Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu ogłasza przetarg
- Adres: 60-637 Poznań, ul. Wojska Polskiego 28
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 061 8487023, 8487043 , fax. 061 8487043, 8487145
- Data zamieszczenia: 2011-07-12
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
ul. Wojska Polskiego 28 28
60-637 Poznań, woj. wielkopolskie
tel. 061 8487023, 8487043, fax. 061 8487043, 8487145
REGON: 00000184400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.au.poznan.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Wyżywienia uczestników i osób zaangażowanych w realizację szkolenia:Nowoczesne technologie w pozyskiwaniu drewna, na terenie Nadleśnictwa Parczew. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Usługa obejmuje wyżywienie uczestników dwudniowego szkolenia tj.: uczestników szkolenia i osób zaangażowanych w realizację szkolenia Nowoczesne technologie w pozyskiwaniu drewna na terenie Nadleśnictwa Parczew. Usługa będąca przedmiotem zamówienia będzie realizowana w związku z Umową o dofinansowanie Projektu: Rozwój kapitału ludzkiego w firmach leśnych nr UDA-POKL.02.01.01-00-775-09 w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki i jest współfinansowana z Europejskiego Funduszu Społecznego. Zakres usługi w ramach szkolenia: Przez wyżywienie uczestników w ramach szkolenia rozumie się podanie dwóch obiadów dwudaniowych, podanie napojów i poczęstunku w przerwach wykładu na sali konferencyjnej (przerwy kawowe) oraz zapewnienie wody mineralnej w drugim dniu szkolenia. Wymiar usługi to 32 osoby w czasie dwudniowego szkolenia: przerwa kawowa na sali wykładowej (I-go dnia szkolenia) obiad dwudaniowy podany w terenie (I-go i II-go dnia szkolenia) woda mineralna drugiego dnia szkolenia - szczegółowy opis zamówienia: szczegóły dotyczące jadłospisu podczas szkolenia zostaną ustalone przez zamawiającego w ramach zaakceptowanego przed podpisaniem umowy menu. pod pojęciem przerwy kawowej rozumie się poczęstunek w przerwach wykładu teoretycznego podawany na sali konferencyjnej tj. kawa (w ilości 500 ml-osobę) i herbata (w ilości 250 ml-osobę), dwa rodzaje ciast (o wadze łącznej 250 g-osobę), cukier, śmietanka, cytryna oraz butelka wody mineralnej (500ml-osobę). w ramach obiadu dwudaniowego podawanego w terenie I-go i II-go dnia szkolenia rozumie się: I danie - zupa (450 ml-osobę), pieczywo (bułka lub chleb), II danie - mięso (min.240g-osobę), ziemniaki (min.300g-osobę), sos, 3 rodzaje surówek (o wadze łącznej 150g-osobę), kawa (200 ml-osobę) i herbata (200ml-osobę) lub napój (kompot/sok owocowy 250 ml-osobę). woda mineralna drugiego dnia szkolenia ma być dostarczona w godzinach rannych (do 9.00) w butelkach PET - 1 litr na osobę. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553200009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 3 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.up.poznan.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- ŚWIADCZENIE USŁUG CATERINGOWYCH W WYNAJĘTYCH OD ZAMAWIAJĄCEGO POMIESZCZENIACH DLA WYCHOWANKÓW I UCZNIÓW PRZEBYWAJĄCYCH W INTERNACIE ZESPOŁU SZKÓŁ ROLNICZYCH IM. GEN. JÓZEFA WYBICKIEGO W GRABONOGU
Dodano: 2016-05-06 - Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla jednostek organizacyjnych UP
Dodano: 2016-04-08 - Dożywianie rodzin na terenie Gminy Miasta Czarnków od 01 stycznia 2016 roku do 31 grudnia 2016 roku
Dodano: 2015-12-10 - Przetarg nieograniczony na usługi przygotowania i dostarczania posiłków dla Domu Pomocy Społecznej w Rzetni
Dodano: 2015-11-05 - Organizacja szkoleń realizowanych w ramach Projektu Wielkopolska Onkologia w zakresie: wynajmu sal szkoleniowych, zapewnienia cateringu dla uczestników szkoleń, rekrutacji uczestników na szkolenia, przygotowania i wydruku materiałów szkoleniowych a także zatrudnienia Liderów Bloków Szkoleniowych oraz Wykładowców na szkolenia dla kadry medycznej (...)
Dodano: 2015-10-16 - Organizacja szkoleń realizowanych w ramach Projektu Wielkopolska Onkologia w zakresie: wynajmu sal szkoleniowych, zapewnienia cateringu dla uczestników szkoleń, rekrutacji uczestników na szkolenia, przygotowania i wydruku materiałów szkoleniowych a także zatrudnienia Liderów Bloków Szkoleniowych oraz Wykładowców na szkolenia dla kadry medycznej oraz Organizacja 4 edycji szkolenia pn. Nowoczesna diagnostyka raka płuca w ramach Projektu Wielkopolska Onkologia (...)
Dodano: 2015-09-07 - Organizacja szkoleń realizowanych w ramach Projektu Wielkopolska Onkologia w zakresie: wynajmu sal szkoleniowych, zapewnienia cateringu dla uczestników szkoleń, rekrutacji uczestników na szkolenia, przygotowania i wydruku materiałów szkoleniowych a także zatrudnienia Liderów Bloków Szkoleniowych oraz Wykładowców na szkolenia dla kadry medycznej oraz wysyłki zaproszeń na szkolenia, przygotowania ulotek na poradnictwo i wydruku materiałów szkoleniowych na szkolenia dla kadry pedagogicznej, uczniów i przedstawicieli samorządu
Dodano: 2015-07-24 - Świadczenie usług żywienia zbiorowego dla pacjentów Szpitala Zespołu Opieki Zdrowotnej w Wągrowcu wraz z dzierżawą pomieszczeń i wyposażenia bloku żywienia (ZOZ/ZP/PN/USL/16/6/2015)
Dodano: 2015-06-11 - Katering 2015/2016
Dodano: 2015-05-04 - Obsługa Leśnego Ośrodka Szkoleniowego w Puszczykowie w zakresie przygotowywania i podawania posiłków
Dodano: 2015-04-02