Przetargi.pl
zakup i dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej w 2015 roku

Zespół Szkół w Osieku n/Wisłą ogłasza przetarg

  • Adres: 87-125 Osiek n/Wisłą, Osiek n/Wisłą 76
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 56 678 65 29 , fax. 56 678 65 29
  • Data zamieszczenia: 2014-12-03
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół w Osieku n/Wisłą
    Osiek n/Wisłą 76 76
    87-125 Osiek n/Wisłą, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 56 678 65 29, fax. 56 678 65 29
    REGON: 34022273400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zsosieknadwisla.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka podległa Gminie Obrowo

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    zakup i dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej w 2015 roku
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa artykułów spożywczych na potrzeby stołówki szkolnej Zespołu Szkół w Osieku n/Wisłą, niezbędnych do sporządzania posiłków w roku 2014r. Zakres i wielkość zamówienia: Grupa I: Różne produkty spożywcze - budyń-105szt., cukier kryształ-450kg, cukier wanilinowy(20g)-75szt., chrupki kukurydziane-70szt., czekolady(100g)-420szt., czosnek granulowany-225szt., herbata ekspresowa-121opak., kakao puchatek(500g)-27szt., kasza jęczmienna-130kg, kasza manna(400g)-20szt., kisiel(100g)-155szt., majonez(600g)-30szt., makaron babunia krajanka do rosołu-110szt., makaron łazanki(500g)-480szt., makaron świderki(500g)-600szt., mąka wrocławska-285kg, musztarda stołowa(800g)-50szt., nutella-10szt., ocet spirytusowy(10%)-131l, olej uniwersalny popularny-435l, pieprz naturalny mielony(250g)-20szt., płatki kukurydziane-15szt., płatki owsiane(400g)-30szt., proszek do pieczenia(100g)-30szt., przyprawa do zup w płynie(1000g)-36szt., przyprawa warzywna(1000g)-110szt., przyprawy: buraczki instant (szusz buraczany)-165 szt., liść laurowy20op., majeranek-30op.), ryż sypki-170kg, sos boloński (30g)- 40 szt., sos pieczeniowy ciemny(38g)-40szt., sól warzona jodowana-185kg, woda niegazowana(5l)-135szt., zacierka-90szt., ziele angielskie-65szt., zupa grzybowa(proszek-40g)-490szt., zupa pieczarkowa(50g)-300szt., zupa żurek piastowski(40g)-320szt., żelatyna(10g)-5szt., galaretka (10g)-65 szt., buraczki (0,9)-195szt., mąka ziemniaczana-2 kg, mąka kukurydziana-4 kg, przyprawa curry (10g)-10szt., zioła prowansalskie (10g)-10 szt. Grupa II: Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne - boczek surowy-140kg, ćwiartka z kurczaka-56kg, filet z kurczaka-600kg, korpusy z kurczaka-600kg, gulaszowe-163kg, schab bez kości-51,50kg, wątróbka drobiowa-82kg, mięso mielone-390kg, parówki wieprzowe-45kg, kiełbasa śląska-60kg, kiełbasa toruńska-30kg, kiełbasa żywiecka-70kg, kiełbasa krakowska-90kg, polędwica sopocka-60kg, mielonka tyrolska wieprzowa-10kg, pasztecik z kurcząt-90 szt., polędwica z drobiu-60kg, jajka-2000szt.,szynka wieprzowa-30 kg Grupa III: Ryby przetworzone i konserwowane - konserwa rybna-filet z makreli w pomidorach-60szt., makrela wędzona-7,5kg, masło makrelowe-60szt. Grupa IV: Owoce, warzywa i podobne produkty - banany-210kg, cebula biała-160kg, dżem-120kg, fasola konserwowa-20szt., fasola sucha drobna Jaś -50kg, jabłka-450kg, groch połówki-37kg, kalafior-110szt., kapusta czerwona-104kg, kapusta kiszona-256kg, kapusta pekińska-48kg, kapusta słodka-116kg, ketchup łagodny-70szt., koncentrat pomidorowy 30%-110kg, koper świeży-113p., mandarynki-100kg, marchew-90kg, mus jabłkowy-3szt., nać pietruszki-60p., nektarynki-80kg, ogórek kiszony-72kg, ogórek korniszon(900g)-80słoiki, ogórek zielony-60kg, papryka świeża-40kg, pieczarki-12,6kg, pietruszka korzeń-5kg, pomarańcza-96kg, pomidor-42kg, por-10kg, rzodkiewka-65p., sałata-50gł., sałatka warzywna(900g)-54słoików, seler korzeń-70kg, surówka warzywn34kg, śliwki-57,50kg, susz kopru(100g)-45szt., susz pietruszki(100g)-50szt., syrop owocowy(5000g)-200szt., szczaw konserwowy(300g)-63szt., szczypiorek-60p., truskawki-70kg, winogrona-15kg, włoszczyzna-45p., ziemniaki-5300kg, brzoskwinie-10kg, gruszki-68kg, arbuz-21 kg, kiwi-120 szt. Grupa V: Pieczywo i wyroby cukiernicze - bułka maślana-308szt., bułka tarta(500g)-125szt., bułka wrocławska-77szt., chałka-34szt., chleb zwykły krojony(600g)-2100szt., chleb wieloziarnisty krojony(450g)-640szt., ciastka różne(100g)-3400szt., ciastka różne(kg)-60kg, drożdżówki-480szt., kajzerka-2000szt. Grupa VI: Produkty mleczarskie - deser z koroną-360szt., jogurt owocowy(150g)-4600szt., masło osełka(275g)-1045szt., mleko2%-40litrów, mleko3,2%-1700 litrów, ser żółty gołda krojony(1kg)-20kg, ser żółty twardy-36kg, serek almette(180g)-51kg, serek homogenizowany(135g)-480szt., serek topiony(100g)300szt., serek topiony plastry foliowane(150g)-100szt., śmietana18%(400g)-672szt., śmietana zakwaszana(500g)-109szt., twaróg(200g)-200kostek, twaróg-96,50 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zsosieknadwisla.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach