Przetargi.pl
ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH NA POTRZEBY DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ NR 3 W ZABRZU

Dom Pomocy Społecznej nr 3 ogłasza przetarg

  • Adres: 41-800 Zabrze, ul. Brysza
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 322 713 861 , fax. 322 713 861
  • Data zamieszczenia: 2019-11-21
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej nr 3
    ul. Brysza 3
    41-800 Zabrze, woj. śląskie
    tel. 322 713 861, fax. 322 713 861
    REGON: 68666400000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.dps3.zabrze.magistrat.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH NA POTRZEBY DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ NR 3 W ZABRZU
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa żywności do kuchni w Domu Pomocy Społecznej Nr 3 w Zabrzu z podziałem na siedem części tj.: CZĘŚĆ I  Produkty mleczarskie (Kod CPV: 1550000-3)  Tłuszcze jadalne (Kod CPV: 15430000-1)  Jaja (Kod CPV 03142500-3)  Drożdże (Kod CPV 15898000-9) CZĘŚĆ II  Drób (Kod CPV: 15111000-9)  Mięso wołowe (Kod CPV: 15111000-9)  Wieprzowina (Kod CPV: 15113000-3)  Produkty mięsne (Kod CPV: 15130000-8)  Tłuszcze jadalne (Kod CPV: 15430000-1) CZĘŚĆ III  Ryby przetworzone i konserwowane (Kod CPV 15200000-0) CZĘŚĆ IV  Przetworzone owoce i warzywa (Kod CPV 15330000-0)  Lody i produkty podobne (KOD CPV 15555000-3) CZĘŚĆ V  Różne produkty spożywcze (Kod CPV 1580000-6)  Przetworzone warzywa i owoce (Kod CPV 15330000-0)  Soki owocowe i warzywne (Kod CPV 15320000-7)  Miód naturalny (Kod CPV 03142100-9)  Konserwy i przetwory z mięsa (Kod CPV 15131000-5)  Wody mineralne (Kod CPV 15981000-8)  Rafinowane oleje i tłuszcze (Kod CPV 15420000-8)  Drożdże (Kod CPV 15898000-9)  Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych (Kod CPV 1560000-4) CZĘŚĆ VI:  Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie (Kod CPV 15810000-9) CZĘŚĆ VII:  Warzywa, owoce, orzechy (Kod CPV: 03220000-9)  Zboża i ziemniaki (Kod CPV 03210000-6)  Grzyby (Kod CPV: 03221260-6) 3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, rodzaj asortymentu oraz ilość zostały określone w Formularzach cenowych stanowiących załączniki do SIWZ o numerach od 1.1 do 1.7.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie określa szczegółowych warunków w tym zakresie
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Wykonawca w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej Zamawiającego informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy PZP (informacja z otwarcia ofert), przekaże Zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej (załącznik nr 3 do SIWZ), o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy PZP. Wraz ze złożeniem oświadczenia, Wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym Wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia. W przypadku, gdy zostanie złożona tylko jedna oferta na daną część postępowania Zamawiający nie będzie wymagał powyższej informacji.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach