Przetargi.pl
Zakup i dostawa mięsa i produktów mięsnych, wędlin dla stołówki internatu Zespołu Szkół nr 3 w Rzeszowie w 2024 r.

Gmina Miasto Rzeszów - Urząd Miasta Rzeszowa ogłasza przetarg

  • Adres: 35-064 Rzeszów, ul. Rynek 1
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2023-10-31
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gmina Miasto Rzeszów - Urząd Miasta Rzeszowa
    ul. Rynek 1
    35-064 Rzeszów, woj. podkarpackie
    REGON: 000650614
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zakup i dostawa mięsa i produktów mięsnych, wędlin dla stołówki internatu Zespołu Szkół nr 3 w Rzeszowie w 2024 r.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów zwierzęcych: mięsa i produktów mięsnych, wędlin w ilości i o jakości wskazanej w Opisie przedmiotu zamówienia dotyczącym mięsa, produktów mięsnych, wędlin. Zamówienie składane będzie telefoniczne, pisemnie lub pocztą elektroniczną, wg zapotrzebowania Zamawiającego w dni robocze od poniedziałku do piątku. Realizacja dostawy po zamówieniu w godzinach 6.30 - 7.30.Maksymalny termin realizacji dostaw sukcesywnych (każdej partii) – do 3 dni roboczych od złożenia zamówienia. Termin ten może ulec skróceniu zgodnie z oświadczeniem Wykonawcy złożonym w druku oferta (w ramach kryterium – termin realizacji dostawy po złożeniu zamówienia).Zamawiający wymaga dostarczania towaru wolnego od wad: kolor i zapach niebudzące wątpliwości co do świeżości produktu, brak uszkodzeń mechanicznych. Wykonawca w przypadku zgłoszenia przez Zamawiającego, iż jakość i/lub ilość dostarczonych artykułów jest niezgodna ze złożonym zamówieniem (towar jest wadliwy) zobowiązany jest w czasie do 3 godzin od zgłoszenia przez Zamawiającego (pisemnie, pocztą elektroniczną, telefonicznie lub osobiście na podstawie spisanego protokołu) do dostarczenia artykułu/ów właściwego/ych tj. wolnego/ych od wad. Czas ten może ulec skróceniu zgodnie z oświadczeniem Wykonawcy złożonym w druku oferta (w ramach kryterium – czas reakcji).2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa:- Opis Przedmiotu Zamówienia dla mięsa, produktów mięsnych, wędlin;- projektowane postanowienia umowy w sprawie zamówienia publicznegostanowiące załączniki do specyfikacji (dostępne w oddzielnych plikach)
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 2 ustawy
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach