Łomżyńskie Centrum Rozwoju Edukacji w Łomży ogłasza przetarg
- Adres: 18-400 Łomża, ul. Polna 16
- Województwo: podlaskie
- Telefon/fax: tel. 86 218 05 44 , fax. 86 218 05 44
- Data zamieszczenia: 2015-03-25
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Łomżyńskie Centrum Rozwoju Edukacji w Łomży
ul. Polna 16 16
18-400 Łomża, woj. podlaskie
tel. 86 218 05 44, fax. 86 218 05 44
REGON: 20071824000000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Wykonawcy usługi w zakresie obsługi cateringowej spotkań realizowanych w projekcie pn. Zmodernizowane doskonalenie nauczycieli szansą na lepszą jakość edukacji w powiecie m. Łomża. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przygotowanie, dowóz i podawanie posiłków w dni wskazane przez Zamawiającego do miejsca, w którym będzie odbywało się spotkanie. Świadczenie usług cateringowych wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych. Przestrzeganie przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowania artykułów spożywczych, m.in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U. nr 171 poz. 1125 ze zm. Przygotowanie stołów w sposób uzgodniony z Zamawiającym.Świadczenie usługi cateringowej na zastawie ceramicznej lub porcelanowej z kompletem sztućców metalowych, serwetek papierowych, obrusów materiałowych. Estetyczne podawanie posiłków. Dostarczanie gorących posiłków na miejsce i godzinę wskazaną przez Zamawiającego. Zapewnienie obsługi do przygotowania i wydania posiłków w formie stołu szwedzkiego. Zebranie naczyń oraz resztek pokonsumpcyjnych najpóźniej 30 min. po zakończeniu posiłku. Ilość dostaw i ilość osób w ramach usługi cateringowej:Catering na cztery spotkania konferencyjne, organizowane dzień po dniu, 4 spotkania do 135 os. na spotkaniu, łącznie 538 osób.Zapewnienie w ramach cateringu następujących napoi i potraw: dania gorące w naczyniach podgrzewanych: danie gulaszowe na bazie (mięsa wieprzowego lub wołowego lub mix mięs, pieczarek, warzyw różnych łącznie w stosunku 1:1:1),- min. 300ml/os., karkówka wieprzowa pieczona i podudzia z kurczaka pieczone łącznie 150g/os (pół na pół), ryż zapiekany/zasmażany z warzywami (min. 200g/os.), surówka na bazie selera i jabłka - 100g/os, sałatka wieloskładnikowa (seler, kukurydza, piersi z kurczaka, ananas, jajko, marchewka)- 150g/os, pieczywo mieszane - 200g/os, ciasto domowego wypieku (sernik, szarlotka, ciasto z kremem) w równych częściach - 150 g/os., kawa rozpuszczalna, herbata, mleko do kawy, cukier, cytryna świeża, pokrojona w plastry - bez ograniczeń, napoje zimne (woda mineralna niegazowana z cytryną, sok jabłkowy, sok pomarańczowy) - w równych częściach - 250ml/os. Świadczenie usług cateringowych będzie odbywało się sukcesywnie w okresie obowiązywania umowy w ramach organizowanych spotkań przez Zamawiającego.W zleceniu Zamawiający określi min. na 2 dni przed spotkaniem termin, miejsce, liczbę uczestników, zakres usługi. Zamawiający nie wyraża zgody na dokonywanie zmian w posiłkach wchodzących w skład usługi. Ilość i wielkość zamawianych usług wskazana przez Zamawiającego stanowi maksymalny ich zakres i wielkość zamówienia. Ceny zaoferowane przez Wykonawcę w ofercie przetargowej nie ulegną podwyższeniu przez cały okres obowiązywania umowy.Zamówienie wykonywane będzie w terminach ustalonych z Zamawiającym na terenie siedziby Zamawiającego w Łomży przy ul. Polnej 16 lub innym miejscu wskazanym przez Zamawiającego na terenie miasta Łomża. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie wymagane
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.lcre-lomza.webd.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przygotowywanie i dostarczanie gorących posiłków uczniom do szkół na terenie Gminy Wąsosz
Dodano: 2016-07-26 - Przygotowanie i dostawa obiadów dla uczniów do stołówki szkolnej w Zespole Szkól im. Jana Pawła II w Kleosinie
Dodano: 2016-07-22 - Usługa przygotowania i dostarczania posiłków do stołówki Zespołu Szkół im. E. Orzeszkowej w Sobolewie
Dodano: 2016-06-30 - Przygotowanie i dostawę gorących posiłków do szkół: w Płonce Kościelne i Łupiance Starej na terenie gminy Łapy w roku szkolnym 2016/2017.
Dodano: 2016-06-20 - Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług polegających na przygotowaniu i dostarczeniu na potrzeby stołówki szkolnej w Zespole Szkół nr 3 w Hajnówce, gorącego posiłku: obiadu dwudaniowego z napojem oraz min. 2 razy w miesiącu deseru.
Dodano: 2016-06-07 - Dostawa obiadów do stołówki szkolnej w roku szkolnym 2016-2017
Dodano: 2016-05-18 - Przygotowanie i dostawa obiadów dla uczniów do stołówki szkolnej w Zespole Szkół im. Jana Pawła II w Kleosinie
Dodano: 2015-12-30 - Codzienne przygotowywanie wyżywienia dla pacjentów Szpitala
Dodano: 2015-12-29 - Przygotowanie i wydawanie posiłków w ramach Programu wieloletniego - Pomoc państwa w zakresie dożywiania.
Dodano: 2015-12-14 - Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków (pełne obiady, zupy)
Dodano: 2015-12-10