Przetargi.pl
Zakup i dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w roku szkolnym 2018/2019

Gmina Morąg - Szkoła Podstawowa Nr 2 w Morągu im. Władysława Stanisława Reymonta ogłasza przetarg

  • Adres: 14-300 Morąg, ul. Żeromskiego
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 0-89 7574777, , fax. 0-89 7574777
  • Data zamieszczenia: 2018-07-04
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gmina Morąg - Szkoła Podstawowa Nr 2 w Morągu im. Władysława Stanisława Reymonta
    ul. Żeromskiego 26
    14-300 Morąg, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 0-89 7574777, , fax. 0-89 7574777
    REGON: 70759600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sp2morag.szkolnastrona.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Jednostka oświatowa - szkoła

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zakup i dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w roku szkolnym 2018/2019
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    PAKIET NR 1:1. Jaja 65-70g 01242000-5 szt. 4 800,00 PAKIET NR 2: 1. Fasola sucha 15331131-4 kg 100,00 2. Groch łsuchy,łuskany (połówki) 01121220-9 kg 120,00 3. Ziemniaki 01112100-6 kg 7 000,00 4. Buraki ćwikłowe 01121111-2 kg 350,00 5. Cebula 01121113-6 kg 300,00 6. Cebula czerwona 01121113-6 kg 10,00 7. Jabłka (deserowe) 01131321-0 kg 130,00 8. Kapusta biała 01121410-8 kg 100,00 9. Kapusta młoda 01121410-8 szt. 150,00 10. Surówka warzywna 15331000-7 szt. 100,00 11. Kapusta pekińska 01121410-8 kg 150,00 12. Koper pęczek 15300000-0 szt. 120,00 13. Marchew 01121112-9 kg 900,00 14. Natka z pietruszki pęczek 15300000-0 szt. 100,00 15. Ogórki świeże 01121270-4 kg 270,00 16. Papryka świeża 01121230-2 kg 40,00 17. Pieczarki świeże 15331135-2 kg 200,00 18. Pietruszka (korzeń) 01121110-5 kg 200,00 19. Pomidory 01121240-5 kg 150,00 20. Por 01121110-5 kg 200,00 21. Seler korzeniowy 01121100-2 kg 200,00 22. Kapusta kiszona 15331142-4 kg 400,00 23. Ogórek kwaszony 15331000-7 kg 350,00 24. Czosnek 15331100-0 szt. 10,00 25. Cytryna 03220000-9 kg 40,00 PAKIET NR 3:1. Szponder wołowy świeży 15111000-9 kg 15,00 2. Udziec wołowy świeży 15111100-0 kg 70,00 3. Boczek sur. świeży 15110000-2 kg 10,00 4. Golonka (tyl.) świeża 15113000-3 kg 7,00 5. Karkówka b/k świeża 15 111 390 kg 100,00 6. Kości schabowe - karkówkowe świeże 15114000-3 kg 400,00 7. Łopatka b/k świeża 15110000-2 kg 650,00 8. Pachwina świeża 15113000-3 kg 40,00 9. Schab sur. b/k świeży 15110000-2 kg 420,00 10. Szynka sur. b/k świeża 15 111 350 kg 470,00 11. Żeberka świeże 15110000-2 kg 150,00 12. Boczek wędzony świeży 15131133-6 kg 190,00 13. Kiełbasa biała sur. świeża 15130000-8 kg 70,00 14. Wątróbka wieprzowa świeża 15 111 390,00 kg 65,00 15. Kiełbasa śląska świeża 15130000-8 kg 350,00 16. Mortadela świeża 15130000-8 kg 40,00 PAKIET NR 4:1. Filet miruna (mroż.) 15220000-6 kg 270,00 2. Filet rybny panierowany z serem (mroż.) 15220000-6 kg 140,00 3. Filet z tilapii (mroż.) 15220000-6 kg 120,00 PAKIET NR 5:1. Fasolka szparagowa (mroż.) opak. 2,5 kg 15331170-9 kg 20,00 2. Kalafior (mroż.) opak. 2,5 kg 15331170-9 kg 70,00 3. Mieszanka warzywna 7-składnikowa (mroż.) opak. 2,5 kg 15331170-9 kg 150,00 4. Włoszczyzna krojona w paski (mroż.) opak. 2,5 kg 15331170-9 kg 90,00 5. Papryka mrożona opak. 2,5 kg 15331170-9 kg 60,00 6. Placki ziemniaczane (mroż.) 15330000-0 kg 100,00 7. Truskawki (mroż.) opak. 2,5 kg 15331170-9 kg 200,00 8. Mieszanka chińska (mroż.) opak. 2,5 kg 15331170-9 kg 30,00 9. Mieszanka królewska (mroż.) opak. 2,5 kg 15331170-9 kg 250,00 10. Brokuły (mroż.) opak. 2,5 kg 15331170-9 kg 10,00 11. Chrzan tarty słoik 0,88g 15330000-0 kg 4,40 12. Groszek konserwowy (po odcieku) puszka 400g 15331460-9 kg 2,00 13. Koncentrat pomidorowy 30% puszka 3 kg typu Knorr lub równoważne 15331425-2 kg 252,00 14. Kukurydza konserwowa (po odcieku) puszka 400g 15331460-9 kg 12,00 15. Marchew konserwowa (po odcieku) 15331460-9 kg 170,00 16. Ogórek konserwowy (po odcieku) słoik 870g 15331500-2 kg 200,00 17. Szczaw krojony (po odcieku) 290g 15331000-7 kg 45,00 18. Ketchup łagodny opak. 1 kg 15871000-4 kg 20,00 19. Kasza gryczana opak. 5 kg 15613100-9 kg 160,00 20. Kasza jęczmienna (średnia) opak. 5 kg 15613100-9 kg 180,00 21. Mąka pszenna (typ 550) 1 kg 15612100-2 kg 90,00 22. Makaron nitka cięta z pszenicy durum Skład: semolina z twardej pszenicy durum, woda. Opak.3 kg typu Knorr lub równoważne 15851110-2 kg 100,00 23. Makaron świderek z pszenicy durum Skład: semolina z twardej pszenicy durum, woda. Opak.3 kg typu Knorr lub równoważne 15851110-2 kg 500,00 24. Makaron rurka z pszenicy durum Skład: semolina z twardej pszenicy durum, woda. Opak.3 kg typu Knorr lub równoważne 15851110-2 kg 21,00 25. Makaron gwiazdki z pszenicy durum Skład: semolina z twardej pszenicy durum, woda. Opak.3 kg typu Knorr lub równoważne 15851110-2 kg 21,00 26. Makaron łazanki z pszenicy durum Skład: semolina z twardej pszenicy durum, woda. Opak.3 kg typu Knorr lub równoważne 15851110-2 kg 30,00 27. Ryż długoziarnisty 15614100-6 kg 70,00 28. Ryż paraboliczny 15614100-6 kg 250,00 29. Syrop owocowy do sporządzania napojów – Skład: cukier, syrop glukozowo-fruktozowy lubsyrop glukozowo-fruktozowy, woda, zagęszczony sok aroniowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, 0,25% zagęszczonego soku o ekstrakcie ogólnym 65%, zagęszczone soki, witamina C, aromat typu Herbapol lub równoważne opakow. 5 l 15321000-1 l. 200,00 30. Liść laurowy opak. 15872000-1 kg 1,00 31. Majeranek otarty opak. 15872300-4 kg 1,00 32. Papryka ostra mielona 15321000-1 kg 2,00 33. Papryka słodka mielona 15871000-4 kg 3,00 34. Oregano 15871000-4 kg 0,50 35. Pieprz czarny (mielony) 15871000-4 kg 7,00 36. Pieprz ziołowy 15871000-4 kg 4,00 37. Pieprz cytrynowy 15871000-4 kg 1,00 38. Ziele angielskie opak 1 kg 15872300-4 kg 2,00 39. Bazylia 15872000-1 kg 0,50 40. Kwasek cytrynowy 1 kg 15871000-4 kg 3,00 41. Czosnek granulowany 15871000-4 kg 3,00 42. Barszcz czerwony koncentrat Skład: zagęszczony sok z buraków świkłowych (59,2%), woda, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, sól, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, warzywa i ekstrakty, przyprawy, aromaty typu KRAKUS lub równoważne 15891000-0 l. 16,00 43. Herbata owocowa (susz.) opak. 50-100g skład: kwiat hibiskusa, owoce typu wiśnia, malina, truskawka (nie mniej niż 20%), jabłko, aronia, dzika róża, jarzębina, czarny bez, czarna porzeczka, aromat typu Malwa lub równoważne 15871000-4 kg 20,00 44. Miód pszczeli naturalny wielokwiatowy 1000g 15332200-6 kg 25,00 45. Tymianek 15871200-6 kg 0,50 46. Wiśnie w żelu (frużelina) 15871000-4 kg 20,00 47. Pomidory w puszcze bez skóry typu KNORR lub równoważne 15331000-7 kg 45,00 48. Zioła prowansalskie 15872000-1 kg 2,00 49. Zioła do surówek 15871000-4 kg 0,50 50. Cukier biały kryształ opak. 1 kg 15831000-4 kg 260,00 51. Cukier puder opak. 400g 15830000-5 kg 10,00 52. Przyprawa do kurczaka 0,6 kg skład: sól, papryka słodka mielona (16%), czosnek, majeranek, pieprz czarny mielony, curry, kolendra, kurkuma, koper, kmin, typu Delikat do drobiu KNORR lub równoważne 15871200-6 kg 12,60 53. Przyprawa do mięs 0,6 kg typu Delikat do mięs KNORR lub równoważne 15871200-6 kg 13,20 54. Olej roślinny rafinowany o zawartości kwasów jednonienasyconych pow. 50% i kwasów wielonasyconych poniżej 50% opak. 1l 15411200-4 l. 370,00 55. Smalec 200g 15411200-4 kg 40,00 56. Przyprawa do ryb 0,6 kg typu Delikat do ryb KNORR lub równoważne 15871200-6 kg 1,80 57. Majonez kętrzyński 815g 15871273-8 kg 20,00 58. Musztarda serbska 180g 15871250-1 kg 2,00 59. Ocet spirytusowy 10% opak. 1l 1581120-1 l. 7,00 60. Ocet winny/jabłkowy 1581120-1 l. 4,00 61. Przyprawa uniwersalna (bez glutaminianu sodu) opak. 4kg typu KUCHAREK lub równoważne 15872000-1 kg 20,00 62. Sól spożywcza jodowana 1 kg 15891000-0 kg 200,00 63. Sól kamienna niskosodowa z magnezem i potasem 1 kg 15872400-5 kg 20,00 PAKIET NR 6:1. Śmietana 30% UHT 1 l 15512000-0 l. 300,00 2. Śmietana ukwaszana 18% ukwaszona 400ml 15512000-0 l. 280,00 3. Jogurt naturalny 2% 15512000-0 l. 10,00 4. Masło śmietankowe 200g 15530000-2 kg 10,00 5. Ser żółty twardy 15544400-3 kg 20,00 6. Twaróg półtłusty 15542100-0 kg 180,00 PAKIET NR 7:1. Bułka tarta 15821000-9 kg 100,00 2. Bułki zwykłe 15811400-0 szt. 550,00 3. Chleb pszenny świeży (krojony) min.500g 15811100-7 szt. 4 000,00 PAKIET NR 8:1. Knedle ze śliwką (garmaż.) 15851000-8 kg 60,00 2. Pyzy z mięsem (garmaż.) 15851000-8 kg 200,00 3. Pierogi z mięsem (garmaż.) 15851000-8 kg 200,00 4. Pierogi z kapustą i grzybami (garmaż.) 15851000-8 kg 50,00 5. Pierogi z twarogiem (garmaż.) 15851000-8 kg 200,00 6. Pierogi ruskie (garmaż.) 15851000-8 kg 150,00 7. Pierogi z jabłkiem (garmaż.) 15851000-8 kg 70,00 8. Pierogi leniwe (garmaż.) 15851000-9 kg 10,00 9. Naleśniki z jabłkiem (garmaż.) 15851000-10 kg 200,00 10. Naleśniki z twarogiem (garmaż.) 15851000-11 kg 500,00 11. Krokiety z mięsem (garmaż.) 15851000-12 kg 60,00 12. Gołąbki z mięsa wieprzowego i ryżu (garmaż.) 15851000-8 kg 450,00 13. Uszka z kapustą i grzybami (garmaż.) 15851000-8 kg 30,00 14. Kartacze (garmaż.) 15851000-8 kg 60,00 15. Kluski śląskie (garmaż.) 15851000-8 kg 140,00 16. Kopytka (garmaż.) 15851000-8 kg 300,00 PAKIET NR 9: 1. Filet z kurczaka świeży 15112210-1 kg 900,00 2. Kurczak cały świeży 15112210-1 kg 100,00 3. Filet z indyka świeży 15112220-4 kg 35,00 4. Skrzydełka z kurczaka świeże 15112210-1 kg 200,00 5. Udziec z kurczaka świeży 15112210-1 kg 600,00
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach