Miejsko-Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Dukli ogłasza przetarg
- Adres: 38-450 Dukla, ul. Kościuszki 4
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 13 4329141 , fax. 13 4329142
- Data zamieszczenia: 2010-12-16
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Miejsko-Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Dukli
ul. Kościuszki 4 4
38-450 Dukla, woj. podkarpackie
tel. 13 4329141, fax. 13 4329142
REGON: 00401062700000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka organizacyjna administracji samorzadowej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zakup i dostarczenie gotowych posiłków, rok 2011 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Zakup i dostarczenie gotowych posiłków Dożywianie dzieci i młodzieży w: - Zespole Szkół ( Szkoła Podstawowa i Gimnazjum) w Iwli - Zespole Szkół (Podstawowa i Gimnazjum ) w Tylawie - Zespole Szkół (Podstawowa i Gimnazjum ) w Jasionce - Zespole Szkół Nr 2 w Dukli polegające na przygotowaniu i dowiezieniu posiłków dla uczniów w/w szkół. Żywienie dzieci i młodzieży odbywać się będzie od poniedziałku do piątku w dni nauki szkolnej w okresie: od dnia podpisania umowy tj. 3.01.2011r. Ilość wydawanych posiłków w szkołach objętych przetargiem ustala się na około 310 z tym, że ich ilość dla poszczególnych szkół ustalał będzie Oferent z Dyrektorem szkoły na początku każdego miesiąca. - w Zespole Szkół (Podstawowa i Gimnazjum ) w Tylawie -110 . w Zespole Szkół (Podstawowa i Gimnazjum ) w Iwli - 60 - w Zespole Szkół (Podstawowa i Gimnazjum ) w Jasionce - 70 - w Zespole Szkół nr 2 w Dukli - 70 Posiłki Wykonawca dostarczał będzie własnym środkiem transportu, na własny koszt w pojemnikach będących jego własnością. Posiłki będą podawane uczniom w naczyniach stanowiących własność Wykonawcy. Godziny dostarczania posiłków Wykonawca będzie uzgadniał z dyrektorami szkół przed rozpoczęciem dożywiania. Zamawiający zastrzega sobie prawo kontroli serwowanego posiłku. Jadłospis 1. a/ Zupa pomidorowa (400 ml) z wkładką mięsną (5 dag mięsa) b/ Gulasz z warzywami (10 dag mięsa) + pieczywo (1 chleb na 6 osób) c/ Kotlet mielony(10 dag) + marchewka zasmażana (15 dag) + pieczywo d/ Bigos 30 dag (mięso- 5dag) + pieczywo e/ Zupa ogórkowa 400 ml + pieczywo Jadłospis 2. a/ Barszcz ukraiński z kiełbasą (5 dag) i jajkiem + pieczywo b/ Parówki (3 szt.) + ketchup, musztarda + pieczywo c/ Zupa grochowa (400 ml) z wkładką mięsną (5dag) + pieczywo d/ Filet z kurczaka panierowany (10 dag) + surówka z kapusty pekińskiej + pieczywo e/ Zupa brokułowa (400 ml) + pieczywo Jadłospis 3. a/ Zupa gulaszowa 400ml (wkładka mięsna 8 dag) + pieczywo b/ Pierogi (10 szt.) c/ Potrawka z kurczaka warzywami (400 ml),(wkładka mięsna- 10 dag) d/ Zupa krupnik( 400 ml) z wkładką mięsną (5 dag) +pieczywo e/ Pulpety w sosie (10 dag mięsa) + pieczywo Jadłospis 4. a/ Żurek (400 ml) z kiełbasą (5 dag) + jajko + pieczywo b/ Ryba (15 dag) + surówka z kiszonej kapusty (10 dag) + pieczywo c/ Fasolka po bretońsku (300 dag) + kiełbasa (5 dag) + pieczywo d/ Kotlet schabowy (10 dag) z kapustą zasmażaną (10 dag) + pieczywo e/ Zupa ziemniaczana (400 ml) + pieczywo + drożdżówka Posiłki muszą być sporządzone z produktów świeżych, wyklucza się mięso i przetwory z puszek konserwowych. 5) Zamawiający dopuszcza możliwości składania ofert częściowych w ilości 4 - do poszczególnych szkół. 6) Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania oferty wariantowej. 7) Zamawiający nie przewiduje zamówień uzupełniających, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 ustawy Prawo zamówień publicznych. Prace muszą być wykonane zgodnie z warunkami technicznymi i wymogami przy tego typu dostaw oraz normami. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555231003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dukla.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług w zakresie żywienia w oddziałach przedszkolnych SP Lubenia i SP Straszydle oraz dożywiania uczniów ze szkół Gminy Lubenia
Dodano: 2016-07-19 - Usługa cateringowa - zbiorowego żywienia uczniów szkół podstawowych i gimnazjum w Gminie Wielopole Skrzyńskie
Dodano: 2016-07-13 - Przygotowanie, dowóz i wydawanie obiadów w placówkach oświatowych na terenie Miasta i Gminy Sieniawa
Dodano: 2016-06-30 - Świadczenie usług w zakresie żywienia w oddziałach przedszkolnych SP Lubenia i SP Straszydle oraz dożywiania uczniów ze szkół Gminy Lubenia.
Dodano: 2016-06-27 - Usługa cateringowa dla wychowanków internatu przy RCEZ w Nisku
Dodano: 2016-06-22 - Przygotowanie, wydanie i dostarczanie ciepłych jednodaniowych posiłków dla dzieci przedszkolnych i młodzieży szkolnej z terenu Gminy Pruchnik w roku szkolnym 2016/2018
Dodano: 2016-05-13 - Przygotowanie i dostawa gorących posiłków do Przedszkola Samorządowego w Wiśniowej oraz dla uczniów szkół z terenu Gminy Wiśniowa w roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-05-09 - Przygotowanie i dostawa gorących posiłków do Przedszkola Samorządowego w Wiśniowej oraz dla uczniów szkół z terenu Gminy Wiśniowa w roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-04-14 - Przygotowywanie i wydawanie posiłków dla dzieci uczęszczających do Zespołu Szkół nr 3 w Ropczycach
Dodano: 2016-03-08 - Przygotowywanie i wydawanie posiłków dla dzieci uczęszczających do Zespołu Szkół nr 3 w Ropczycach
Dodano: 2015-12-16