Zespół Szkół w Lipnicy ogłasza przetarg
- Adres: 77-130 Lipnica, ul. Szkolna 4
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 59 8217041 , fax. 59 8217041
- Data zamieszczenia: 2012-08-01
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół w Lipnicy
ul. Szkolna 4 4
77-130 Lipnica, woj. pomorskie
tel. 59 8217041, fax. 59 8217041
REGON: 77127165000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.bip.lipnica.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: gminna jednostka organizacyjna - szkoła publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zakup środków żywności wraz z dostawą do stołówki szkolnej Zespołu Szkół w Lipnicy. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia w przetargu nieograniczonym o szacunkowej wartości powyżej 14 000 EURO jest zakup wraz z dostawą artykułów żywnościowych w ilości i asortymencie wyszczególnionym w załącznikach do SIWZ z podziałem na następujące części I część - Dostawa mięsa świeżego, wędlin i drobiu dla Zespołu Szkół w Lipnicy - szczegółowy wykaz stanowi załącznik nr 1, II część - Dostawa mleka i produktów mleczarskich dla Zespołu Szkół w Lipnicy - szczegółowy wykaz stanowi załącznik nr 2, III część - Dostawa ryb i mrożonek dla Zespołu Szkół w Lipnicy - szczegółowy wykaz stanowi załącznik nr 3, IV część - Dostawa przypraw i koncentratów dla Zespołu Szkół w Lipnicy - szczegółowy wykaz stanowi załącznik nr 4, V część - Dostawa pozostałych artykułów spożywczych i deserów dla Zespołu Szkół w Lipnicy - szczegółowy wykaz stanowi załącznik nr 5, Miejsce realizacji zamówienia 1. Zakup środków żywności wraz z dostawą do stołówki szkolnej Zespołu Szkół w Lipnicy, ul. Szkolna 4, 77-130 Lipnica - części od I do V zamówienia. Wykaz zamawianych towarów dla niniejszych części określają załączniki od 1 do 5 Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia. - Dostawy realizowane są na koszt i ryzyko dostawcy. Informacja o rodzaju i ilości potrzebnego towaru będzie przekazywana z 2 - dniowym wyprzedzeniem. - Dostawy winny być realizowane przy użyciu środków transportowych przeznaczonych do przewozu żywności zgodnie z obowiązującymi przepisami sanitarnymi oraz na koszt i ryzyko Wykonawcy. - Dostarczany towar winien odpowiadać Polskim Normom, wędliny wg Polskiej Normy PN-A-82007. - Wyroby winny być oznaczone zgodnie z obowiązującymi przepisami. - Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć artykuły żywnościowe (w asortymencie i w ilościach wynikających z zamówień) zarówno pod względem norm jakościowych jak i odpowiednim terminem ważności zapewniającym bezpieczne użycie dostarczonych produktów. - Określone ilości produktów żywnościowych w poszczególnych częściach zostały podane szacunkowo. - Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany ilości zamawianych artykułów żywnościowych z zachowaniem cen jednostkowych. - Wykonawcy nie przysługują żadne dodatkowe roszczenia w stosunku do Zamawiającego w sytuacjach zmiany ilości zamawianych artykułów . - Rozliczenie nastąpi w terminie 21 dni od daty otrzymania faktury częściowej wystawianej nie częściej niż co 14 dni, w formie przelewu bankowego na konto Wykonawcy. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.lipnica.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup i dostawa żywności do stołówki Zespołu Szkół w Lipnicy- dostawa mięsa świeżego, wędlin i drobiu
Dodano: 2016-07-14 - Zakup i dostawa żywności do stołówki Zespołu Szkół w Lipnicy
Dodano: 2016-07-04 - Dostawa żywności dla MOW Nr 1 w Malborku - 5 pakietów
Dodano: 2016-06-03 - Dostawa mięsa, wędlin i drobiu dla Domu Pomocy Społecznej w Pelplinie
Dodano: 2016-05-20 - Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin do żłobków Gdańskiego Zespołu ŻŁobków w Gdańsku w okresie 1 roku.
Dodano: 2016-03-30 - Dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2016-02-25 - Dostaw żywności - 8 pakietów dla Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego w Malborku
Dodano: 2016-02-03 - Dostawa żywności - (mięso i nabiał) - 11/PN/2016
Dodano: 2016-01-25 - Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin do żłobków Gdańskiego Zespołu Żłobków w Gdańsku w okresie 1 roku.
Dodano: 2016-01-13 - Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych - drób i produkty drobiowe.
Dodano: 2015-12-09