Przetargi.pl
ZAKUP I DOSTAWY NABIAŁU I PRODUKTÓW MLECZNYCH

Szpital Kliniczny im. Ks. Anny Mazowieckiej ogłasza przetarg

  • Adres: 00-315 Warszawa, ul. Karowa 2
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 022 5966160 , fax. 022 5966474, 8279354
  • Data zamieszczenia: 2015-11-18
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szpital Kliniczny im. Ks. Anny Mazowieckiej
    ul. Karowa 2 2
    00-315 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 022 5966160, fax. 022 5966474, 8279354
    REGON: 00137222900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpitalkarowa.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    ZAKUP I DOSTAWY NABIAŁU I PRODUKTÓW MLECZNYCH
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest zakup i sukcesywne dostawy nabiału i produktów mlecznych. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w formularzu asortymentowo-cenowym stanowiącym załącznik nr 1 do SIWZ. 1) Wykonawca dostarczy produkty wytworzone zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tekst jednolity z 2010r, Dz. U. Nr 136, poz. 914), 2) Wykonawca dostarczy przedmiot zamówienia transportem spełniającym wymagania sanitarne zawarte w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia . 3) Wymagania dotyczące opakowania i oznakowania produktów: a) Opakowanie jednostkowe - wykonane z materiałów opakowaniowych dopuszczonych do kontaktu z żywnością, zabezpieczające produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, czyste, bez obcych zapachów i uszkodzeń mechanicznych. b) Opakowania transportowe - pojemniki lub kartony wykonane z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością, zabezpieczające produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, czyste, nieuszkodzone. c) Każdy produkt powinien posiadać etykietę zawierającą następujące dane: - nazwę produktu - termin przydatności do spożycia - nazwę producenta, adres - warunki przechowywania - dane dotyczące składników występujących w produkcji - masę netto oraz pozostałe informacje zgodnie z obowiązującym prawem 4) Termin ważności nie krótszy niż połowa okresu przydatności do spożycia określonego przez producenta. 5) Zamawiający wymaga, aby Wykonawca posiadał wdrożony system HACCP.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpitalkarowa.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach