Przetargi.pl
Wyposażenie kuchni i stołówki w urządzenia kuchenne oraz drobny sprzęt gastronomiczny w ramach rozbudowy bazy gastronomicznej w Uzdrowisku Goczałkowice – Zdrój Sp. z o.o.

UZDROWISKO GOCZAŁKOWICE-ZDRÓJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ogłasza przetarg

  • Adres: 43-230 Goczałkowice-Zdrój, Uzdrowiskowa 54
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2023-03-01
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: UZDROWISKO GOCZAŁKOWICE-ZDRÓJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
    Uzdrowiskowa 54
    43-230 Goczałkowice-Zdrój, woj. śląskie
    REGON: 000291888
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.gozdroj.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Wyposażenie kuchni i stołówki w urządzenia kuchenne oraz drobny sprzęt gastronomiczny w ramach rozbudowy bazy gastronomicznej w Uzdrowisku Goczałkowice – Zdrój Sp. z o.o.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    W zakres zamówienia wchodzi taboret elektryczny 1 – płytowy – 1 szt;W zakres zamówienia wchodzi taboret gazowy 1 – palnikowy – 1szt.;W zakres zamówenia wchodzi wilk do mielenia mięsa zasypowy – 1 szt;W zakres zamówienia wchodzi kocioł warzelny gazowy 300L– 2 szt;W zakres zamówienia wchodzi obieraczka do ziemniaków i warzyw podwójna wsad 20 kg – 1 szt;W zakres zamówienia wchodzi patelnia elektryczna przechylna z misą ze stali nierdzewnej – 1szt.;W zakres zamówienia wchodzi piec konwekcyjno parowy 20 x GN – 1 szt.;W zakres zamówienia wchodzi szafa chłodnicza 2 - drzwiowa – 1 szt;W zakres zamówienia wchodzi szafa mroźnicza 2 - drzwiowa – 2 szt;W zakres zamówienia wchodzi zamrażarka szokowa 15 x GN – 1 szt;W zakres zamówienia wchodzi krajalnica do wędlin półautomat – 1 szt;W zakres zamówienia wchodzi szatkownica (robot) do warzyw – 1 szt;W zakres zamówienia mikser planetarny do wyrobu ciast 30l – 1 szt;
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39314000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający wymaga wykazania przez Wykonawcę spełnienia warunków określonych w art. 112 ust. 2 Pzp dotyczących:1) zdolności technicznej lub zawodowej.Na potwierdzenie Zamawiający wymaga złożenia wykazu dostaw wykonanych, w okresie ostatnich 3 lat, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy zostały wykonane, oraz załączeniem dowodów określających, czy te dostawy zostały wykonane należycie, przy czym dowodami, o których mowa, są referencje bądź inne dokumenty sporządzone przez podmiot, na rzecz którego dostawy zostały wykonane, a jeżeli wykonawca z przyczyn niezależnych od niego nie jest w stanie uzyskać tych dokumentów – oświadczenie wykonawcy;Dla Zamawiającego warunkiem wystarczającym będzie wykazanie wykonania w w/w okresie co najmniej dwóch zamówień na dostawę przemysłowych urządzeń gastronomicznych.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 2 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-03-24

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach