Przetargi.pl
Zakup i sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Centrum Kształcenia i Wychowania Ochotniczych Hufców Pracy w Gołdapi.

OCHOTNICZE HUFCE PRACY CENTRUM KSZTAŁCENIA I WYCHOWANIA W GOŁDAPI ogłasza przetarg

  • Adres: 19-500 Gołdap, ul. Boczna 5
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. (87) 615-03-53 , fax. (87) 615-05-07
  • Data zamieszczenia: 2022-07-13
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: OCHOTNICZE HUFCE PRACY CENTRUM KSZTAŁCENIA I WYCHOWANIA W GOŁDAPI
    ul. Boczna 5
    19-500 Gołdap, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. (87) 615-03-53, fax. (87) 615-05-07
    REGON: 511283608
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://ckiw-goldap.ohp.pl/

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zakup i sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Centrum Kształcenia i Wychowania Ochotniczych Hufców Pracy w Gołdapi.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część 1: Mięso wieprzowe, drobiowe i wołowe oraz wędlinyLp. Nazwa produktu jm. Ilość1 Boczek surowy kg 2002 Kości schabowe kg 1003 Karkówka wieprzowa b/k kg 5004 Wątróbka drobiowa kg 105 Podgardle kg 2006 Schab wieprzowy b/k kg 5007 Szynka wieprzowa b/k kg 2508 Łopatka wieprzowa b/k kg 5009 Żeberka wieprzowe extra pasy kg 50010 Kurczak ćwiartka kg 120011 Filet z piersi kurczaka kg 50012 Kurczak świeży kg 20013 Porcja rosołowa kg 25014 Skrzydełka kurczaka kg 20015 Podudzie kurczaka świeże kg 50016 Szynka drobiowa kg 30017 Ścinki drobiowe kg 10018 Filet z piersi indyka kg 15019 Udziec indyka kg 15020 Porcja z kaczki kg 5021 Podgardle wędzone kg 5022 Kiełbasa domowa min. 83 % mięsa kg 10023 Kiełbasa szynkowa kg 15024 Kiełbasa biała surowa kg 25025 Kiełbasa kanapkowa kg 15026 Szynka gotowa min. 83 % mięsa kg 25027 Serdelki kg 25028 Parówka cienka drobiowa min. 71 % mięsa kg 25029 Ogonówka wędzona kg 15030 Pieczeń drobiowa luks min. 83 % mięsa kg 50031 Polędwica sopocka kg 100032 Polędwica wieprzowa wędzona min. 83 % mięsa kg 120033 Polędwica kanapkowa kg 25034 Smalec 250 g kg 10035 Kaszanka kg 20036 Szynka wędzona min 83 % mięsa kg 20037 Szynka cygańska min 83 % mięsa kg 20038 Golonka kg 15039 Wołowina b/k kl. II kg 5040 Ligawa wołowa kg 15041 Pieczeń wieprzowa kg 15042 Jelita wieprzowe kg 5043 Pasztet wieprzowy pieczony kg 5044 Rolada faszerowana kg 15045 Kiełbasa krakowska sucha kg 10046 Kiełbasa żywiecka kg 10047 Szynka z kurcząt min 75 % mięsa kg 100Część 2: Warzywa i owoceLp. Nazwa produktu jm. Ilość1 Burak ćwikłowy kg 5002 Kapusta biała kg 6003 Kapusta czerwona kg 2504 Kapusta kiszona kg 4005 Kapusta pekińska kg 3506 Sałata główka szt 5007 Sałata lodowa szt 1008 Cebula kg 5009 Nać kopru pęczek szt 10010 Nać pietruszki pęczek szt 15011 Szczypior pęczek szt 25012 Rzodkiew pęczek szt 40013 Ogórek świeży kg 40014 Marchew kg 150015 Papryka czerwona kg 30016 Pieczarka kg 20017 Pomidor kg 50018 Pomidor koktajlowy kg 10019 Por kg 15020 Seler korzeniowy kg 25021 Pietruszka korzenna kg 30022 Rukola szt 1023 Świeże zioła szt 1024 Ziemniaki kg 4000025 Ogórek kiszony kg 25026 Brokuł szt 2027 Cebula czerwona kg 5028 Czosnek szt 20029 Kalafior szt 10030 Ogórek gruntowy kg 20031 Buraki gotowane 0,5 kg kg 20032 Pomarańcza nowalina kg 30033 Winogrono kg 20034 Kiwi kg 10035 Mandarynka kg 20036 Gruszka kg 15037 Papryka żółta kg 10038 Kapusta młoda kg 20039 Arbuz kg 10040 Banan kg 20041 Cytryna kg 20042 Jabłko kg 100043 Nektarynka kg 10044 Sałata karbowana zielona szt 10Część 3: Ryby i mrożonkiLp. Nazwa produktu jm. Ilość1 Śledź matjas 4 kg kg 3002 Śledź płat marynowany 4 kg kg 1003 Filet karpia bez lodu kg 1004 Filet dorsza „SHP” kg 4005 Miruna „SHP” kg 5006 Srebrzyk tuszka- tafla I gat. kg 507 Filet morszczuk „SHP” kg 3008 Kalafior 2,5 kg kg 6009 Bukiet warzyw 3-składniki 2,5 kg kg 70010 Mieszanka warzywna 7 składników 2,5 kg kg 70011 Marchew z groszkiem 2,5 kg kg 70012 Marchwiowe plasterki 2,5 kg kg 15013 Brokuł 2,5 kg kg 25014 Flaki mrożone suche 0,9 kg op. 10015 Włoszczyzna paski kg 25016 Mieszanka kompotowa mrożona kg 20017 Frytki z ziemniaków kg 20018 Ziemniaczane łódki kg 12019 Fasola szparagowa kg 40020 Szpinak rozdrobniony 2,5 kg kg 40021 Warzywa na patelnię 450 g szt. 10022 Kulki ziemniaczane 2,5 kg kg 10023 Marchew kostka kg 5024 Fasolka szparagowa zielona kg 200Część 4: PieczywoLp. Nazwa produktu jm. Ilość1 Bułka pszenna zwykła 50g szt. 300002 Chleb zwykły mieszany krojony 0,5 kg szt. 150003 Chleb żytni razowy 0,5 kg szt. 70004 Bułeczka drożdżowa 100 g z nadzieniem szt. 50005 Placek drożdżowy z kruszonką 0,5 kg szt. 2006 Ciasto sernik kg 1007 Ciasto makowiec kg 1008 Ciasto jabłecznik kg 2009 Ciasto babka w polewie kg 30010 Pączek 100 g szt. 800Część 5: JajaLp. Nazwa produktu jm. Ilość1 Jaja kurze szt. 6000Część 6: NabiałLp. Nazwa produktu jm. Ilość1 Margaryna 250 g (w 100 g produktu 72 g tłuszczu) szt. 202 Masło śmietankowe 200 g min. 82 % tłuszczu kg 6003 Mleko UHT 3,2 % 1 LITR litr 5004 Mleko w proszku pełne 500 g kg 5005 Ser typu feta 270g szt. 206 Ser topiony kostka 100g szt. 6007 Ser żółty typu gouda kostka 250g szt. 508 Ser żółty typu gouda kg 10009 Ser capri 200g szt. 10010 Ser typu mozzarella 125 g szt. 10011 Ser topiony krążek 200 g (w 100 g produktu min. 19 g tłuszczu) op. 60012 Serek wiejski szt. 30013 Twaróg półtłusty 250 g kg 30014 Twaróg półtłusty krajanka kg 5015 Śmietana 18% 400 ml do zup i sosów litr 50016 Jogurt owocowy 115 g (w 100 g produktu: 13,5 g cukru, 10 g tłuszczu) szt. 200017 Jogurt naturalny 150g szt. 100018 Ser wędzony kg 1019 Serek typu mascarpone 250 g szt. 10Część 7: Różne produkty spożywczeLp. Nazwa produktu jm. Ilość1 Bazylia suszona otarta 230 g szt. 52 Bułka tarta z pieczywa pszennego 0,5 kg szt. 10003 Cukier biały kryształ kg 10004 Cukier waniliowy op. 30-32 szt. op. 505 Cukier puder 400 g op. 1006 Curry 900g op. 27 Cynamon mielony 320 g op. 38 Czosnek granulowany 1,05 kg op. 509 Drożdże świeże 100 g op. 5010 Dżem z truskawek ekstra gładki 280 g szt. 50011 Dżem z brzoskwiń ekstra gładki 280 g szt. 50012 Fasola Jaś średnia 370 g op. 40013 Groch łuskany, pozbawiony łuski, połówki 500g op. 40014 Herbata czarna w saszetkach 100 szt. x 2 g op. 80015 Herbatka owocowo-ziołowa 20 szt. x 2 g op. 50016 Kakao gorzkie extra ciemne 150g op. 5017 Kasza jęczmienna wiejska 5 kg op. 100018 Kasza manna błyskawiczna 400 g op. 50019 Napój kakaowy instant 300 g szt. 10020 Koncentrat pomidorowy 30 % w słoiku 200 ml szt. 100021 Kurkuma 350 g szt. 2022 Kukurydza konserwowa w puszcze 340 g szt. 30023 Liść laurowy 80 g op. 30024 Majeranek 150 g op. 60025 Majonez słoik 70 % tłuszczu 310 g szt. 70026 Makaron spaghetti 3 kg szt. 20027 Makaron tagliatelle wstążki 3 kg szt. 10028 Makaron penne piórka 3 kg szt. 20029 Makaron literki, gwiazdki 250 g szt. 20030 Makaron świderki, muszelki, kolanka 5 kg szt. 30031 Mąka ziemniaczana 1 kg szt. 10032 Mąka pszenna tortowa typ 450 1 kg szt. 70033 Miód pszczeli wielokwiatowy 1 kg szt. 10034 Ocet spirytusowy 10% but. Szklana 500 ml szt. 10035 Ogórki konserwowe w słoiku 870 ml szt. 140036 Oregano 200 g szt. 5037 Papryka mielona słodka 720 g szt. 10038 Pieprz ziołowy 600 g szt. 40039 Pieprz czarny mielony 820 g szt. 40040 Płatki kukurydziane śniadaniowe 1 kg szt. 10041 Proszek do pieczenia 30 szt. x 30 g szt. 5042 Ryż paraboliczny 5 kg szt. 70043 Ziele angielskie całe 600 g szt. 2044 Zioła prowansalskie 300 g szt. 2045 Budyń czekoladowy 1,02 kg szt. 3046 Budyń waniliowy 1,02 kg szt. 3047 Kisiel truskawkowy 1,3 kg szt. 6048 Ketchup łagodny dla dzieci 990 g szt. 5049 Syrop malinowy 5 l szt. 15050 Chrupki kukurydziane 40 g szt. 5051 Płatki zbożowe o smaku czekoladowym kulki 1 kg szt. 5052 Płatki owsiane górskie 500 g szt. 15053 Dynia pestka łuskana 500 g szt. 5054 Żurawina suszona 1 kg op. 10055 Orzechy ziemne bez łupinek 500 g szt. 2056 Musztarda stołowa 185 g szt. 15057 Słonecznik łuskany 1 kg szt. 1058 Przypawa do potraw typu Kucharek 5 kg szt. 8059 Pomidory pellati w puszce bez skóry 2,55 kg szt. 5060 Tuńczyk w sosie własnym puszka 170 g szt. 5061 Mąka kukurydziana 1 kg szt. 1062 Kasza bulgur 5 kg szt. 10063 Pasztet drobiowy w puszcze 160 g szt. 150064 Żelatyna 1 kg szt. 2065 Sos sałatkowy 700 g szt. 1566 Galaretka truskawkowa 1,3 kg szt. 2067 Galaretka cytrynowa 1,3 kg szt. 2068 Galaretka pomarańczowa 1,3 kg szt. 2069 Oliwa z oliwek 1 l szt. 5070 Olej z pestek winogron 1 l szt. 5071 Dżem truskawkowy z kawałkami 900g szt. 1072 Ciasto francuskie chłodzone 375 g szt. 1073 Sos sojowy ciemny 625 ml szt. 1074 Kawa zbożowa 200 g szt. 10075 Majonez 3 kg szt. 5076 Olej 3 l szt. 5077 Rama Profi do smażenia 3,7 l szt. 2078 Sos boloński knorr 1 kg szt. 579 Auszpik 0,7 kg szt. 580 Przyprawa do kurczaka 1 kg szt. 1081 Sos ogrodowy 0,7 kg knorr szt. 1082 Sos koperkowy 0,7 kg knorr szt. 1083 Napój owocowy ze słomką 200 ml szt. 50084 Sól czosnkowa 1 kg szt. 2085 Pieczywo chrupkie 150 g szt. 20086 Wafle ryżowe 110 g szt. 10087 Ciastka bez cukru 300 g szt. 10088 Sok pomidorowy 1 l szt. 5089 Sok owocowy 1 l szt. 10090 Przyprawa do mięs 1 kg szt. 1091 Ryż 1 kg szt. 10092 Płatki owsiane 500g szt. 10093 Płatki jęczmienne 500 g szt. 100
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2022-07-21

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach