Radomski Szpital Specjalistyczny im. dr Tytusa Chałubińskiego ogłasza przetarg
- Adres: 26-610 Radom, ul. Lekarska 4
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 48 3615285, 3615284 , fax. 48 3615213
- Data zamieszczenia: 2013-02-26
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Radomski Szpital Specjalistyczny im. dr Tytusa Chałubińskiego
ul. Lekarska 4 4
26-610 Radom, woj. mazowieckie
tel. 48 3615285, 3615284, fax. 48 3615213
REGON: 00031508600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital.radom.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zakup i dostawa drobiu i wędlin drobiowych dla potrzeb Radomskiego Szpitala Specjalistycznego - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Lp. Nazwa produktu Ilość w kg 1. Kurczaki 25.000 2. Filet z piersi kurczaka 6.000 3. Podudzie z kurczaka 50 4. Udka z kurczaka 400 5. Skrzydełka z kurczaka 50 6. Udziec indyczy 7.000 7. Filet z indyka 200 8. Wątróbki drobiowe 500 9. Żołądki z kurczak 150 10. Serca drobiowe 450 11. Parówki drobiowe 3.500 12. Krakowska drobiowa 1.500 13. Pasztet drobiowy 1.200 14. Baton drobiowy 600 15. Polędwica drobiowa 2.000 16. Parówki jedynki wędzone parzone zawierające w swoim składzie 71 % mięsa(w tym mięso wieprzowe 9 %, mięso z drobiowe 91%). Wielkość 1 szt. od 0,07 - 0,08 kg 150 Warunki dostawy: * dostawa trzy razy w tygodniu ( poniedziałek, środa , piątek) w godzinach od 8: 00 - 12:00 do Magazynu Żywnościowego RSZ ul. Tochtermana 1 * realizacja zamówienia w dniu następującym po dniu złożenia zamówienia Do każdej dostawy wymagane będą: * dokument dopuszczający samochód dostawcy do transportu żywności - Rozporządzenie (WE NR852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dn. 29.04.2004) w sprawie higieny środków spożywczych (Dz. U. UEL 139 z dn. 30.04.2004r. z poż. Zm.) * do każdej dostawy, na każdą partię określonego produktu (Handlowy dokument identyfikacyjny) Rozporządzenie Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dn 19.06.2004 (Dz. U. Nr 156 poz. 1636 z poż. zm.) * etykietę zawierającą minimum: opis produktu, temperaturę przechowania, datę przydatności do spożycia - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151315000
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 24 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Nie dotyczy.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpital.radom.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy mięsa i wędlin do placówek Zespołu Żłobków m.st. Warszawy
Dodano: 2015-12-02 - Dostawy mięsa i wędlin do Ośrodka Wspomagania Rodziny przy ul. 6-go Sierpnia 1/5 Warszawa.
Dodano: 2014-02-13 - Dostawy mięsa i wędlin do placówek Zespołu Żłobków m.st. Warszawy II procedura
Dodano: 2013-12-05 - Dostawy mięsa i wędlin do placówek Zespołu Żłobków m.st. Warszawy
Dodano: 2013-11-14 - Zakup i dostawy artykułów żywnościowych (wyroby drobiowe) na potrzeby Domu Emeryta Wojskowego.
Dodano: 2010-02-26 - Dostwa drobiu
Dodano: 2009-03-30