Dom Pomocy Społecznej nr 3 ogłasza przetarg
- Adres: 41800 Zabrze, ul. Brysza
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 322 713 861 , fax. 322 713 861
- Data zamieszczenia: 2017-11-22
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej nr 3
ul. Brysza 3
41800 Zabrze, woj. śląskie
tel. 322 713 861, fax. 322 713 861
REGON: 68666400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.dps3.zabrze.magistrat.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH NA POTRZEBY DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ NR 3 W ZABRZU - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa żywności do kuchni w Domu Pomocy Społecznej Nr 3 w Zabrzu z podziałem na siedem części tj.: CZĘŚĆ I Produkty mleczarskie (Kod CPV: 1550000-3) Margaryna (Kod CPV: 15431100-9) Jaja kurze świeże (Kod CPV 03142500-3) CZĘŚĆ II Mięso drobiowe świeże (Kod CPV: 15112000-6) Mięso świeże wołowe (Kod CPV: 15111100-0) Mięso świeże wieprzowe (Kod CPV: 15113000-3) Produkty mięsno-wędliniarskie (Kod CPV: 15131100-6) Tłuszcze zwierzęce (Kod CPV: 15412000-9) CZĘŚĆ III Ryby przetworzone i konserwowane (Kod CPV 15200000-0) CZĘŚĆ IV: Warzywa mrożone (Kod CPV 15331170-9) Przetworzone owoce (Kod CPV 15332000-4) Lody i produkty podobne (KOD CPV 15555000-3) CZĘŚĆ V: Różne produkty spożywcze (Kod CPV 1580000-6) Przetworzone warzywa i owoce (Kod CPV 15330000-0) Soki owocowe i warzywne (Kod CPV 15320000-7) Miód naturalny (Kod CPV 03142100-9) Konserwy i przetwory z mięsa (Kod CPV 15131000-5) Wody mineralne (Kod CPV 15981000-8) Oleje rafinowane (Kod CPV 15421000-5) Drożdże (Kod CPV 15898000-9) CZĘŚĆ VI: Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie (Kod CPV 15810000-9) Drożdże (Kod CPV 15898000-9) CZĘŚĆ VII: Warzywa, owoce (Kod CPV: 03220000-9) Grzyby (Kod CPV: 03221260-6) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, rodzaj asortymentu oraz ilość zostały określone w formularzach cenowych stanowiących załączniki do SIWZ o numerach od 1.1 do 1.7. Dostarczane produkty muszą być świeże, dobrej jakości, muszą spełniać wymagania jakościowe, dotyczące przechowywania, pakowania i transportu zawarte w obowiązujących przepisach prawa oraz posiadać termin ważności nie krótszy niż 2/3 okresu przydatności do spożycia określonego przez producenta, pozwalający na prawidłowe wykorzystanie produktu. Dostarczane produkty winny odpowiadać normom i standardom określonym w odpowiednich przepisach prawnych w tym Ustawie o bezpieczeństwie żywności i żywienia z dnia 25 sierpnia 2006 roku (t.j. Dz. U. z 2017 r. poz. 149, 60 z późn. zm.). - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Nie dotyczy
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Wykonawca (dotyczy wszystkich wykonawców) w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy PZP (informacja z otwarcia ofert), przekaże Zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej (załącznik nr 3 do SIWZ), o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy PZP. Wraz ze złożeniem oświadczenia, Wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym Wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 17 w Chorzowie, ul. Łagiewnicka 18 – I/2024
Dodano: 2024-07-23 - Sukcesywny zakup wraz z dostawą żywności dla Miejskiego Domu Pomocy Społecznej w Rybniku z podziałem na części.
Dodano: 2024-07-18 - Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Przedszkola nr 23 w Chorzowie, ul. Floriańska 37 – I/2024
Dodano: 2024-06-27 - Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Przedszkola nr 8 w Chorzowie, ul. Kochanowskiego 18 – I/2024
Dodano: 2024-06-27 - Zakup i sukcesywna dostawa żywności na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 1 w Mikołowie w roku szkolnym 2024/2025.
Dodano: 2024-06-25 - Zakup i dostawę poczęstunku dla uczestników projektu: „CIDER-CLUBS – Kluby Międzypokoleniowej Transformacji”, numer wniosku o dofinansowanie: FESL.10.24-IZ.01-03F0/23
Dodano: 2024-06-24 - Zakup i dostawa poczęstunku dla uczestników projektu: „Od Kulturowej Transformacji do Lokalnej Integracji” wraz z artykułami drobnymi, numer wniosku o dofinansowanie: FESL.10.24-IZ.01-03EH/23-003
Dodano: 2024-06-17 - Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Przedszkola nr 25 w Chorzowie, ul. Kilińskiego 3 – I/2024
Dodano: 2024-06-05 - Dostawa artykułów spożywczych dla Żłobka Miejskiego w Tychach w II półroczu 2024 r.
Dodano: 2024-05-27 - „Sukcesywna dostawa produktów żywnościowych do kuchni gminnej w Zespole Szkolno – Przedszkolnym w Bestwince oraz 8 stołówek szkolnych na terenie gminy Bestwina".
Dodano: 2024-05-21