Przetargi.pl
wyposażenie w urządzenia gastronomiczne szkoły w Serocku

Powiat Legionowski ogłasza przetarg

  • Adres: 05-119 Legionowo, ul. gen. Władysława Sikorskiego 11
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 22 7840872 , fax. 22 7742551
  • Data zamieszczenia: 2016-06-03
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Powiat Legionowski
    ul. gen. Władysława Sikorskiego 11 11
    05-119 Legionowo, woj. mazowieckie
    tel. 22 7840872, fax. 22 7742551
    REGON: 01326985800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.powiat-legionowski.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    wyposażenie w urządzenia gastronomiczne szkoły w Serocku
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Dostawa i montaż wyposażenia pracowni gastronomicznej w Powiatowym Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych w Serocku przy ul. Wolskiego 8. 2. Szczegółowe parametry techniczne urządzeń zostały określone w specyfikacji technicznej załączonej do SIWZ. Zamawiający dopuszcza tylko wyposażenie z parametrami i wymiarami podanymi w specyfikacji technicznej. Wymiary poszczególnych elementów wyposażenia podyktowane jest ograniczeniami wynikającymi z powierzchni gotowego pomieszczenia pracowni przygotowanego do montażu wyposażenia. Montaż urządzeń wg załączonego schematu rozmieszczenia sprzętu. Miejsce montażu urządzenia do sous - vide + pakowarka próżniowa i schładzarko - zamrażarki szokowej 3xGN 1/1 zostanie wskazane przez Zamawiającego. Przyjęta moc urządzeń w specyfikacji technicznej jest uwarunkowana mocą przyłączeniową, którą posiada Zamawiający. Moc urządzeń nie może być niższa niż wskazana w specyfikacji ze względu na niezbędną wydajność, która ma wpływ na czas przeznaczony na realizację zadań. 3. Nazwy i ilości wyposażenia: Okap wentylacyjny centralny z oświetleniem i łapaczami tłuszczu szt. 3, Kuchnia elektryczna ceramiczna 4-płytowa z piekarnikiem elektrycznym szt. 6, Szafka magazynowa z szufladami szt. 6, Szafka magazynowa drzwi uchylne szt. 6, Szafka ze zlewem 1-komorowym ( zamykana) + bateria z wylewką +syfon szt. 6, Nadstawka 2 - półkowa, półki neutralne szt. 3, Maskownica - półka szt. 3, Stół cateringowy szt. 5, Krzesło szt. 20, Szafa chłodniczo-mroźnicza o pojemności 2x350 l. szt. 2, Szafa magazynowa szt. 3, Pojemnik na odpadki szt. 2, Stół z otworem na odpadki szt. 1, Basen 1 - komorowy szt. 2, Bateria gastronomiczna stojąca łokciowa ze spryskiwaczem i wylewką szt. 2, Regał ociekowy szt. 2, Stół z półką i szufladami szt. 1, Regał ociekowy szt. 1, Stół z otworem na odpadki szt. 1, Stół ze zlewem 1 - komorowym z półką i miejscem na zmywarkę kpl. 1, Bateria gastronomiczna stojąca łokciowa ze spryskiwaczem i wylewką szt. 1, Zmywarka do naczyń podblatowa na podstawie szt. 1, Stół z półką szt. 1, Regał ociekowy szt. 2, Wieszak na fartuchy ochronne szt. 1, Piec konwekcyjno - parowy na podstawie kpl. 1, Okap wentylacyjny przyścienny z oświetleniem i łapaczami tłuszczu szt. 1, Urządzenie do sous- vide + pakowarka próżniowa szt. 1, Schładzarko - zamrażarka szokowa 3xGN 1/1 szt. 1
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 391410002
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 56 dni

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: 1. Wadium w kwocie 3.252,00 zł (słownie: trzy tysiące dwieście pięćdziesiąt dwa złote) może być wniesione w jednej lub kilku następujących formach: 1) pieniądzu - przelewem na rachunek Zamawiającego - oznacza to, że w terminie składania ofert wniesione wadium musi znaleźć się na rachunku Zamawiającego, 2) poręczeniach bankowych lub poręczeniach spółdzielczej kasy oszczędnościowo - kredytowej; z tym ze poręczenie kasy jest zawsze poręczeniem pieniężnym, 3) gwarancjach bankowych, 4) gwarancjach ubezpieczeniowych, 5) poręczeniach udzielonych przez podmioty, o których mowa w art. 6b ust. 5 pkt 2 ustawy z dnia 9 listopada 2000 r. o utworzeniu Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości (Dz. U. z 2014 r. poz. 1804). 2. Wadium w formie pieniężnej należy wnieść przelewem na rachunek bankowy Zamawiającego w Banku Spółdzielczym w Legionowie nr 92 8013 0006 2001 0000 2424 0008. 3. Wadium musi być wniesione najpóźniej do wyznaczonego terminu i godziny składania ofert. Wniesienie wadium w pieniądzu będzie skuteczne, jeżeli w podanym terminie i godzinie znajdzie się na rachunku bankowym Zamawiającego. 4. Wykonawca, który nie wniesie wadium lub nie zabezpieczy oferty akceptowalną formą wadium zostanie wykluczony z postępowania, a jego oferta zostanie uznana za odrzuconą. 5. Wadium wnoszone w formie: poręczenia bankowego, gwarancji bankowej, gwarancji ubezpieczeniowej lub poręczeniach udzielanych przez Polska Agencję Rozwoju Przedsiębiorczości, należy złożyć w formie oryginału w siedzibie Zamawiającego, pokój nr 507 lub 510 na V piętrze - Główny Księgowy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: termin wykonania
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: bip.powiat-legionowski.pl zakładka Zamówienia publiczne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach