Przetargi.pl
wyłonienie Wykonawcy usługi w zakresie obsługi cateringowej spotkań realizowanych w projekcie pn.: Zmodernizowane doskonalenie nauczycieli szansą na lepszą jakość edukacji w powiecie m. Łomża.

Łomżyńskie Centrum Rozwoju Edukacji w Łomży ogłasza przetarg

  • Adres: 18-400 Łomża, ul. Polna 16
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 86 218 05 44 , fax. 86 218 05 44
  • Data zamieszczenia: 2014-11-26
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Łomżyńskie Centrum Rozwoju Edukacji w Łomży
    ul. Polna 16 16
    18-400 Łomża, woj. podlaskie
    tel. 86 218 05 44, fax. 86 218 05 44
    REGON: 20071824000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.lcre-lomza.webd.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    wyłonienie Wykonawcy usługi w zakresie obsługi cateringowej spotkań realizowanych w projekcie pn.: Zmodernizowane doskonalenie nauczycieli szansą na lepszą jakość edukacji w powiecie m. Łomża.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Określenie przedmiotu i zakresu zamówienia: Przygotowanie, dowóz i podawanie posiłków w dni wskazane przez Zamawiającego do miejsca, w którym będzie odbywało się spotkanie. Świadczenie usług cateringowych wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych. Przestrzeganie przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowania artykułów spożywczych (m.in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U. nr 171 poz. 1125 ze zm.) Przygotowanie stołów w sposób uzgodniony z Zamawiającym. Świadczenie usługi cateringowej w pojemnikach obiadowych, jednorazowych, termoizolacyjnych przeznaczonych do dań na wynos z kompletem sztućców i serwetką - część I Przerwa obiadowa, w tym deser na zastawie ceramicznej lub porcelanowej, z użyciem sztućców metalowych, serwetek papierowych, obrusów materiałowych. Świadczenie usługi cateringowej na zastawie ceramicznej lub porcelanowej, z użyciem sztućców metalowych, serwetek papierowych, obrusów materiałowych - część II Przerwa kawowa-Estetyczne podawanie posiłków. Dostarczanie gorących posiłków na miejsce i godzinę wskazaną przez Zamawiającego. Zapewnienie obsługi do wydania posiłków. Zebranie naczyń oraz resztek pokonsumpcyjnych najpóźniej 30 min. po zakończeniu posiłku. Danie obiadowe nie powinno się powtórzyć co najmniej przez 3 kolejne zamówienia dla danej szkoły/przedszkola. Ilość dostaw i ilość osób w ramach usługi cateringowej: Część I. Przerwa obiadowa - 15szkół x 3 spotkania dla 20 osób, 3 przedszkoli x 3 spotkania dla 10 osób, 2 przedszkole x 3 spotkania dla 9 osób, 1 przedszkole x 3 spotkania dla 6 osób, 1 przedszkole x 3 spotkania dla 14 osób, 2 przedszkoli x 3 spotkania dla 11 osób. Łączna ilość spotkań: 72, łączna ilość osób na wszystkich spotkaniach: 1170 Część II. Przerwa kawowa - 12 spotkań x 24 osoby. Łączna ilość osób na wszystkich spotkaniach: 288.Zapewnienie w ramach cateringu następujących napoi i potraw: Część I. Przerwa obiadowa. Danie obiadowe domowej kuchni gorące: sztuka mięsa (min.100g bez sosu, z sosem 180g), kotlet schabowy (min. 100g bez panierki, z panierką 120g), udziec z kurczaka (min. 150 g), gulasz lub potrawka z kurczaka (min. 200g), kotlet mielony (min. 120g), porcja ryby bez panierki (min.100g, z panierką 120g), zestaw surówek (min. 150g), warzywa gotowane (min.150g), ziemniaki lub ryż lub kasza lub makaron lub kluski (każde min. 200g), deser-ciasto domowego wypieku (np. sernik, szarlotka) 100 g na 1 osobę, kawa rozpuszczalna, herbata, mleko do kawy, cukier, cytryna świeża, pokrojona w plastry - bez ograniczeń, woda mineralna niegazowana oraz gazowana (w podziale na ok. 75% niegazowanej, 25% gazowanej) - butelka min. 0,5l/os. Część II. Przerwa kawowa: kanapki z chleba pszennego i, lub razowego (np. sałata, pomidor, ogórek, ser żółty, wędlina) 2 szt. na 1 osobę, ciasto domowego wypieku (np. sernik, szarlotka) 100 g na 1 osobę, kawa rozpuszczalna, herbata, mleko do kawy, cukier, cytryna świeża, pokrojona w plastry - bez ograniczeń, woda mineralna niegazowana oraz gazowana (w podziale na ok. 75% niegazowanej, 25% gazowanej) - butelka min. 0,5 l/os. Ilość produktów na osobę będzie zawsze taka sama. Świadczenie usług cateringowych będzie odbywało się sukcesywnie w okresie obowiązywania umowy w ramach organizowanych spotkań przez Zamawiającego.W zleceniu Zamawiający określi min. na 2 dni przed spotkaniem termin, miejsce, liczbę uczestników, zakres usługi. Zamawiający nie wyraża zgody na dokonywanie zmian w posiłkach wchodzących w skład usługi. Ilość i wielkość zamawianych usług wskazana przez Zamawiającego stanowi maksymalny ich zakres i wielkość zamówienia. Ceny zaoferowane przez Wykonawcę w ofercie przetargowej nie ulegną podwyższeniu przez cały okres obowiązywania umowy. Zamówienie wykonywane będzie w terminach ustalonych z Zamawiającym na terenie siedziby Zamawiającego w Łomży przy ul. Polnej 16 lub innym miejscu wskazanym przez Zamawiającego.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.lcre-lomza.webd.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach