Przetargi.pl
Wyposażenie pracowni technika żywienia i usług gastronomicznych/kucharz w nowym budynku dydaktycznym w Zespole Szkół nr 2 im. Ludwika Skowyry w Przysusze

Zespół Szkół Nr 2 im. Ludwika Skowyry w Przysusze ogłasza przetarg

  • Adres: 26-400 Przysucha, ul. Warszawska 28
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 48 6752463 , fax. 48 6755667
  • Data zamieszczenia: 2013-10-07
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Nr 2 im. Ludwika Skowyry w Przysusze
    ul. Warszawska 28 28
    26-400 Przysucha, woj. mazowieckie
    tel. 48 6752463, fax. 48 6755667
    REGON: 00019124700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zsz.przysucha.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Wyposażenie pracowni technika żywienia i usług gastronomicznych/kucharz w nowym budynku dydaktycznym w Zespole Szkół nr 2 im. Ludwika Skowyry w Przysusze
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa i wyposażenie w nowe elementy pracowni technika żywienia i usług gastronomicznych/kucharz w nowym budynku dydaktycznym w Zespole Szkół nr 2 im. Ludwika Skowyry w Przysusze 1. Kuchnia elektryczna: piekarnik elektryczny zasilania 230V ,moc 9,4 Kw, płyta grzewcza elektryczna ,Kolor frontu piekarnika srebrny-lustrzany. Kolor płyty grzewczej czarny Szerokość od 60 do 61 ,termo obieg, rożen, prowadnica drabinki, Czyszczenie piekarnika katalityczne lub parowe, Klasa energetyczna A ,chłodne drzwi piekarnika wymiar 60/60/85 8 szt. 2.Zmywarka naczyń z funkcją wyparzania: Kontrolowane termostatem temperatury: mycia 60 C i wyparzania 90 C, Zużycie wody małe W wyposażeniu regulowany dozownik płynu płuczącego i myjącego, Zasilanie zimną wodą, Automatyczny dozownik nabłyszczacza do wody płuczącej, Wyłącznik bezpieczeństwa otwarcia drzwi, Wymiar kosza: 500 x 500 mm. Urządzenia wykonane ze stali nierdzewnej AISI-304(18/10). Moc elementów grzewczych wanny 2,8 kW. Naczynia fi 32 cm. Regulowany czas cyklu mycia w przedziale 0-240 sek, pompa spustowa i funkcja opróżniania zbiornika. Element grzewczy bojlera 3,15 kW. Zasilanie: 230 V. Kosze w wyposażeniu, pojemnik na sztućce. Podstawa, zmiękczacz wody wymiar 60/60/86 1 szt. 3.Stół roboczy z szafką z drzwiami przesuwanymi lub szufladami, Materiał wykonania: stal nierdzewna Konstrukcja: spawana Meble wykonane z atestowanej stali nierdzewnej, wymiary 120/60/85 6 szt. 4. Szafka pod zlew, kolor: biała, wymiary 80/50/85. Materiał: płyta okleinowa PCV 24 szt. 5. Szafka pod zlew, kolor: olcha, wymiary 80/50/85 Materiał: płyta okleinowa PCV 3 szt 6.Chłodziarko-zamrażarka Nogi z regulowaną wysokością. Drzwi samoczynnie zamykające się. Oświetlenie komory. Półki powlekane masą plastyczną. Możliwość regulacji odstępów między półkami. Poliuretanowa wtryskiwana pod wysokim ciśnieniem izolacja termiczna ścian o grubości 60 mm, gęstości 40kg/m3, wolna od CFC. Czynnik chłodniczy R-134. Wymuszony system chłodzenia komory. Agregat w dolnej części szafy. W wyposażeniu jedna półka rusztowa na każde drzwi. Automatyczne odparowanie wody podczas rozmrażania. Zakres temp. pracy od 0C do +8C przy temp. w pomieszczeniu do +43C. Wyświetlacz cyfrowy. Podświetlany wyłącznik cyfrowy. Regulowana wysokość półek w szafkach. W wyposażeniu 3 półki rusztowe na każde drzwi. ZASILANIE 230 V 7.Szafka wisząca z drzwiami przesuwanymi Materiał wykonania: stal nierdzewna Konstrukcja: spawana Meble wykonane z atestowanej stali nierdzewnej, wymiar 100/30/60 6 szt. 8. Piec konwekcyjny Wykonanie: stal nierdzewna w wewnątrz i z zewnątrz, Regulacja temperatury: 0 - 300 C,Timer: 0 - 120 minut, Oświetlenie wewnętrzne, Drzwi z podwójną szybą. wentylatory. Stałe przyłącze wody. Moc przyłączeniowa: 5,10 kW / 400 V. W zestawie blachy do pieczenia i podstawa pod piec wymiar: 65/57,1/57,8 1 szt. 9.Naświetlacz do jaj, urządzenie z lampami UV do powierzchniowej dezynfekcji jaj i noży, jednorazowo na 30 jaj lub 8 szt. noży, czas naświetlania (sterylizacji) 150 sekund, automatyczne wyłączanie lamp przy otwartej szufladzie 2 szt. 10.Waga elektroniczna zakres pomiarowy 2-5000 g 2 szt. 11. Robot- mikser stojący planetarny, moc 1000-1500 W. misa ze stali nierdzewnej o pojemności 3-4 l, element miksujący ruchomy, 1 duże mieszadło 2 szt. 12. Tablica wisząca biała suchościeralna 200x100 cm 2 szt. 13. Taboret drewniany wymiary: wysokość: 44cm. siedzisko: 32x32cm. drewniane lub z płyty kolor: biały 18 szt. 14. Krzesło/ fotel dla nauczyciela 2 szt. 15.Biurko/ stół dla nauczyciela Biurko nauczycielskie w całości wykonane z płyty wiórowej laminowanej o grub. 18 mm, obrzeża zabezpieczone doklejką PCV. Szafka zamykana zamkiem patentowym. Kolor płyty: olcha. Wymiary: 1050 x 600 x 760 mm 1 szt. 16. Regał z półkami- magazynowy liczba półek 5 wymiar: 180/80/40 cm 3 szt. 17. Regał z półkami zamykany wymiar 180/90/50 cm 2 szt. 18. Szafa ubraniowa z wieszakami, D1 Segment skrzyniowy w całości wykonany z płyty wiórowej laminowanej o grub. 18 mm. Obrzeża zabezpieczone doklejką PCV. Kolor płyty: olcha. Wymiary gabarytowe (szer. x głęb. x wys.): 900 x 560 x 1830 mm 2 szt. 19. Szafka kuchenna Wymiary: szerokość 80cm, wysokość 85cm, głębokość 50cm. Charakterystyka: materiał korpusu - płyta wiórowa laminowana kolor olcha 18mm, materiał frontu - płyta wiórowa laminowana 18mm kolor olcha, okleina płyty korpusu - PCV 1mm, okleina płyty frontu - PCV 1mm, uchwyt stalowy - do wyboru satyna, wewnątrz - 1 półka, blat 28mm, olcha, połysk. 3 szt. Jeżeli w opisie przedmiotu zamówienia znajdują się jakiekolwiek znaki towarowe, patent, czy pochodzenie - należy przyjąć, że Zamawiający podał taki opis ze wskazaniem na typ i dopuszcza składanie ofert równoważnych o parametrach techniczno eksploatacyjno użytkowych nie gorszych niż te, podane w opisie przedmiotu zamówienia. Wykonawca, który powołuje się na rozwiązania równoważne opisywanym przez zamawiającego jest zobowiązany wykazać, że oferowane przez niego dostawy, usługi lub roboty budowlane spełniają wymagania określone przez zamawiającego.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 391410002
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 14 dni

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zsz.przysucha.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach