Przetargi.pl
Wyżywienie dla 20 uczestników projektu Szkolenie - Praktyka - Zatrudnienie - Rozwój-III edycja w Brodnicy

Kujawsko-Pomorska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy ogłasza przetarg

  • Adres: 87-100 Toruń, ul. Poznańska 11/13
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 056 6547068 , fax. 056 6529619
  • Data zamieszczenia: 2010-07-01
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Kujawsko-Pomorska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy
    ul. Poznańska 11/13 11/13
    87-100 Toruń, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 056 6547068, fax. 056 6529619
    REGON: 00103658900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.kujawsko-pomorska.ohp.pl, przetargi.torun@ohp.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa Jednostka Budżetowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Wyżywienie dla 20 uczestników projektu Szkolenie - Praktyka - Zatrudnienie - Rozwój-III edycja w Brodnicy
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie usługi cateringowej podczas realizacji projektu Szkolenie - Praktyka - Zatrudnienie - Rozwój III edycja współfinansowanego z Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, na terenie Brodnicy w terminie od dnia podpisania umowy do 31 grudnia 2010 roku. Usługa cateringowa ma zostać zrealizowana w miejscu wskazanym przez Zamawiającego. Z usługi cateringowej będzie korzystało 20 osób. Przewidywana liczba dni zajęć dla każdego uczestnika projektu wynosi 70. Liczba dni zajęć może ulec zmianie. Wykonawca, w celu prawidłowej realizacji przedmiotu zamówienia, powinien zapewnić 20 uczestnikom usługę cateringową obejmującą: 1. Dostarczenie na miejsce świadczenia usługi: - w jednorazowych pojemnikach, - wraz z jednorazowymi sztućcami. 2. Obiad: Po jednym posiłku w każdym dniu szkolenia, zgodnie z harmonogramem przedstawionym przez Koordynatora Regionalnego, przy czym każdy posiłek musi składać się z: - zupy min 300 ml - dania głównego, min 400g - napoi. Przykładowe 3 - dniowe menu: 1. Zupa pomidorowa z makaronem - 300 ml, filet z kurczaka panierowany - 180g, ziemniaki - 250g, surówka - 250g, herbata - 250g; 2. Żurek staropolski z szynką, jajkiem i kiełbasą - 300 ml, pieczywo - 150g, pierogi z kapustą i grzybami - 12 szt - 400g, kompot - 250 ml; 3. Krupnik z kaszy - 300 ml, pieczywo - 150g, kotlet mielony - 180g, ziemniaki - 250g, surówki - 200g, sok pomarańczowy - 250 ml. W ramach jednego tygodnia (5 dni w tygodniu tj. poniedziałek - piątek) podawane powinny być niepowtarzające się posiłki w każdym dniu szkoleniowym. Obiad dla każdego uczestnika powinien zostać podawany na ciepło i w jednorazowym pojemniku z kompletem jednorazowych sztućców. Obiad powinien być dostarczony jako wyporcjowany. Ostateczna ilość osób, które będą korzystały z usługi, oraz miejsce szkolenia, do którego należy dostarczyć catering, podane zostaną przez Koordynatora Regionalnego na 3 godziny przed dostarczeniem posiłku. Płatność za usługę nastąpi po jej zrealizowaniu, z zastrzeżeniem, że Zamawiający może zażądać rachunku za zrealizowaną już część usługi, nawet jeśli cała usługa nie została jeszcze zakończona. Ostateczny koszt usługi uzależniony będzie od liczby uczestników korzystających z wyżywienia. Wykonawca zobowiązuje się do wykonania zestawienia dekadowego wydawanego wyżywienia i przedłożenia dekadowego menu wydawanych posiłków.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553200009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.kujawsko-pomorska.ohp.pl/ sekcja przetargi
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach