Gmina Lipnica ogłasza przetarg
- Adres: 77-130 Lipnica, ul. Słomińskiego 19
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 59 8217080 , fax. 59 8218317
- Data zamieszczenia: 2011-08-04
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Gmina Lipnica
ul. Słomińskiego 19 19
77-130 Lipnica, woj. pomorskie
tel. 59 8217080, fax. 59 8218317
REGON: 77097952000000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zakup środków żywności wraz z dostawą do stołówek szkolnych: Zespołu Szkół w Lipnicy, Zespołu Szkół im. ks. Bernarda Gończa w Borowym Młynie, Zespołu Szkół im. Jana III Sobieskiego w Brzeźnie Szlacheckim, w okresie od września 2011 do końca grudnia 2011r. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Zakup wraz z dostawą artykułów żywnościowych w ilości i asortymencie wyszczególnionym w załącznikach do SIWZ z podziałem na części: a). Zespół Szkół w Lipnicy Nr 1 - mięso i wędliny, Nr 2 - pieczywo Nr 3 - warzywa, owoce, ryby, mrożonki, przyprawy, koncentraty i pozostałe artykuły żywnościowe b). Zespół Szkół im. ks. Bernarda Gończa w Borowym Młynie Nr 4 - mięso i wędliny, Nr 5 - pieczywo Nr 6 - warzywa, owoce, ryby, mrożonki, przyprawy, koncentraty i pozostałe artykuły żywnościowe c). Zespół Szkół im. Jana III Sobieskiego w Brzeźnie Szlacheckim Nr 7- mięso i wędliny, Nr 8 - pieczywo Nr 9 - warzywa, owoce, ryby, mrożonki, przyprawy, koncentraty i pozostałe artykuły żywnościowe Miejsce realizacji zamówienia 1. Zakup środków żywności wraz z dostawą do stołówki szkolnej Zespołu Szkół w Lipnicy . Wykaz zamawianych towarów w poszczególnych częściach od 1do 3 określają załączniki nr 1,2i 3 do formularza ofertowego. 2. Zakup środków żywności wraz z dostawą do stołówki szkolnej Zespołu Szkół im. ks. Bernarda Gończa w Borowym Młynie Wykaz zamawianych towarów w poszczególnych częściach od 4do 6 określa załącznik nr4,5 i 6 do formularza ofertowego. 3. Zakup środków żywności wraz z dostawą do stołówki szkolnej Zespołu Szkół im. Jana III Sobieskiego w Brzeźnie Szlacheckim Wykaz zamawianych towarów w poszczególnych częściach od 7do 9 określają załącznik nr7,8 i 9 do formularza ofertowego. 2) Dostawy realizowane są na koszt i ryzyko dostawcy. Informacja o rodzaju i ilości potrzebnego towaru będzie przekazywana z 3 - dniowym wyprzedzeniem. Dostawy winny być realizowane przy użyciu środków transportowych przeznaczonych do przewozu żywności zgodnie z obowiązującymi przepisami sanitarnymi oraz na koszt i ryzyko Wykonawcy Dostarczany towar winien odpowiadać Polskim Normom, wędliny wg Polskiej Normy PN-A-82007. Wyroby winny być oznaczone zgodnie z obowiązującymi przepisami. Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć artykuły żywnościowe ( w asortymencie i w ilościach wynikających z zamówień ) zarówno pod względem norm jakościowych jak i odpowiednim terminem ważności zapewniającym bezpieczne użycie dostarczonych produktów. Określone ilości produktów żywnościowych w poszczególnych częściach zostały podane szacunkowo. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany ilości zamawianych artykułów żywnościowych z zachowaniem cen jednostkowych i z tego powodu Wykonawcy nie przysługują żadne dodatkowe roszczenia w stosunku do Zamawiającego. Rozliczenie nastąpi w terminie 30 dni od daty otrzymania faktury częściowej, w formie przelewu bankowego na konto Wykonawcy. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.lipnica.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup i dostawa żywności do stołówki Zespołu Szkół w Lipnicy- dostawa mięsa świeżego, wędlin i drobiu
Dodano: 2016-07-14 - Zakup i dostawa żywności do stołówki Zespołu Szkół w Lipnicy
Dodano: 2016-07-04 - Dostawa żywności dla MOW Nr 1 w Malborku - 5 pakietów
Dodano: 2016-06-03 - Dostawa mięsa, wędlin i drobiu dla Domu Pomocy Społecznej w Pelplinie
Dodano: 2016-05-20 - Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin do żłobków Gdańskiego Zespołu ŻŁobków w Gdańsku w okresie 1 roku.
Dodano: 2016-03-30 - Dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2016-02-25 - Dostaw żywności - 8 pakietów dla Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego w Malborku
Dodano: 2016-02-03 - Dostawa żywności - (mięso i nabiał) - 11/PN/2016
Dodano: 2016-01-25 - Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin do żłobków Gdańskiego Zespołu Żłobków w Gdańsku w okresie 1 roku.
Dodano: 2016-01-13 - Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych - drób i produkty drobiowe.
Dodano: 2015-12-09