Szkoła Podstawowa Nr 3 w Polkowicach ogłasza przetarg
- Adres: 59-101 Polkowice, ul. kard. B. Kominka 1
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 76 8451642 , fax. 76 8451642
- Data zamieszczenia: 2013-12-23
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podstawowa Nr 3 w Polkowicach
ul. kard. B. Kominka 1 1
59-101 Polkowice, woj. dolnośląskie
tel. 76 8451642, fax. 76 8451642
REGON: 00071251600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.sp3.polkowice.pl/
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zakup i dostawa artykułów żywnościowych do stołówki w Szkole Podstawowej nr 3 im. Arkadego Fiedlera w Polkowicach ul. Kardynała B. Kominka 1 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiot zamówienia dotyczy dostawy artykułów żywnościowych. Zadanie podzielone zostało na dziewięć części: - część 1: gotowe produkty mączne - część 2: różne produkty spożywcze - część 3: produkty z ziarna i skrobi - część 4: produkty mleczarskie - część 5: ryby i przetwory rybne - część 6: warzywa i owoce - część 7: produkty głęboko mrożone - część 8: jaja - część 9: produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w specyfikacji istotnych warunków zamówienia. Zadanie będzie rozliczane przy zastosowaniu cen kosztorysowych. Zamawiający wymaga, aby Wykonawca udzielił następujących gwarancji jakości: Dostarczany przedmiot dostawy musi odpowiadać wymogom określonym przez rozporządzenie (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych (Dz. Urz. UE L 139 z 30.04.2004, str. 1; Dz. Urz. UE Polskie wydanie specjalne, rozdz. 13, t. 34, str. 319), jak również ustawę z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz.U. z 2010 r. Nr 136, poz. 914) oraz przez inne akty prawne z zakresu prawa żywnościowego. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Jeden wykonawca może złożyć oferty na nie więcej niż dwie części. Zamawiający dopuszcza zastosowanie produktów równoważnych do wskazanych w niniejszej specyfikacji i jej załącznikach. Warunkiem zastosowania materiałów i produktów równoważnych jest posiadanie przez te materiały i produkty takich samych parametrów technicznych charakteryzujących, stanowiących o ich przydatności, charakterze itp. Zamawiający nie przewiduje udzielania zaliczek na poczet wykonania zamówienia. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Nie wymagane
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.sp3.polkowice.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=12&Itemid=24
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa produktów spożywczych suchych, produktów konserwowych mięsnych, rybnych, owocowo-warzywnych, mącznych, słodkich i napojów
Dodano: 2016-07-22 - Dostawa żywności do Zespołu Szkolno - Przedszkolnego nr 13 we Wrocławiu z podziałem na 2 zadania
Dodano: 2016-07-12 - Dostawa artykułów spożywczych do Punktu Żywienia Szpitali/ Sanatoriów w Uzdrowisku Szczawno- Jedlina S.A. Zadanie 1 - Dostawy przypraw, sosów i zup; Zadanie 2 - Dostawy mąki, kaszy, ryżu, makaronów i produktów zbożowych; Zadanie 3 - Dostawy kawy, herbaty i produktów podobnych; Zadanie 4 - Dostawy soli, cukru i wyrobów cukierniczych, kakao, bakalii oraz koncentratów deserów; Zadanie 5 - Dostawy przetworów. ZP/9/2016.
Dodano: 2016-06-07 - Dostawa artykułów sypkich i innych spożywczych; USK/DZP/PN-101/2016
Dodano: 2016-06-07 - dostawy artykułów spożywczych
Dodano: 2016-06-06 - Dostawa tłuszczów na potrzeby Miejskiego Centrum Usług Socjalnych we Wrocławiu, przy ul. Mącznej 3
Dodano: 2016-06-06 - Dostawa artykułów spożywczych do Młodzieżowego Ośrodka Wychowawczego im. Marii Grzegorzewskiej w Wałbrzychu
Dodano: 2016-05-23 - dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Miejskiego Centrum Usług Socjalnych we Wrocławiu, przy ul. Mącznej 3.
Dodano: 2016-05-20 - Wybór dostawcy artykułów spożywczych na rzecz Przedszkola nr 35 z oddziałami integracyjnymi Tęczowy Domek we Wrocławiu
Dodano: 2016-04-26 - Dostawa artykułów spożywczych do Punktu Żywienia Szpitali/ Sanatoriów w Uzdrowisku Szczawno- Jedlina S.A. Zadanie 1 - Dostawy przypraw, sosów i zup; Zadanie 2 - Dostawy mąki, kaszy, ryżu, makaronów i produktów zbożowych; Zadanie 3 - Dostawy kawy, herbaty i produktów podobnych; Zadanie 4 - Dostawy soli, cukru i wyrobów cukierniczych, kakao, bakalii oraz koncentratów deserów; Zadanie 5 - Dostawy przetworów. ZP/4/2016
Dodano: 2016-04-21