówienia zostanie zrealizowana do dnia 23 października 2012 r. Catering dla 150 osób uczestniczących w Gali Finałowej Konkursu. Gala Finałowa Konkursu odbędzie się 23 października 2012 r. w Warszawie w godzinach od 11 do 14. W ramach zadania Wykonawca zapewni: catering dla 150 osób, z produktów pochodzących z upraw ekologicznych, w postaci stołu szwedzkiego, w pomieszczeniu przylegającym do sali, w której odbędzie się Gala. Produkty, które zostaną użyte w ramach wykonania zadania: - wędliny, - sery, - masło czosnkowe, - pieczywo pełnoziarniste, - soki niesłodzone (200 szt.), - warzywa w formie sałatek, - woda. torby upominkowe w liczbie 150 sztuk, zawierające: - ciastka zbożowe lub z amarantusa, - musli, - konfitura, - herbata, - sok niesłodzony, - chipsy jabłkowe. transport produktów na miejsce odbywania się Gali Finałowej Konkursu, przygotowanie potraw, obsługę podczas Gali Finałowej Konkursu, przygotowanie toreb; Torby muszą zostać oznaczone trwałą i stałą wizualizacją logotypów i sloganów, określonych w Załączniku nr 7 do SIWZ. Posiłki podawane będą zgodnie z Harmonogram Gali, stanowiącym Załącznik nr 6 do SIWZ. Zamieszczenie czterech artykułów prasowych dotyczących żywności ekologicznej oraz ogłoszeń o konkursie według poniższych wymagań. Artykuły ukazać się muszą w ogólnopolskim kolorowym dzienniku. Artykuły ukazać się muszą w wydaniu weekendowym, w piątek, o nakładzie min. 100 tysięcy, w formie dodatku telewizyjnego. Artykuły zostaną dostarczone przez Zamawiającego. Szczegóły techniczne: - 4 emisje (w każdej emisji po jednym artykule), - format artykułu z ogłoszeniem: pół strony o wymiarze 210 x 277 mm, - średnia ilość znaków: 5000, czcionka Times New Roman, wielkość 8, tytuł, 2 nieduże zdjęcia, belka z logotypami określonymi w Załączniku nr 7 do SIWZ. Ta część zamówienia zostanie zrealizowana do dnia 14 grudnia 2012 r. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawierają załączniki do SIWZ. Pozostałe warunki dotyczące realizacji zamówienia zostały określone we wzorze umowy stanowiącym Załącznik nr 8 do SIWZ - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.fapa.com.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług cateringowych na potrzeby organizowanych posiedzeń, szkoleń i konferencji w siedzibie CPS Dialog
Dodano: 2016-06-28 - świadczenie usług cateringowych wraz z niezbedną infrastrukturą na terenie Warszawy w ramach posiedzeń zespołów organizowanych przez Narodowe Centrum Kultury w roku 2016
Dodano: 2016-06-15 - Świadczenie usług cateringowych podczas szkoleń i spotkań organizowanych dla klientów i pracowników Urzędu Dozoru Technicznego - znak sprawy ZP-AL-17/16
Dodano: 2016-06-07 - ZP-20/FRSE/2016
Dodano: 2016-06-01 - Świadczenie usług gastronomicznych na rzecz Krajowej Szkoły Administracji Publicznej.
Dodano: 2016-05-31 - Zorganizowanie cateringu dla uczestników kursów specjalizacyjnych - sprawa nr P/145/2016/SMat/WIM - 71/ZP/16
Dodano: 2016-05-30 - Świadczenie usług gastronomicznych podczas wydarzeń organizowanych na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-05-11 - Świadczenie usługi gastronomicznej podczas Dnia Fizyka na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-04-15 - Catering na konferencję REVOLVE IPS 2016
Dodano: 2016-04-14 - Świadczenie usług gastronomicznych podczas wydarzeń organizowanych na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-03-24