Dom Pomocy Społecznej w Wojszycach ogłasza przetarg
- Adres: 99-311 Bedlno, Wojszyce 47
- Województwo: łódzkie
- Telefon/fax: tel. 024 2821468 , fax. 024 2821468 w. 30
- Data zamieszczenia: 2013-09-18
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej w Wojszycach
Wojszyce 47
99-311 Bedlno, woj. łódzkie
tel. 024 2821468, fax. 024 2821468 w. 30
REGON: 00106861000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.bip.dpswojszyce.powiatkutnowski.eu/
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Budżetowa Jednostka Organizacyjna Pomocy Społecznej Powiatu Kutnowskiego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zakup i dostawy mięsa wieprzowego, wędlin i produktów mięsno-wędliniarskich dla potrzeb Domu Pomocy Społecznej w Wojszycach - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Wartość zamówienia poniżej kwot określonych w art. 11 ust. 8 Ustawy Prawa zamówień publicznych. Przedmiotem zamówienia obejmuje zakup i dostawy mięsa wieprzowego, wędlin i produktów mięsno-wędliniarskich na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Wojszycach. Dostawy towaru na zasadach określonych w umowie będą realizowane przez Wykonawcę sukcesywnie w postaci dostaw częściowych, stosownie do potrzeb Zamawiającego. Przedmiot zamówienia oznaczony jest kodem CPV: 15.10.00.00-9 Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne, w skład której to grupy wchodzi: 15.11.30.00-3 Wieprzowina, 15.11.40.00-0 Podroby, 15.13.11.30-5 Wędliny, 15.13.11.00-6 Produkty mięsno-wędliniarskie,15.41.21.00-0 Tłuszcze zwierzęce. Towar będzie dostarczany do magazynu żywnościowego Domu Pomocy Społecznej w Wojszycach, dla potrzeb kuchni, sporządzającej posiłki dla mieszkańców Domu. Szczegółowy opis przedmiotu został opisany w załączniku Nr 6 do Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający odstępuje od obowiązku wniesienia wadium przez Wykonawców
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.dpswojszyce.powiatkutnowski.eu/
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa mięsa i produktów mięsnych do Domu Pomocy Społecznej w Pniewie.
Dodano: 2016-04-11 - DOSTAWA MIĘSA, PRODUKTÓW MIĘSNYCH,PODROBÓW ORAZ WĘDLIN I WYROBÓW WĘDLINIARSKICH DO OBIEKTÓW SOLPARK KLESZCZÓW SP. Z O.O. W KLESZCZOWIE
Dodano: 2016-03-25 - DOSTAWA MIĘSA i WĘDLIN
Dodano: 2016-01-13 - dostawy mięsa, przetworów mięsnych, drobiu i podrobów drobiowych
Dodano: 2016-01-05 - Dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Miejskiego Nr 175 w Łodzi - 1/PM175/2015
Dodano: 2015-12-18 - Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych dla Domu Pomocy Społecznej Pod Dębami w Konstantynowie Łódzkim. ZP/35/2015
Dodano: 2015-12-01 - Dostawa mięsa wieprzowego, wołowego oraz wędlin dla Domu Pomocy Społecznej w Wiśniowej Górze
Dodano: 2015-11-26 - Przetarg nieograniczony o wartości szacunkowej nieprzekraczającej 207 000 euro na sukcesywną dostawę świeżego mięsa i produktów mięsnych do 30 żłobków zlokalizowanych na terenie Łodzi
Dodano: 2015-11-19 - dostawa produktów mięsnych, wędliniarskich i drobiarskich dla Domu Pomocy Społecznej w Piotrkowie Trybunalskim
Dodano: 2015-11-17 - Zakup i dostawa mięsa, drobiu i przetworów mięsnych oraz tłuszczów zwierzęcych
Dodano: 2015-11-06