Przetargi.pl
zakup i dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej w roku 2014

Zespół Szkół w Osieku n/Wisłą ogłasza przetarg

  • Adres: 87-125 Osiek n/Wisłą, Osiek n/Wisłą 76
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 56 678 65 29 , fax. 56 678 65 29
  • Data zamieszczenia: 2013-12-15
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół w Osieku n/Wisłą
    Osiek n/Wisłą 76 76
    87-125 Osiek n/Wisłą, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 56 678 65 29, fax. 56 678 65 29
    REGON: 34022273400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zsosieknadwisla.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka podległa Gminie Obrowo

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    zakup i dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej w roku 2014
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa artykułów spożywczych na potrzeby stołówki szkolnej Zespołu Szkół w Osieku n/Wisłą, niezbędnych do sporządzania posiłków w roku 2014r. Zakres i wielkość zamówienia: Grupa I: Różne produkty spożywcze - budyń-105szt., cukier kryształ-400kg, cukier wanilinowy(20g)-40szt., chrupki kukurydziane-70szt., czekolady(100g)-400szt., czosnek granulowany-210szt., herbata ekspresowa-116opak., kakao puchatek(500g)-27szt., kasza jęczmienna-130kg, kasza manna(400g)-10szt., kisiel(100g)-100szt., majonez(600g)-20szt., makaron babunia krajanka do rosołu-110szt., makaron łazanki(500g)-150szt., makaron świderki(500g)-1000szt., masło roślinne(500g)-35szt., mąka wrocławska-249kg, musztarda stołowa(800g)-90szt., nutella-10szt., ocet spirytusowy(10%)-120l, olej uniwersalny popularny-300l, pieprz naturalny mielony(250g)-10szt., płatki kukurydziane-10szt., płatki owsiane(400g)-30szt., proszek do pieczenia(100g)-55szt., przyprawa do zup w płynie(1000g)-50szt., przyprawa warzywna(1000g)-110szt., przyprawy: (buraczki instant-115 szt., liść laurowy20op., majeranek-10op.), ryż sypki-217kg, sos pieczeniowy ciemny(38g)-40szt., sól warzona jodowana-185kg, woda niegazowana(5l)-135szt., zacierka-45szt., ziele angielskie-40szt., zupa grzybowa(proszek-40g)-490szt., zupa pieczarkowa(50g)-440szt., zupa żurek piastowski(40g)-490szt., żelatyna(10g)-5szt. Grupa II: Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne - boczek surowy-105kg, ćwiartka z kurczaka-106kg, filet z kurczaka-487kg, korpusy z kurczaka-540kg, gulaszowe-172kg, schab bez kości-87,50kg, wątróbka drobiowa-50kg, mięso mielone-330kg, parówki wieprzowe-30kg, kiełbasa śląska-57kg, kiełbasa toruńska-70kg, kiełbasa żywiecka-70kg, kiełbasa krakowska-90kg, polędwica sopocka-60kg, mielonka tyrolska wieprzowa-10kg, pasztecik z kurcząt-141 szt., polędwica z drobiu-60kg Grupa III: Ryby przetworzone i konserwowane - filet z miruny-244kg, konserwa rybna-filet z makreli w pomidorach-60szt., makrela wędzona-12kg Grupa IV: Owoce, warzywa i podobne produkty - banany-310kg, buraki czerwone-180kg, cebula biała-110kg, chripsy jabłkowe(12g)-448szt., dżem-146kg, fasola konserwowa-20szt., fasola sucha drobna-42kg, fasolka szparagowa-97kg, jabłka-370kg, galaretka owocowa(10dag)-92szt., groch połówki-43opak., kalafior-110szt., kapusta czerwona-30kg, kapusta kiszona-170kg, kapusta pekińska-38kg, kapusta słodka-135kg, ketchup łagodny-50szt., koncentrat pomidorowy 30%-110kg, koper świeży-80p., mandarynki-190kg, marchew-130kg, mus jabłkowy-3szt., nać pietruszki-55p., nektarynki-87kg, ogórek kiszony-85kg, ogórek korniszon(900g)-73słoiki, ogórek zielony-36kg, papryka świeża-21kg, pieczarki-8kg, pietruszka korzeń-5kg, pomarańcza-135kg, pomidor-32kg, por-15kg, rzodkiewka-65p., sałata-55gł., sałatka warzywna(900g)-50słoików, seler korzeń-46kg, surówka warzywn55kg, śliwki-57,50kg, susz kopru(100g)-45szt., susz pietruszki(100g)-55szt., syrop owocowy(5000g)-155szt., szczaw konserwowy(300g)-170szt., szczypiorek-54p., truskawki-22kg, winogrona-40kg, włoszczyzna-50p., ziemniaki-4600kg Grupa V: Pieczywo i wyroby cukiernicze - bułka maślana-120szt., bułka tarta(500g)-138szt., bułka wrocławska-35szt., chałka-34szt., chleb zwykły krojony(600g)-2100szt., chleb wieloziarnisty krojony(450g)-640szt., ciastka różne(100g)-3500szt., ciastka różne(kg)-41kg, drożdżówki-636szt., kajzerka-9079szt. Grupa VI: Produkty mleczarskie - deser z koroną-1280szt., jogurt owocowy(150g)-4500szt., margaryna zwykła(250g)-119szt., masło osełka(275g)-1040szt., mleko2%-40litrów, mleko3,2%-1890litrów, ser żółty gołda krojony(1kg)-126kg, ser żółty twardy-49kg, serek almette(180g)-26kg, serek homogenizowany(135g)-1159szt., serek topiony(100g)300szt., serek topiony plastry foliowane(150g)-126szt., śmietana18%(400g)-590szt., śmietana zakwaszana(500g)-65szt., twaróg(200g)-570kostek
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: zamawiający nie przewiduje wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zsosieknadwisla.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach