Przetargi.pl
„Zakup i dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby warsztatów w CKZiU nr 1 w Gliwicach w okresie od 10.12.2019 do 26.06.2020”

Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego Nr 1 ogłasza przetarg

  • Adres: 44-100 Gliwice, ul. Kozielska
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 32 231 52 36, , fax. 32 231 42 70
  • Data zamieszczenia: 2019-11-14
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego Nr 1
    ul. Kozielska 1
    44-100 Gliwice, woj. śląskie
    tel. 32 231 52 36, , fax. 32 231 42 70
    REGON: 24356805700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.ckziu.gliwice.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego Nr 1 w Gliwicach

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    „Zakup i dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby warsztatów w CKZiU nr 1 w Gliwicach w okresie od 10.12.2019 do 26.06.2020”
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    „Zakup i dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby warsztatów w CKZiU nr 1 w Gliwicach w okresie od 10.12.2019 do 26.06.2020” I Warzywa, owoce, przetwory, ziemniaki II Art. sypkie i przyprawy spożywcze III Art. mięsne i wędliny IV Drób i podroby V Nabiał i jaja VI Mrożonki i ryby mrożone VII Pieczywo
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15300000-1
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający żąda wniesienia wadium dla poszczególnych grup produktów, w zależności dla których grup Oferent złoży ofertę cenową. Wadium można składać w pieniądzu na konto Zamawiającego lub w innych formach dopuszczalnych prawem. I tak: I Warzywa, owoce, przetwory, ziemniaki 1.100,00 zł II Art. sypkie i przyprawy spożywcze 450,00 zł III Art. mięsne i wędliny 700,00 zł IV Drób i podroby 200,00 zł V Nabiał i jaja 450,00 zł VI Mrożonki i ryby mrożone 200,00 zł VII Pieczywo 250,00 zł Dokumenty potwierdzające wniesienie wadium w formie innej niż pieniądz, Oferent umieszcza łącznie z ofertą w zamkniętej kopercie. Potwierdzenie wniesienia wadium w pieniądzu, Oferent składa łącznie z ofertą w zamkniętej kopercie a Zamawiający sprawdza, czy wpłata na konto Zamawiającego nastąpiła najpóźniej do dnia i godziny składania ofert. Brak środków na koncie w wyznaczonym terminie powoduje odrzucenie oferty. Z dokumentów potwierdzających wniesienie wadium powinno jednoznacznie wynikać, której grupy przedmiotowej dotyczy. W razie niejasności, Zamawiający wezwie Oferenta do złożenia wyjaśnień.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach