Przetargi.pl
zakup i dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej w roku 2014

Zespół Szkół Gimnazjum i LO im. Prymasa Stefana Kardynała Wyszyńskiego ogłasza przetarg

  • Adres: 87-123 Dobrzejewice, Dobrzejewice 58 b
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 56 674 46 15/16
  • Data zamieszczenia: 2013-12-10
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Gimnazjum i LO im. Prymasa Stefana Kardynała Wyszyńskiego
    Dobrzejewice 58 b 58 b
    87-123 Dobrzejewice, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 56 674 46 15/16
    REGON: 87171801300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zsdobrzejewice.nets.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka podległa Gminie Obrowo

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    zakup i dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej w roku 2014
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa artykułów spożywczych na potrzeby stołówki szkolnej Zespołu Szkół Gimnazjum i Liceum im. Prymasa Stefana Kardynała w Dobrzejewicach 58b, niezbędnych do sporządzania posiłków w roku 2014r. Zakres i wielkość zamówienia: Grupa I: 1.Bułka tarta 0,5kg 15821000-9 szt 300; 2.Cukier 1 kg 15831000-4 szt 140 3.Kasza gryczana 400g 15613100-9 szt 30 4.Kasza jęczmienna 1 kg 15613100-9 szt 30 5.Kasza jęczmienna karton 400g 15613100-9 szt 100 6.Makaron zacierka 250g 15851110-2 szt 30 7.Makaron łazanka 0,5kg 15851110-2 szt 150 8.Makaron nitki 1kg 15851110-2 szt 500 9.Makaron spagetti 400g 15851190-6 szt 100 10.Makaron świderki 1kg 15851110-2 szt 250 11.Mąka pszenna typ 405 1 kg 15612100-2 szt 300 12.Ryż 1 kg 15614100-6 szt 250 13.Ryż karton 400g 15614100-6 szt 250 14.Sól 1 kg 15872400-5 szt 200 Grupa II : 1.Bazylia 100g 15872000-1 szt 50 2.Cukier puder 400g 15830000-5 szt 20 3.Dżem truskawkowy 440g 15332290-3 szt 100 4.Fasola drobna 1kg 15331131-4 szt. 40 5.Fasola Jaś 01121213-7 kg 170 6.Groch łuskany 01121220-9 kg 70 7.Groszek konserwowy 400g 15331460-9 szt 100 8.Ketchup 1l 15871000-4 szt 100 9.Kompot truskawkowy 0,9 l 15332100-5 szt 30 10.Kompot wiśniowy 0,9 l 15332100-5 szt 30 11.Kompot z czarnej porzeczki 0,9 l 15332100-5 szt 30 12.Koncentrat pomidorowy 1kg 15331425-2 szt 120 13.Kwasek cytrynowy 1kg 15871000-4 szt 50 14.Liść laurowy 100g 15872000-1 szt 50 15.Majeranek 100g 15872300-4 szt 130 16.Ocet 10% 0,5l 15871100-5 szt 60 17.Ogórki konserwowe 900 ml 15331500-2 szt 200 18.Olej rzepakowy 3l 15411200-4 szt 150 19.Panierka do drobiu 3kg 15821000-9 szt. 8 20.Papryka konserwowa 660 g 15331500-2 szt 20 21.Papryka ostra 20g 15321000-1 kg 50 22.Papryka słodka 15871000-4 kg 60 23.Pieprz czarny ziarnisty 1kg 15872100-2 szt 50 24.Pieprz mielony 20g 15871000-4 szt 300 25.Pierz ziołowy 20g 15872100- 2 szt. 70 26.Przyprawa do mięs 200g 15871200-6 szt 160 27.Przyprawa Warzywko 1kg (lub równoważne) 15872000-1 szt 100 28.Sos słodko-kwaśny 400g 15332200-6 szt. 150 29.Syrop owocowy 0,5 15321000-1 szt 900 30.Szczaw konserwowy 330g 15331000-7 szt 60 31.Ziele angielskie 100g 15872300-4 szt 60 32.Zioła prowansalskie 100g 15872000-1 szt 50 33.Zupa pieczarkowa w proszku 15511700-0 szt. 100 34.Żurek Kujawski 0,5l (lub równoważne) 15891000-0 szt 50 Grupa III: 1.Ziemniaki 01112100-6 kg 7500 2.Ziemniaki młode 01112100-6 kg 500 Grupa IV : 1. Jajka świeże duże 65-70g 01242000-5 szt. 5000 Grupa V: 1.Banany 15330000-0 kg 400 2.Buraki 01121111-2 kg 600 3.Cebula 01121113-6 kg 200 4.Fasola szparagowa żółta 15331130-7 kg 100 5.Fasolka szparagowa zielona 15331130-7 kg 50 6.Groszek konserwowy 400g 15331162-1 szt. 80 7.Jabłka 01131321-0 kg 150 8.Kalafior świeży 15300000-0 szt 100 9.Kapusta biała 01121410-8 kg 130 10.Kapusta czerwona 01121410-8 kg 120 11.Kapusta kiszona 15331142-4 kg 400 12.Kapusta pekińska 01121410-8 kg 120 13.Koper 15300000-0 pęczek 250 14.Kwas z kapusty 0,5 l 15331142-4 szt. 50 15.Mandarynki 15330000-0 kg 200 16.Marchew 01121112-9 kg 400 17.Natka 15300000-0 pęczek 250 18.Ogórek kiszony 15331000-7 kg 230 19.Ogórek świeży 01121270-4 kg 70 20.Pieczarki 15331135-2 kg 350 21.Pietruszka korzeń 01121110-5 kg 250 22.Pomidory 01121240-5 kg 70 23.Por 01121110-5 kg 250 24.Sałata 01121310-7 szt 50 25.Seler korzeń 01121100-2 kg 300 Grupa VI: 1.Filet z morszczuka bez glazury SHP 15220000-6 kg 150 2.Filet z dorsza bez glazury SHP 15220000-6 kg 50 3.Paluszki rybne z fileta z mintaja o zawartości mięsa rybiego co najmniej50% 15220000-6 kg 70 Grupa VII: 1.Boczek świeży bez żeberek 15110000-2 kg 30 2.Karkówka wieprzowa surowa b/k 15111390 kg 200 3.Kiełbasa biała wieprzowa 15131133-6 kg 120 4.Kiełbasa śląska wieprzowa 15131133-6 kg 250 5.Kiełbasa zwyczajna 15131133-6 kg 100 6.Kości wędzone 15111310-3 kg 50 7.Kości wieprzowe z karkówki i schabu 15114000-3 kg 350 8.Łopatka b/k 15110000-2 kg 350 9.Mięso mielone wieprzowe 15130000-8 kg 750 10.Schab b/k 15110000-2 kg 270 11.smalec 15114000-0 kg 30 12.Wątroba wieprzowa 15114000-0 kg 100 Grupa VIII: 1.Kurczak świeży 15112130-6 kg 950 2.Filet z kurczaka 15112210-1 kg 550 3.Udka z kurczaka 15112210-1 kg 300 4.Wątroba drobiowa 15112300-9 kg 100 5.Kiełbasa śląska z drobiu 15131130-5 kg 30 Grupa IX: 1.Margaryna Kasia 250g (lub równoważne) 15431100-9 szt 30 2.Masło ekstra 200g 15530000-2 szt 150 3.Maślanka 1l 15512000-0 szt 50 4.Mleko 3,2% karton 1l 15511210-8 szt 250 5.Ser żółty Gouda 15544400-3 kg 50 6.Śmietana 12% 0,5 l 15512000-0 szt 450 7.Śmietana 18% 1kg 15512000-0 szt 100 Grupa X: 1.Kalafior 2,5kg 15331170-9 kg 45 2.Kopytka 2,5 kg 15311200-3 kg 150 3. Marchewka - kostka 2,5kg 15331170-9 kg 250 4.Mieszanka chińska 2,5kg 15331170-9 kg 45 5.Mieszanka warzywna 2 skład (marchew + groszek) 2,5kg 15331170-9kg 45 6.Mieszanka warzywna 7 skład. 2,5kg 15871200-6 kg 180 7.Pierogi z kapustą i grzybami 2,5 kg 15896000-5 kg 100 8.Pierogi z mięsem 2,5kg 15896000-5 kg 100 9.Pierogi z truskawką 2,5 kg 15896000-5 kg 100 Grupa XI : 1.Chleb krojony pszenny 500g 15811100-7 szt 1000 2.Bułki małe 15811400-0 szt 1200 3.Pączki 15811000-6 szt 450 4.Drożdżówki 15811000-6 szt 450
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: zamawiający nie przewiduje wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zsdobrzejewice.nets.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach